Sari la conținut

alex230ro

Membru
  • Număr conținut

    68
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de alex230ro

  1. La 27.07.2020 la 10:12, mucix a spus:

     

     

    O parte din tura de duminica trecuta. Ne-am dus ghidati de un traseu cu retur facut de Calimoto, dar returul a fost chiar plicticos, cu multe drumuri nationale.

     

    Week-end-ul asta am scos ursuletul de la naftalina, avea aproape 2 luni de cand nu l-am mai scos. Bateria statuta si-a spus cuvantul, in mers mai ramaneam fara vitezometru din cand in cand, asa ca am luat-o in casa si am pus-o pe redresor. Pana la sfarsitul turei nu mai facea figuri, semn ca incarcarea e zdravana, dar am zis sa nu o mai las descarcata. I-a luat cam 3 ore sa ajunga la full.

     

    Cu mobra am apucat doar de am testat un reportofon, in speranta ca voi scoate un sunet mai ok al motorului/evacuarii, dar inca nu e ce trebuie. Calitatea sunetului e acolo, deci hardware ok, dar nu reusesc sa ii gasesc un loc ferit si de vant si de zgomot de transmisie in acelasi timp.

    Mai există acel cazan? Și merge ? Dubios 

  2. Era un Cielo cu nr de BR cumva?Nu de alta dar un era sa-l fac praf pe un mos intr-un Cielo cu nr de Br care a iesit de pe o straduta fara sa se asigure si dupa aia a iesit si in bulevard fara sa se asigure :D

  3. care e site-ul lui ?

    ...

    nu vad nimik in semnatura lui... :crack:

    212626[/snapback]

    Vezi la profil :crack: auzisem eu ca a trecut ama la motor :crack: se pare ca BMW-ul nu i-a fost de ajuns :crack: sa nu uit omu cred ca a facut ce a povestit cel putin cei care l-au cunoscut au zis ca e dus :crack:

  4. daca esti pieton pe partea carosabila, nu numai ca esti vinovat dar esti si bun de plata pentru reparatiile masinii. daca esti si beat probabil ca se adauga un bonus.

    :ok: Deh noul cod rutier :birthday:

  5. Azi dimineata am auzit la Pro Tv de un accident cu un motociclist lovit de masina,se pare ca incerca sa repare motocicleta si nu aprinsese luminile,din ce a ziceau nu era grav ranit.Politia a luat alcoolemia si a gasit-o de 2 ori mai mare decat cea normala :birthday: .

  6. este vorba despre mihai ...avea un cbr900rr repsol pe care voia sa il vanda...

    era cu inca 5 in masina dintre care o fata....el si inca cineva a murit pe loc..... ceilalti 3 sunt grav la spital.....

    s-a intamplat in cartier baneasa azi in jurul orei 9 cand erau in drum spre munca......

    ...masina e varza.....rupta in doua.....

    ...nu se stie cauza exacta a accidentului insa din cate il cunosteau prietenii mai apropiati nu mergea deloc cu viteza mica ......

    ....pacat....

     

    mai multe detalii.....

    http://www.sbz.ro/modules.php?name=Forums&...5638&highlight=

    205499[/snapback]

     

    Da un urs 325 a fost implicat din cate am inteles avea cam 140 detalii si poze

    aici

×
×
  • Creează nouă...