Sari la conținut

VULCANOSU

Membru
  • Număr conținut

    109
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de VULCANOSU

  1. salut ,eu am un 800 care a avut aceasi problema cu scoaterea cu greu din viteza si am schimbat placile de ambreiaj cu tot cu cele metalice  si merge ca nou!

     

  2. sa inteleg ca deja tu ai cumparat kitul de lant cu tot cu pinioane pt drifter?Daca nu,vezi ca poti sa-ti configurezi kitul cum vrei tu eu asa am facut !in legatura cu potrivirea se potrivestecel de drifter la classic!

  3. Prin Badea Cartan era un nene la care am centrat eu o roata pt vulcanul meu acuma 2 ani sa mutat undeva peste drum de fabrica de ciorapi la o curte dupa niste blocuri nu stiu cum ii zice la strada! pe telegrafului prima intrare la stanga chiar cand incep blocurile!

  4. salut am si eu o problema cu un moped tomos,de curand l-am primit dar nu a fost pornit de vreo 4 ani si nu reusesc sa-l pornesc decat cu socul tras cand porneste merge ce merge si se opreste ,asta cu socul tras cand trag acceleratia si socul se decupleaza motorul merge ce merge si se opreste asta fara sa trag de maneta de acceleratie,cand trag sa il accelerez moare!tin sa precizez ca am curatat tot ce se putea carburator ,filtre aer,ulei schimbat,bujie .cine imi poate da o indicatie ce sa ii mai fac? am uitat sa spun ca motorul este in 2 timpi !

  5. cica ar fi 12.12" adica fo 30,78cm dar nu bag mana in foc pt. asta.

     

     

    pana la urma am sa-l desfac si am sa masor;mersi oricum, am zis ca poate stie cineva fara sa mai demontez jos de pe motor

  6. Uleiul este schimbat in vara, cand am cumparat-o. Motul 5100 Ester 10W40. Este cel mai subtire recomandat deci nu e de la ulei. Iar situatia mentionata de mine se intampla vara cand este cald afara, nu acum iarna.

     

     

    nu stiu atunci ce sa zic poate nu a montat bine ambreiajul (discurile )singura varianta este sa desfaci capacul si sa verifici ce nu sa montat cum trebuie(daca ai manualul de reparatii)!

  7. Salut. Am o problema la cutia de viteze (sau ambreiaj). Dupa ce pornesc motorul, daca nu-l las destul sa se incalzeasca (7-8 minute), cand o bag in viteza da sa plece de sub mine si se opreste (asta daca e rece); sau daca s-a incalzit cateva minute (3-4) cand o bag in viteza pleaca de pe loc, incet (trebuie sa ma proptesc bine cu ambele picioare in pamant si sa tin bine de ghidon ca sa o pot tine pe loc). Ambele situatii mentionate se intampla bineinteles cu ambreiajul apasat. Dupa ce se incalzeste motorul nu mai face nici o figura. Fostul proprietar a schimbat ambreiajul inainte sa mi-o vanda. Am incercat sa mai intind cablul de ambreiaj sau sa-l las mai slab si tot nu a avut nici un efect. Stie cineva daca ambreiajul se mai poate regla si din cutie? :-L

     

     

    la prima pornire si al meu face la fel ,mai ales daca ii si frig afara ,pana se incalzeste motorul si uleiul asta insemnand pe putin 5 minute iarna ,dupa aceea nu mai am probleme;poate sa fie si uleiul prea gros depinde ce folosesti,ambreiajul nou,referitor la timpul de incalzire al motorului cam toate vn 800 au aceasi problema si eu nu o vad rea mai ales vara; sau poate nu sa montat bine ambreiajul sau capacul, cea ce nu cred daca zici ca merge dupa ce se incalzeste motorul.

  8. dap!meseriasu e meserias doar ca de data asta vreau sa-mi imbogatesc eu cultura mea generala!

    are cineva vreun contact pe la azur? sau a mai lucrat cineva cu polydis de la arad?

     

     

     

     

    am eu pe un cunoscut la azur si mi-a zis sa revin dupa sarbatori si se intereseaza daca vind sau nu deocamdata omul este in concediu si e plecat din localitate pana dupa 16 ianuarie ;cum incepe lucrul o sa-l contactez si daca o sa aflu ceva o sa-ti transmit (si eu vreau sa experimentez ceva )! :grinbandit:

  9. Salutare, o intrebare scurta.

    Am un VN400 din '97, de vre-o luna am observat ca a inceput sa-mi scuipe putin ulei undeva in partea inf. a motorului. Am dus-o la un mecanic care mi-a recomandat sa-i schimb:

     

    garnitura cilindrii inferiori x2

    garnitura chiulasa x2

    garnituri capac lateral stg + dr

    garnitura capac chiulasa x2

     

    Din cate am inteles, aceste garnituri coincid cu cele de la un VN800.

    Exista variante AferMarket la aceste repere? Le recomandati? Daca "DA", de unde se pot comanda?

    Multumesc anticipat.

     

     

    Vezi ca este un user aici pe forum: KAMPUR MOTORS ;eu am luat piese oem de la ei de la ei si am fost foarte multumit si de preturi(am gasit cele mai mici preturi dupa o indelunga cautare) si de termenul de livrare si sant din Brasov mai aproape de tine.

  10. Vand Jupiter 3,in stare buna,cum se vede in poze,nu are nici un act,ca a fost radiata,motorul e de Jupiter 4,porneste cat ii dau benzina cu seringa,apoi se opreste.pret 1000ron sau variante, Tel:0766619551

    Ce tare esti merge pe injectie! :lol:

  11. Salutare, am si eu o probnlema cu "motoreta" mea (Kawasaky VN800 din 97). Cateodata (nu mereu) cand ma opresc (cu motoru pornit sau oprit) imi curge benzina pe la preaplinul de la carburator, in acelasi timp mi se opreste si motoru la relanti (chiar dc motoru e cald). Benzina curge cam 10-20 grame...cam cat incape pe furtunul de la robinetul situat sub rezervor pana la carburator. Din cate ma pricep eu....(adik foarte putin) nu inchide bine cuiul pontou de la carburator...

    Daca are cineva idee cum s-ar putea rezolva problema, sunt deschid la opinii.....

     

    Incearca sa cureti carburatorul ca aceasi problema am avut-o si eu : am avut o bucatica de vopsea cazuta de pe marginea busonului de la rezevor si sa oprit chiar pe locasul unde inchidea cuiul pontou si avea aceleasi simptome despre care zici si tu !

  12. sal man,daca se aude cand pleci de pe loc sau cand esti in ture joase si tragi de gaz,cred cu siguranta ca e din motor.si un prieten a intimpinat aceiasi problema.

    in partea stinga unde se afla oala cu cititorul......dupa ea este o cupla cu niste pastile,in timp pastilele se uzeaza si apare troncaneala,cacaturile alea de pastile costa vreo 100 euroi :(

    Mesaj completat

     

     

    Exact problema aceasta care mi-ai zis a fost intre timp s-a rezolvat cu aceasta ocazie am schimbat si distributia si acum este totul ok. Mersi pentru raspuns! :D :D

×
×
  • Creează nouă...