Sari la conținut

myself

Membru
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de myself

  1. Baaaiiii potoliti-va! Mi-ati transformat frumusete de topic in site de matrimoniale !! Ce e aici , date.com ? :angryfire:

     

    Ati citit si voi ce a scris Wolf-ul mai sus despre razboiul din Balcani, alianta si Cadrilater? Ca mergem acolo si ne facem naibii de ras....

    make love not war ?!?

  2. Cred ca e cea mai „stabilita” intalnire de pana acum :blbl: So... ma lasa nervisorii... DECI... cine vine, sa poposeasca sau sa se dea la fund la Petromul anterasmentionat la ora 9.00. Ne recunoastem dupa ochii bulbucati. Stam pana pe la 9.15 si-o tulim festina lente (ca tot zice ca nu mai vine).

    perseverenta!dar nici eu nu ma las.eu zic acolo...tu Petrom. DECI???devin tot mai curios/interesat sa te intalnesc.sa te cunosc ar fi prea mult spus pt un wk.

  3. Intrebarea mea simpla cred este: mergem impreuna sau nu? Cine? Noi, astia, care tot scriem pe aici. Deci care ne intalnim maine la 9?

    LA MULTI ANI!Km frumosi...poze reusite si ce-oi mai vrea tu!.eu si yo3 plecam mai devreme.cu una/unu a/al carui "stil" de mers nu il stiu ma mai inhaitez cu mai multi nu.cum ziceam ne vedem acolo

  4. Am primit o informare pe facebook si anume : Mesajul organizatorilor a fost ca, deoarece e intrunire moto, intrarea este libera pentru bikerii straini. De aceea trebuie sa veniti cu motorul la intrunire unde se vor da bratari speciale. Dupa ce primim bratarile, pe baza lor se poate iesi/intra oricand, deci abia dupa ducem motoarele pe unde avem cazare !!!!!!

     

     

    Voi posta acest mesaj si maine.

    :ok:

  5. Fuc-it! Normal ca eu nu am liber luni (si nu ca as fi anti-religion). Norocosilor!

    Deci hai sa unim gasca, sa stabilim locul de intalnire pentru sambata - eu propun vesnicul loc de la Petromul de la iesirea spre Jilava, unde se termina Sos. Giurgiului - cum treci de liniile de tramvai si de castelul cu turnulete - urmeaza un Petrom. Ora 9.00?

    Prefer sa scriem aici, nu pe PM-uri.

    ok.tu ai inceput tu hotarasti cand te opresti.

     

    drum bun s-avem si ne-om vedea pe acolo :cheers:

  6. Da, da! Perfect de acord! Si, poate, la intoarcere, duminica, pentru cine nu a mai fost, s-ar merita facut un mic ocol la cetatea Cerven si la manastirea in piatra de la Ivanovo din coltul ala de Rai... daca tot sunt in drum...

    Ma gandeam aseara... oare cum o fi de pus cortul acolo sus, langa Arbanassi?!... Dar nu, ca ma bate lumea...

    la intoarcere DUMINICA?.eu si yo3ne returnam luni.ca doar n-o sa stam luni ZI LIBERA OFICIAL acasa.

  7. Calutu mi-a nechezat azi dimineata ca va fi vreme buna in weekend ca cica daca l-a lasat junghiul din cric se face frumos. Si daca o sa fie vreme faina poate aveti chef sa ne plimbam pe la cascada la Hotnitsa si pe la Arbanassi... mi-e dor de locurile alea :) Eu as cam vrea la cort insa, ca sa nu mai dau la cazare...

    dormi unde vrei/poti.mergem.sa inteleg ca sti traseele...la cascada se poate ajunge cu Shadow-ul?

  8. Deci pana la urma e camping undeva sau il facem noi ad-hoc? :) Daca are cineva o cazare in plus la hotel etc. sau daca mai e careva care pleaca din Bucuresti sambata si vrea sa stea cu cortul pe acolo, dati-mi si mie un semn ca n-am avut timp sa caut cazare, spre rusinea mea.

    Eu si yo3 plecam sambata dimineata si ne intoarcem luni .Am renuntat la ideea camparii si am rez. o camera...

×
×
  • Creează nouă...