Sari la conținut

stefanhome

Membru
  • Număr conținut

    47
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de stefanhome

  1. salutare,

    Am nevoie de niste sfaturi de la voi, am o Honda F4i din 2004 si am nevoie pentru ea de:

    1) un service pentru o revizie de primavara - schimbat ulei, placute frana, cauciuc spate si o verificare completa a motocicletei;

    2) o recomandare pentru cauciucul spate, il tocesc mai mult pe mijloc, nu prea ma aplec in curbe...(vreau sa cumpar acest cauciuc nou, poate imi recomandati si vre-un magazin);

    3) se poate spala motorul la spalatorii auto? pana acum a vazut doar buretele cu apa+detergent lichid in spatele blocului+clatire cu apa.

    4) si o asigurare pe 1 an, de unde va faceti voi?

    Daca ar mai fi ceva care imi scapa legat de motor va rog sa imi spuneti.

     

    Multumesc

    Contact: Stefan

    Telefon: 0721.79.77.10

    e-mail: stefanhome2004@yahoo.com

     

    PS: de obicei cand se iese cu motorul (februarie, martie) deja am inceput sa vad motoare pe strazi?

  2. salutare la toata lumea, eu am carena frontala data la reparat (e gata in weekend), toba urmeaza sa vina, asa ca nu o sa ajung vineri la intalnire, ramane pe saptamana viitoare.

    am si eu o nedumerire: cum e mai bine, cauciuc din 2007 tocit sau cauciuc nefolosit din 2004? Mi-am luat de curand un cauciuc pe spate la un pret f bun si cineva care s-a uitat la el mi-a zis ca e din sapt 42 an 2004, sunt si eu incepator si invat din experienta altora, acum nu stiu ce sa fac, sa las cauciucul vechi pe motor, ala tocitul, sau sa il schimb cu asta nou din 2004? si apropo, stie cineva unde imi pot schimba cauciucul? merge si la o vulcanizare normala?

  3. salutare la toata lumea, si eu sunt nou pe aici, sunt din zona mag. Titan, saptamana viitoare imi recuperez si eu carena fata (e data la reparat) imi schimb cauciucul spate si ies in trafic, am inteles ca se fac niste intalniri de cartier, unde se tin? sau cand o sa se tina?

    am un CBR F4i din 2004, carnetul il am din vara 2009, 1 cazatura usoara in curba :o , era ud pe jos :D

  4. Salut la toata lumea (un incepator pe o Honda 600 F4I)

     

    Inca nu mi-am luat carnetul mai am 2 sapt,dar mi-am luat motor :cheers: o HONDA CBR 600 F4i din 2004, acum urmeaza sa o inmatriculez, e adusa din Italia.

    Rugamintea mea este daca se pricepe cineva la acte si care sunt pasi care trebuie sa ii fac pentru a inmatricula "bruneta"?

    Cat ma costa toata distractia pe la Rar si cu actele?

     

    Multumesc, deabia astept sa ies cu ea lo o plimbare deja ma mananca :ok:

×
×
  • Creează nouă...