Sari la conținut

smokieflower

INACTIV
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de smokieflower

  1. salutare

     

    am si eu o intrebare, daca ma poate ajuta cineva: cat trebuie sa incarce in mod normal un releu, in ce parametrii? la mine incarca aprox intre 13 V si 14,4 V. e mult? trebuie schimbat releul? mi-a spus cineva ca daca incarca prea mult si merg cu el asa imi strica si bateria si poate sa imi arda si cdi-ul. dar totusi ar vrea parerea unui posesor, poate asa incarca el, habar n-am :)

     

    merci anticipat pt raspuns :laugh:

  2. Ambele.

    In engleza ar fi bine.

    Vigorul imi place, l-am cautat mult inainte sa-l iau. Am asteptat 2 ani pana am gasit unul aproape nou (8 000 km). Sotia mea mi-a zis ca nu se mai urca in viatza ei pe motor (era sa ne stroseasca un TIR, ne-a scos de pe sosea... cu foarte mult noroc am scapat doar cu sperietura) si atunci am hotarat sa-mi iau motor de o singura persoana, KTM EXC 450 + roti de supermoto separat. Dupa ce am scos motorul la vanzare... s-a razgandit, a zis ca i-a trecut sperietura si ca ar vrea sa pastrez Vigorul sa mai mearga si ea ca pasager. Asa ca l-am scos de la vanzare. Am impacat si nevasta, pastrez si motocicleta asta care m-a incantat de cand am luat-o. :rolleyes:

     

    din cate am observat (cautat) vigorul nu prea se gaseste la noi. pe mine de exemplu m-ar fi interesat una ca prima moto, dar nu am gasit nimic de vanzare (momentan) :laugh: . pacat, e faina tare motocicleta

  3. salut

    de curand am terminat scoala pt A, si tot atunci mi-am scos chopperele din cap, cand m-am urcat pe una si am zis ca eu nu-mi iau in viata mea asa ceva, mi se pare foarte incomoda. in schimb, am inceput sa nutresc o simpatie pentru vitezane, care nu imi placeau de fel. dar cel mai mult insa m-am atasat de naked-uri. concluzia: motocicleta care iti place cum arata poate sa fie nu tocmai si cea potrivita pentru tine.

    so, pentru inceput, m-am gandit la un suzuki bandit de 400, pt ca . am auzit diferite pareri, ca ar fi prea mare pt incepatori, ca e de 400 si nu se gasesc piese, etc. posesori, care sunt parerile voastre in legatura cu ea?

     

     

     

    asfalt uscat! :D

×
×
  • Creează nouă...