Sari la conținut

D3liutza

INACTIV
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de D3liutza

  1. Se scrie "mergeti" .

     

    Post scriptum:

    @Aleck

    Si Luc a cerut sa-i fie sters contul, dar presupun ca trogloditul care se ocupa de partea IT nu a luat inca la cunostinta. Probabil e vb de ala din Australia, si nah, fusu' orar nu corespunde :) .

  2. Mesaj din partea lui Luc catre ipochimenul care i-a sters posturile de ieri :

     

    Desi faptul ca stergeti ceea ce nu pricepeti nu ma mira in mod deosebit (sint intelegator si realizez ca pt cineva care are trei clase mai mult ca trenu' e dificil sa inteleaga o insiruire mai lunga de cuvinte ;) ), ma mira faptul ca refuzati rezolvarea eleganta si facila pe care v-am oferit-o :lol: . In speta, faceti efortul intelectual sa mai cititi odata acest link , si subliniez din nou partea urmatoare "Daca ma gindesc bine, propun pe aceasta cale in mod oficial sa mi-l stearga si mie, caz in care nu ma voi mai obosi sa scriu/citesc p'aci ". Desi capacitatea voastra intelectuala ar amuza pina si o euglena verde, cred totusi ca e destul de clar ca pt mine, faptul de a fi asociat, fie si fugitiv, cu o asemenea comunitate, este relativ jenant. Altfel spus, e o "jignire subtila" ™ la adresa mea faptul ca un strain si-ar putea inchipui ca m-as cobori atit de jos incit sa am tangente cu voi astia care aveti impresia (eronata, evident) ca reprezentati ceva, ca sinteti formatori de opinie, etc :D .

    Dupa cum spuneam, daca vreun membru al echipei de servitori, ehm, scuze, moderatori, ia la cunostinta, poate se transmita vechilului, ehm, scuze, adminului, sa stearga contul Luc_Zxr, toata lumea va fi fericita, iar eu nu voi incheia cu traditionalele urari de "asfalt ud, gropi etc" :) .

    A, si sa nu uit, cine mi-a sters mesajele de ieri noapte, este in mod evident, un gheu :P .

     

    Don't shoot the messenger.

  3. Mesaj de la stapinul meu, omnipotentul, omniscientul si omniprezentul Luc_ZXR :

     

    Citez :lol: :

    Maimutoii m-au banat, avind falsa impresia ca acest lucru ma va opri sa aduc la cunostinta publicului larg vorbele mele intelepte si aducatoare de lumina in sufletele infidelilor. Evident, acest lucru este totalmente gresit.

    Am fost nevoit sa-mi rup din timpul meu pretios, alocat WoW-ului, odihnei, si in general cultivarii viciilor si a modului de viata decadent pe care il practic, ca sa inregistrez adrese mail si conturi pe banda rulanta :lol: . Dis' be no good, mon! Dis' be veeery big mistake, mon! Daca voi considera necesar sa folosesc acest board pentru a comunica discipolilor si lumii, voi face aceasta, indiferent cit de repede puteti voi a sterge/bana/alte penibilitati :D . Si nu uitati, in timp ce voi va veti sacrifica orele de somn necesare inaintea "mersului la birou", pindind activitatea mea pe forum, eu voi savura un vin de calitate si o tigara fina, distrindu-ma copios :D . Asta ca sa vedeti cine confunda virtualul cu realul(desi majoritatii subtilitatile va sunt straine).

     

    Si nu uitati, caiti-va acum, ca Allah e mare si iarta orice !!!!

     

    :lol:

×
×
  • Creează nouă...