Sari la conținut

motorulate

Membru
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de motorulate

  1.  

    Eu nu am inteles niciodata de ce ti se rupe TIE (un tie generic) de cum te incadreaza lumea. Who cares?? Iti zic eu, pe tine in mod particular nu te incadreaza in nici un fel. Tine de inteligenta soferului sa inteleaga ca nu toti motociclistii sunt teribilisti, desi multi sunt, ca altfel nu ar mai fi atrasi atat de mult de o activitate care e clar mult mai periculoasa decat mersul cu masina. Un sofer care crede ca toti sunt la fel nu meita atentia ta si cu atat mai mult sa-ti pese de ce crede omul ala. Un sofer care pricepe ca nu toti sunt la fel nu te va trata in nici un fel, si crede-ma, am vazut nenumarate cazuri de soferi foarte politicosi care si-au pliat singuri oglinzile sa-mi faca loc. Pentru ca ii tratam cu respect si nu le ambalam motorul la geam, nu ii fortam in nici un fel, nu nimic.

     

    Dar ma rog, deja astea sunt chestii fine. VRUM-VRUM! Discriminaree!

     

    PS. Radu, iarta-ma, nu am nimic cu tine in mod particular!

    un medic ia spaga= toti medicii iau spaga, un politist ia spaga = toti politistii iau spaga. Un motociclist circula aiurea=toti motociclistii circula aiurea
  2. posibil daca fostu propitar a mers mult timp cu ea asa sa ai si camasile pistoanelor ovale ! asta bonus la semeringuri supape + segmenti.

    vb din proprie experienta. trista cei drept!

     

     

    zic de semeringuri pentru ca am un CB 450 nepornit de ceva ani. dupa pornire, o perioada a scos fum albastru si i-am schimbat semeringurile. acum este OK.

×
×
  • Creează nouă...