Sari la conținut

bobocea_nicolae

Membru
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de bobocea_nicolae

  1. Dupa atatea vorbe dulci si laude aduse chiar si de mine in acest topic ma vad fortat sa vin si cu niste plangeri. Am fost de cateva ori la ei pentru diverse motive schimbat bujii schimbat kit de lant , ulei etc. Zilele trecute am avut niste probleme cu mobra nu am mai ajuns la ei din cauza programului asa ca a trebuit sa o duc la alt service. Am rezolvat problema dar ce surprize proaste sa am , ca bujiile mele arata intr-o stare deplorabila neschimbate de ani multi si kilometrii si mai multi si a doua problema , kitul de lant ales si montat de wolfmoto este total incorect , kitul fiind pentru o motocicleta mai usoara si mai slaba ca putere. Din pacate nu pot sa reproduc explicatiile avizate ale mecanicilor si complicate pentru mine fiind necunoscator , pe mine ma intereseaza rezultatul acela ca dupa nici 9000 de kilometrii kitul meu de lant este bun de aruncat , subliniez ca sunt o persoana care isi curata lantul obsesiv de mult si merg mai mult decat domestic fara dat pe o roata sau alte nebunii .

    Concluzia : bujii neschimbate si incasat banii pe ele si kitul de lant ales , montat prost din neglijenta sau din necunoastere sincer nici nu ma intereseaza care din ele sunt. Multumesc pentru banii luati cam degeaba si nesiguranta mobrei .

  2. salut aveti idee unde as putea sa gasesc garnituri pentru altenrator si pentru generatorul de impusluri si niste gume pentru mobra la pret mai decent am facut niste sapaturi pe net dar sunt un pic dezamagit stima

  3. Salut

    Am si eu un Hornet din 2000 . Acul turometrului functioneaza normal dar acul care afiseaza temperatura nu se clinteste deloc. O idee unde as putea sa ma uit sau de unde sa apuc problema.

    Multumesc anticipat.

×
×
  • Creează nouă...