Sari la conținut

k1audius

EX+
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de k1audius

  1. OK,

    Dar de unde pot lua semeringurile? Sa nu spuneti de la Honda, ca nu mai am o bani pt vilele lor...

     

    Eu am luat piese de la Inter Motorcycle (bd.Timisoara 117A, tel. (+40) (21) 529.4131)

    Prefer sa iau de la ei pentru ca sunt foarte operativi. La cererea de oferta mi-au raspuns in 6 minute!!!!

    Pun, totusi, asta pe seama faptului ca e extrasezon si nu au solicitari multe.

    Fata de pretul de pe www.oemmotorparts.com le-am luat mai ieftin si fara taxe de transport.

    In plus mi-au dat termen maxim de livrare 1 saptamana dar m-au chemat dupa 2 zile sa le ridic.

     

    Bafta!

  2. auzi dar ce te faci dc ai cazut din cauza unei conserve care a inalcat regulile de circulatie (a recut pe rosu, nu a cedat trecerea, etc) teoretic dc ai cazut si nu ai contact cu masina este doar vina ta, din cate stiu nu poti sa l tragi la raspundere...

     

    Nu poti sa-l tragi la raspundere daca nu a existat contact.

    Eu am patit asa la sfarsitul lui octombrie 2008. A schimbat unu' cu masina banda brusc in fata mea si a mai si franat aiurea. Eu am incercat sa-l evit prin franare+eschiva. Am prins putin nisip si m-am rasturnat foarte brusc cu piciorul prins sub motor. Motorul fiind cam greu (Transalp 200 kg) am avut fractura trimaleolara-glezna stanga. 3 luni surub, acum recuperare.

    Politistii au venit inaintea salvarii si i-au spus celui cu masina sa plece pentru ca nu exista contact si n-au treaba cu el.

    Politia a venit dupa mine si la spital si mi-au recoltat sange pentru stabilirea alcoolemiei. Mi-au cerut permisul si unul dintre ei a spus ca ar fi trebuit sa mi-l retina. Dar nu am inteles in baza carei prevederi. Mi l-au dat inapoi.

     

    Atentie ! trebuie sa fie contact intre vehicule. Eu am "glisat" pana sub masina lui, pe care am si atins-o. Dar nu se pune.

  3. Bun.... si acum.... Cat la suta din cei care au scris la topicu asta sunt scuteristi,sau fara permis si se dau motociclisti? :crack: :laugh: :) :D

     

    Nu inteleg de ce considerati a fi o rusine sa mergi pe scuter? Eu am pe langa Honda Transalp si un scuter Yamaha XCity de 250 cc. In oras, la ore aglomerate, prefer scuterul. Cand merg cu scuterul am observat ca, asteptand la semafor, unii motociclisti nu mai raspund la salut.

    Generalizarile gen "conservari", "scuteristi"... nu sunt in regula pentru ca majoritatea motociclistilor sunt, la un moment dat si "conservari".

×
×
  • Creează nouă...