Sari la conținut

karavei

Membru
  • Număr conținut

    90
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de karavei

  1. Numai experti full contact....

    Am fost de fata cand la adus pe Ionut la spital si va zic ca este groznic si eu am fost pus in acceaasi situatie si am fost intins pe jos si in targa smurdului nu mai vb ca niste pinguini din madagascar ( numai ca am avut mai mult noroc si eu am scapat cu osul fracturat si prietena cu ruptura de muschi partiala picior ...

    Daca se crede unul aici atat de zmeu ca el face si drege jur ca am sal pandesc in trafic cu masina si cand o sal vad ca trece pe langa mine am sa virez brusc stanga spre el si sal vad atunci cum o sal ajute pe el instinctul de expert.

    nu aveti pic de omenie in voi omul are nevoie de sange si ajutor si voi ...

  2. Din nefericire am avut si eu o urgenta la spitalul ELias aseara si lam vazut pe Ionut .

    din discutiile cu colegi lui care se aflau la spital am inteles ca are nevoie de sange

    Cel cu masina cica ar fi fost un politai beat, ar exista si o filmare de la o camera de supraveghere banuiesc.

    daca doriti sa donati sange la spitalul de transfuzi de la piata victoriei ar fi un mare ajutor

  3. Multa sanatate in primul rand. Am citit doar primele posturi, vreau sa iti impartasesc doar din experienta mea. Daca scriu lucruri deja discutate, imi cer scuze.

    Am avut un accident rutier pe 6 mai. Mi-a intors o masina in fata, taind linia dubla continua. Spital / mana rupta / operatii / alte contuzii, dureri... Tipul a incercat mereu sa ma convinga sa ne impacam, am promis ca o fac (initial) spre sfarsitul perioadei de ingrijiri medicale. Initial i-am cerut sa ma "faca bine inapoi", pe mine si motocicleta... Eram un idiot visator. 100% nu o sa mai fiu niciodata, nici eu nici motocicleta....

    Primul si singurul sfat: vorbeste cu o persoana (preferabil avocat) care sa se ocupe de tot ce inseamna relatia cu asigurarile / politie / vinovat. O sa-si ia banii din comisionul de succes, in mod normal. Strange bani, daca e nevoie, si ocupa-te tu de doctori. La mine s-a ocupat familia vinovatului, si nu stiu cum si in ce conditii (sau daca).

    Scapi de multe batai de cap, stres, nopti nedormite.

    Vinovatul nu o sa inteleaga durerea, trauma fizica si psihica suferita. Nu o sa inteleaga ca ti-a dat viata peste cap, pentru mult mai mult timp decat dureaza ingrijirile medicale.

    Am suferit pagube materiale, multe cheltuieli neprevazute pe taxi, mancare, salariul micsorat de la a doua luna de concediu (doar in prima luna a venit un pic mai mare. Am ajuns in situatia in care vinovatul si familia lui imi reproseaza ca fac din asta o afacere, si ca " doar nu m-a omorat" sa-mi dea atatia bani. I-am cerut o suma de bani (pentru impacare) care sa-mi acopere operatia de scoatere a placilor metalice, care va avea loc dupa minim un an si jumatate. In plus, mi s-a dislocat umarul de doua ori la spital, la a treia ma paste operatia, + alte costuri pe care nu mi-am permis sa le ignor.. Deci, am ajuns la exact ce ma temeam : si f@tut si cu banii luati (sau lipsa).

    Pana sa discutam despre bani, erau cei mai de treaba oameni. Asa ca, scoti certificat ML, si mergi mai departe, sfatuit in permanenta de avocat.

    Mi se pare normal sa ceri de la vinovat bani pentru cheltuieli viitoare. Nu uita ca, impreuna cu avocatul, sa cereti daune pe RCA-ul vinovatului si pentru sanatatea ta, nu numai pentru motocicleta. In calitate de victima, ai niste drepturi. Nu cauti pomana, nu esti oportunist, cum poate spune idiotul vinovat de accident. Doar ca o sa ai nevoie de banii astia. Eu m-am blocat cu banii, ma cam imprumut de la prieteni de ceva saptamani. Asta este, o sa treaca.. Le-as cere scuze tuturor celor care m-au sfatuit de la inceput sa las impacarea si sa depun plangere... Credeam ca asa cum eu sunt om, si altii pot fi. Ei bine nu.. Ai grija de tine, nu pleca urechea la ce iti promite vinovatul, oamenii isi vad doar propriul interes.. A trebuit sa patesc asta ca sa o cred / inteleg.. La trei luni dupa accident, dupa chinetoterapie, inca am dureri, inca am nopti nedormite, uneori.

    Multa sanatate si recuperare grabnica, cat mai rapid.

     

    ps. la mine a durat o luna si jumatate sa ajunga o hartie de la politie la asigurari. Ma refer la anexa 2, hartia prin care politia stabileste vinovatia, in cazul accidentului (dupa finalizarea cercetarilor, la parchet cred). S-a rezolvat cu multe telefoane la asigurari si drumuri la politie..

     

    pps. nu plusa pe bagarea la puscarie a vinovatului. Incearca sa faci rost de bani albi pentru zile negre..

     

    imi pare rau Danu si eu am fost pus in aceeasi situatie numai ca am avut ceva mai mult noroc sa scap si eu si prietena cu leziuni zic eu usoare mana fracturata(eu) si prietena ruptura de muschi .

    Intradevar toata viata i-ti este data peste cap si oricat te-ai zbate nu o sa mai fie niciodata la fel.

    si asta doar din vina altuia ...:(

  4. sanatate multa. daca mi se permit, am si eu cateva curiozitati legate de dinamica impactului daca iti aduci aminte sau ai apucat sa realizezi ce se intampla bineinteles.

    cat de mare era masina(sedan, hatch, duba)

    in ce parte ai intrat in masina, sau cu ce parte a intrat el in voi.

    ce s-a intamplat in impact, ati sarit amandoi peste? v-a aruncat intr-o parte?

     

    daca vi se par dubioase curiozitatile astea, explicatia e una simpla, ma gandesc ca daca apuci sa constientizezi ce se intampla, ca-ti intoarce masina in fata, poate apuci sa tintesti cumva sa nu nimeresti fix in usi, si poate apuci eventual sa sari din scarite. eu i-am facut si pasagerei instructajul asta.. acu, pana la proba fizica efectiva, macar bagam teorie..

     

    insanatosire rapida.

     

    clona lu cnairda

    [/quotnu prea sunt explicit de felul meu ... masina era un ford mondeo 'sedan' 2005 parca ,

    ideea este ca totul sa intamplat rapid in 10 m maxim a virat cred ca sa speriat si a franat nu si-a continuat traiectoria ca asa poate il evitam , iar de lovit, instinctiv m-am dus spre dreapta portbagaj am lovit janta lui spate si motoreta s-a dus circa sa zic 1/3 in masina dupa care acceasta s-a rasucit , nea aruncat pe contrasens eu parca am o sclipire de imagine cand eram in aer dar nu sunt sigur si m-am trezit jos aveam decat geaca si ghete si casca binenteles iar prietena nici un fel de echipament moto inafara de casca ...

  5. da eu am patito rau pe centura si nu a aparut nicaieri 23.04 am intrat perpendicular intr-o masina care a intors in fata de pe banda unu pe banda 2 'care mergeam eu' si pe dubla continua am fost aruncat si eu si prietena 14 metri daca nu mai mult si noroc ca nu venea nmk de pe contrasens , am avut mare noroc am scapat doar cu o interventie chirurgicala la mana si prietena cu ruptura de muschi , masina sa intors la 180 si moto praf ...

  6. In aceeasi situatie ma aflu si eu , tot cu o honda hornet

    numai ca a mea e praf dauna totala mia intor unul de pe banda 1 in fata eu eram pe 2 si am intrat cu 90 100 in el eram si cu prietena ea fara echipament eu doar geaca si ghetele am scapat cu mana operata si ea cu ruptura de muuschi la picior

  7. Va salut , m`am intors si eu dupa o drumetie prin tara ultima oprire fiind la predeal unde am innoptat aseara..de dimineata surpriza..a pornit dar nu statea deloc turata nici cu shocu` tras..statea sub 1000..dupa am inecat`o de prost ce sunt si n`a mai vrut..dupa 3 ore de chinuiala de impins..dat jos rezervoru` scos bujiile care erau/sunt praf , ude..doua dau scanteie bine , doua deloc bine..am reusit s`o pornesc si am ajuns acasica, acum intrebare..aveti idee ce model de bujie trebuie sa iau? an 2000..poate ma ajuta cineva cu un cod sau ceva..mersi , saluti. :)

    da cr9 parca eu asa le am ....si eu am fost la predeal daca stiam iti dadeam o mana de ajutor ..:)

  8. dragi tovarasi,

    cu ocazia alegerilor . . . nu vreau sa fac aluzie la nici o persoana ca-ci nu se merita . . .

    faptul ca poti cumpara o piesa second hand nu inseamna ca incurajezi hotii .... daca ai bani si esti nostalgicul mirosului vopselei noi de pe filetul unui surub nui nimic pasiunea ta .... si bani tai . . .

    doi daca pot spune asa : sa stie lumea de la cine cumpara piese mai putin important din moment ce se stie ca sunt facute de honda "banuiesc" intradevar aluzia nu este cu rea intentie, lumea le cumpara pentru a le folosi sau a le inlocui pe cele defecte . . .

    multumesc probabil ca a fost greseala mea ca am postat sa zicem acel ceva ... si na acuma am sa fac si o varianta de proba la badimania poate baietii imi vor da acelasi raspuns .. .

    incontinuare tot ce va doriti . . . :):finger: si salutari

  9. am un prieten care are un hornet 2003 farul schimbat si bordul in rest este ok.... pe noul bord arata 8000 km eu cred ca are ceava mai mult ...oricum motocicleta nu se poate inmatricula asa ca daca vrea cineva pentru piese etc ... a si apropo cauciucurile aproape noi ... cine este interesat ... pretul este de 1000 € bafta ....

     

    apropo si daca stie cineva sau ma poate ajuta si pe mine cu mini carena aia sau parbriz ce este pentru un model 2006 care vine intre far si bord ...multam ...

×
×
  • Creează nouă...