Sari la conținut

Florin_VaRu'

Membru
  • Număr conținut

    94
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Florin_VaRu'

  1. Pisici...e 750 de ron de inlocuit un kit de ambreaj la un passat....in reprezentanta...si munceste mecanicul 5 6 ore...astea sunt jucarii pe langa masini...si nu vorbim de modele noi 2010 2012...cu cine stie ce tehnologie in ele,la care iti trebuie sedevistica.

    Sunt cativa mecanici care se pricep...au vazut ca merge, si cer multi bani... Nu spun de piese....ca mi-am comanda prin firma pentru care lucrez(domeniu auto) ulei si filtru(motul 5100) cu 110 ron ambele...pe cand in magazine era intre 40 si 60 ron filtru si ulei-ul 140,150...(4l)

  2. Salutare

    Am un dr650 rs, vreau sa ii schimb cauciucurile si nu stiu daca permite si o alta dimensiune pe spate. Am un tourance 120/90/17. Vreau sa ii pun un karoo t de la metzeler si are 140/80. Ce stiti, merge?

    da merge...oricum in talon ar trebui sa ai 2 marimi....dupa caum au gandit-o nemtii la masini....una pt vara una pt iarana(mai lata)...eu am in talon 120 si 130...merge si 140 fara probleme!

  3. Florine,imi cer scuze! poate am fost putin obraznic sau poate umorul nu e punctul meu forte,sau poate stradaniile mele de a te impresiona au esuat lamentabil,sau poate stilul meu lasa de dorit...dar,in numele lui Dumnezeu,explica-mi te rog sensul intrebarii:"o bagi in noroi?",atunci cand te referi la o motocicleta ENDURO-touring,pt ca s-ar putea ca eu sa nu fiu foarte receptiv la metafore in luna decembrie. nu te supara dintr-atat,dar chiar nu am inteles. Sarbatori fericite!

    :kali:,era "o bagi la noroi?"asta insemnand dak iesi cu ea la offroad...noroi,paduri,drumuri proaste...dar am uitat ca pe la noi,ca si eu sunt din vrancea...nu se poarta si aveam degeaba paduri...la noi e asfaltul....toata chestia ai luat-o ca pe jignire cred....de asta ai reactionat asa....oricum nu are rost sa ne contrazicem doar pt faptul ca oamneii din jur sunt insociabili:)...a si nu m-am suparat....am vazut ca e tacere...si ma gandeam ca se poate socializa pe aici....da nu e loc...:kick:) :finger: Hai bafta...sarbatori fericite si tie... :)

  4. nu,o tin in sufragerie cu un mileu pe ea,iar pe sea pun un peste de sticla,viu colorat incadrat de celebra balerina si de pescarul chinez ,care faceau furori in anii 80... multumesc pt urare desi e un pleonasm; daca reusesc sa o stapanesc,logic,raman sanatos!

     

    Nu esti de loc glumet......nu vad nici un pleonasm.....mereu am ramas uimit de oamenii din focsani....stii tu bn la ce ma refer.....nu impresionezi pe nimeni....cu stilul tau:)

    :)

  5. de consumat nu consuma ulei decat pe la supapele de admisie... si cand se intampla ancraseaza bujia.

     

    Salut...prietene vezi ca ulei consuma si din cauza segmentilor ff uzati....si a cilindrului.....in general dr-ul papa ulei si dupa ce la-m segmentat pe al meu manca...ca e dat cu consum de ulei....depinde si de ulei....si daca simeringurile la supape sunt coapte....scapa ulei...nu conteaza daca e admisie sau evacuare... :)

  6. S-a tot discutat pe tema asta. Sunt n-spe topicuri cu intrebarea asta. Plus de asta, vezi si la topicurile dedicate fiecarui model. Este destula informatie. Ah si cel mai important: cauta sa te dai cu amandoua ca sa vezi ce si cum.

    Sau ia-ti un Dr..:bow:)) :alcy:

×
×
  • Creează nouă...