Sari la conținut

Magician

INACTIV
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Magician

  1. Asta e o poza de la accident. Motorul e un Suzuki SV650. Nu stiu cum a reusit sa ajunga roata spate calare pe masina. Urmele de frana aveau vreo 20-30 de metri. Soferul jeep-ului a intors peste ambele benzi si peste linia continua. Cand am trecut pe acolo pe motociclist il luase salvarea si am inteles ca nu ar fi prea grav.

    post-4550-1161605028_thumb.jpg

  2. intrebare : in ce ture mergeti in oras in medie la consumul de 6% si afara viteza de croaziera la 4% consum de benzina?

    In oras o tin pe la 6-7 mii...depinde si de ora la care merg...circulatie...etc...

    In afara cand am scos aproape 5% am mers pe la 5000-6000 max.

  3. Cauciucul de 160 a venit pe ea de la inceput - second din Germania - dar nu a avut nevoie de modificari - e drept ca e la limita - atinge f putin furca spate acolo unde se ingusteaza unghiul ....

    Dar e manevrabila, stabila, nu derapeaza....

  4. Salutare, iaca si eu cu un GPZ 500 S pe aici.

     

    1. Am 1,87 si pot zice ca stau foarte comod pe el...daca vreau stau drept daca vreau stau cocosat :ok:

     

    2. Cauciucuri - la mine e mai ciudat... In primul rand e in garantie si mi le schimba cei de la care am luat-o - ol-bikemotor.ro -. In al doilea rand - ea mi-a venit cu cauciuc de 160 pe spate.... si acum il schimb si ma gandeam sa imi las tot la fel sau sa pun o idee mai mic. Cert e ca se simte super stabila in curbe cu cauciucul asta.

    3.Consumul pe Bucuresti-Sinaia-Brasov-Cheia-Ploiesti-Bucuresti si plimbat ceva prin Bucuresti - 5 la suta.

    4. O problema care la inceput m-a speriat dar am cautat pe net si am vazut ca e o problema generala la GPZ500 aka EX500, in viteza a 2 la frana de motor puternica - ii tai gazul la 8000 ture - sare din viteza in neutru. poate fi destul de enervant acest lucru.

     

    In rest...ne vedem la Arc - daca se opreste ploaia :makeout:

×
×
  • Creează nouă...