Sari la conținut

AlexaAndra

Membru
  • Număr conținut

    124
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de AlexaAndra

  1. FOARTE TARE !!! CHIAR AI FOST ACOLO/

    EU ERAM IN LONDRA PE 23 SEPTEMBRIE....CAND A FOST EVENIMENTUL?

    am impresia ca pe 27 :( nu mai tin minte exact... da ma interesez shi-ti spun.

     

    --- Mesaj completat în 16 Oct 2007 12:01 -------------

    :bigstar: Prezent. pacat ca am numai o poza

    ceata...cred ca poza e facuta de cristi :P...

     

    --- Mesaj completat în 16 Oct 2007 12:02 -------------

    daca vinzi vreodata mz-ul, suna-ma;0723561549.merci

    de unde atata interes pe mz-ul meu? :D

     

    --- Mesaj completat în 16 Oct 2007 12:05 -------------

    :bigstar: Prezent. pacat ca am numai o poza

    aaaa..... shi sa te fac de ras?? ...

  2. Si cum sunt priviti romanii in londra? ca daca ar trebui sa ma iau dupa ziare si alte reportaje :finger:

    Am si eu cateva intrebari pentru cei care sunt plecati peste hotare, daca nu se supara :banana:

     

    a. cum a fost adaptarea ?

    b. (cel mai important) ce v-a determinat sa plecati ?

    buna intrebarea cu ziarele,. sincer si eu am ramas stupefiata de ce au putut scrie ashtia in ziare. multi nici macar nu stiu ce sunt aia romani shi une e romania. pana la vorbe in ziare despre romania nu au stiut ashtia nimic. am auzit un englez zicand(dupa ce a citit ca cheky girls sunt romance) ca parca erau din transilvania nu din romania shi prin asta se intelege totul. ziareele sunt au fost shi vor fi un mijloc de manipulare in masa. daca cei de sus au ceva cu romanii ii vor stimula prin ziare shi pe aia micii sa aiba chiar daca habar nu au ce sunt romanii. cand am venit aici am ramas surprinsa sa aud ca romancele sunt unele dintre cele mai curate femei venind vorba cu una dintre clientele pe care le aveam la inceput(fac cleaning for living). shi nu numai. acum clientele acelea spun ca nu le vine sa creada cee se spune in ziare shi ca ei au avut numai fete romance la cleaning. lumea se schimba dar in general nu prea au idee banul conteaza.

    cu adaptatul nici acum nu m-am adaptat shi inca ma chinui, dar daca banii vin va fi shi mai bine candva.

    acum cativa ani nici nu imi imaginam restul vetii in alta tzara, dar vezi tu dragostea e mare. eu mi-am urmat omul care a decis sa plece shi asta pt ca am decis amandoi ca vrem o viatza impreuna. sper sa te fi lamurit. daca mai ai shi alte nelamuriri PM.

  3. shi uite asha unii poameni fac numarul personal de posturi sa creascaaaaa aiurea, crescand cu ele shi liniiutzele de la profil. mare prostie. poate se trezesc moderatorii shi va sterg tot topicul :finger: nu ca nu s-ar mai fi intamplat. shi mai rau daca va anuleaza numarul de posturi, ce tragic ar fi pt unii.

     

    on-topic. imi pare rau ca postez cand acum nu prea mai am legaturi cu bacaul. m-am mutat din onesti in afara tzarii de mai bine de un an de zile, dar imi aduc aminte cand ne-am intalnit ultima data la targul ocna, nu stiu cat mai retineti voi, nu de alta dar atunci eram doar pasager pe motocicleta comunista a pprietenului meu. bafta multa shi success in continuare. sarbatori fericite tuturor daca nu mai dau pe aici pana atunci.

  4. Intentionez sa-mi iau sezonul viitor unul din cele doua modele.

    Honda XX model 97-98 pe carburator, am mers pe unul si mi-a placut foarte mult

    sau

    ZX9 model 2000-2002, nu am mers cu el dar incap destul de bine (am 1.90 -110kg). Am auzit ca s-ar incinge tare in oras, ca e cam greu de pus pe trasa in curbe, ca daca lasi sau tragi de gaz are unele reactii cam tampite.

     

    Nu prea ma dau in oras, mai mult la drum prin tara, ma intereseaza sa traga foarte bine pana in 200, nu vreau sa vad daca pot merge cu 300.

    Experienta pe moto doar un sezon dar asta nu inseamna ca o sa mai trec pe la ceva mai slab inainte.

     

    Daca sunt posesori care pot sa exprime o parere, va rog, postati cu incredere!

    a avut shi omu meu aceeashi confuzie numai ca a ajus la concluzia ca daca e sa compari o honda cu un kawasaki honda tot honda e. asta a spus el, acu eu sunt la inceput nu stiu prea multe dar poate te ajuta.

  5. MR ROAD dar desenul asta sau reproducerea sata ca nu stiu cum sa ii zic , care a postato kata , facuta alb negru intru-un stil goric , nu crezi ca ...., sau ai putea sa incerci sa vedem cum da ?

    chiar vreau shi eu sa vad cum arata cu imaginea respectiva. mr road te rugam frumos :burnout:

  6. Cred ca au inventat un fel de dispozitiv cu care au calatorit in timp, au vazut topicul asta si s'au sinucis in masa.

    Apropo, si eu stiu cate zile are anul :hug:

    Nu exista dumnezeu, daca ar exista l'ar trezi pe SMokey sa inchida topicul.

    da mai domnule numai ca ei au trait acum cateva mii de ani cand inca nu era inventat calendarul dupa care stii ti cate zile are anul :(

  7. Sa-m bag benzina-n rezervor. Sa inchida careva topicul asta! :hug:

    Iar vorbaraie multa.

     

    Mergeti oameni buni pe sfaturiortodoxe.ro.

    ideea e ca pe sfaturi ortodoxe primeshti mereu aceleashi raspunsuri. aici gaseshti o varietate de raspunsuri, oameni obishnuiti care discuta poate ceva peste natura lor. shi pana la urma nu cred ca are vre-un motiv sa te deranjeze discutia.

  8. riiiight :P cu bing bangul se poate dovedi...un indiciu este distanta pe care o parcurge lumina....cu cat ne uitam mai adanc in univers cu atat se intuneca mai tare...si cu atat ne intoarcem in trecut, strabatand miliarde de km...asa ca, ce vedem noi acolo sus, arata ca atunci cand noi am aparut pe planeta...iar ce e dincolo(reperat numai cu telescopul hubble) arata negrul de dinainte...daca am putea, cred eu, monitoriza o galaxie non stop, aflata la milioane de km departare, am vedea cum am evoluat noi..pt ca ceea ce vom vedea se intampla acum milioane de ani :crack: trebuie sa gandesti si putin abstract, si sa fii putin nebun :crack: culmea...eu cred si in dumnezeu, si in fizica, bioligie, chimie si big bang...am reusit sa le impac :blink:...si cam ai dreptate...incep ploile...ma mai dau pana se schimba vremea, ca apoi motorisca intra in renovari :hug:

     

    @stres....m-am uitat in profil...de dinainte sa imi spui :what: de ob ma uit in prof majorit pers care isi dau cu parerea pe topicuri....m-a impresioant faza cu muzica rock veche....bv :crack:

    apropo de cautat in univers. v-ati intrebat cum de civilizatiile antice precum egiptenii, aztecii, maiashii, incashi etc au realizat atatea. maiashii stiau cate zile are anul, egiptenii shi defapt toti dintre ei au facut constructii marete dupa pozitiile stelelor pe cer intr-un anumit an, toti. am un film cool despre asta. multi cred ca le-au facut sa ne avertizeze de ceva. shi oare cum au disparut de pe terra civilizatiile cu pricina? :(

×
×
  • Creează nouă...