Sari la conținut

chill0ut

Membru
  • Număr conținut

    276
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de chill0ut

  1. Nu stiu daca a fost o reactie de aparare impotriva socului emotional, dar dupa cum arata casca ma indoiesc... mai degraba cred ca din cauza socului fizic nu-mi aduc aminte, nici macar acum la 4 saptamani de la accident.

    post-4793-0-07867000-1498582253_thumb.jpg

    post-4793-0-47115700-1498582264_thumb.jpg

  2. Eu am avut problema asta cu statorul... daca se arde statorul e bun ars si tb schimbat / rebobinat...

    O data ars, aia e! nu mai incarca nici batut :)

     

    Am patit-o de curand (acum 2 saptamani intr-o tura pana in Croatia) asa ca sunt stan patitul.

     

    btw, bine v-am gasit :) sunt posesor de VFR de cateva luni

  3. salutare,

     

    Am o aprilia scarabeo din 2004 (primul proprietar), am luat-o de noua de la united motors.

    Am o problema cu ea... poate stiti si ma puteti ajuta.

    Problema este urmatoarea: scuterul nu a mai fost miscat de ceva ani buni, am schimbat ulei si filtre, porneste, merge, dar dupa un timp cand opresc la semafor sau in trafic se opreste motorul (scade turatia la relanti pana se opreste)..

    Stiti cumva de la ce poate fi aceasta problema?

     

    multumesc

  4. 1324630639[/url]' post='3019898']

    multumesc mult pentru aprecieri, multumesc mult pentru ca ati votat sau ca ati vizionat. Practic este singurul premiu pe care mi l-a adus participarea la Tuareg Rally 2011 :) Poate in 2012, daca vine moshu cu un sponsor, voi participa iarasi si voi reusi sa aduc acasa macar imagini spectaculoase de pe acel continent minunat, Africa.

     

    cu stima Catalin Mitachescu.

     

    Felicitari, Stiulete!!! Imi spusese Codin de mult ca esti nebun cu motoarele! Craciun fericit si la multi ani!

  5. Pana nu incercati nu ziceti nu :)

    mi-e zau imi place pt ca merg cu ea mult in oras... la anul in schimb e planuita o iesire de 3 sapt in europe :D abia astept sa vad cum e la un drum asa de lung

  6. Bateria a fost, nu?

     

    nu... din pacate :) dar nici n-am avut timp sa ma ocup de ea.

    Ieri au venit baietii de la service sa o ridice si azi ar trebui sa-mi spuna ce are. Cred ca este starter-ul... am tot citit despre el (un hitachi care e pe mai multe marci - bmw, yamaha, etc) si cica cam are probleme.

     

    Sper sa se rezolve mai repede ca mai vreau sa prind si eu un pic de vreme buna din anul asta :)

     

    mda... cica a fost doar un contact imperfect la alternator... :lol: nimic serios... cu ocazia asta am schimbat si eu placutele pe fata si curatat, intarit si gresat lantul. Super ok baietii de la Dual Tours... mi-au facut si o mini revizie, s-au uitat fara sa le spun la lichide si au completat unde era nevoie (antigel), mi-au curatat filtrul de aer si mi-au dat-o curata bec pentru ca eu cand le-am dat-o era plina de praf :D

  7. Dupa trei ani jumate de functionare perfecta, na ca a venit si prima problema (se poate sa fie minora). Dupa ce am mers toata ziua cu motorul prin oras, opresc in fata unui magazin de langa casa sa-mi iau o paine si un pachet de tigari ca tot romanul... mi-am luat eu ce mi-a trebuit, bag cheia in contact, dau sa pornesc si ioc! cand ii dau la automat face un clanc clanc si nu porneste... nici macar electromotorul nu invarte.

     

    So, ori o fi bateria (pe care n-am schimbat-o pana acum) ori o fi altceva mai nasol :s

  8. Povestea pe scurt: fond american, are un teren neutilizabil practic pentru constructii langa Bucuresti, la centura. Teren mai mult decat suficient. TOTUL ramana acum la a'i convinge din punct de vedere financiar daca investitia este rentabila, dupa un numar rezonabil de ani.

     

    Au fost contactati niste consultanti straini, s'a vorbit, s'a discutat...acum este faza de studiu de fezabilitate.

     

    Daca raspunsul publicului la pre-chestionar este favorabil, se va lansa un nou chestionar, mult mai amanuntit, pe mult mai multe canale de comunicare.

     

    Sper sa iasa.

     

    vlade, posteaza si pe forumuri auto! sunt foarte multi care vor!

    btw, daca vor finantare de la o banca pls call me!

     

    p.s. Horik here (ai numarul meu in agenda R4F)

  9. Parerea mea este sa raspundem cu agresivitate la agresivitate.

    Stiu ca nu sunt pe subiect si imi cer scuze. Imi pare tare rau de baiat. Ce a fost a fost. Nici nu conteza daca el avea viteza ori proasta avea diotrii prea multe. Chiar nu mai conteaza. In schimb ar merita sa isi gaseasca usa vosita cu cuvantul UCIGASA. Macar atat.

     

    Nu ne place legea asta de rahat? OK hai sa ne facem singuri legea. Daca imi da cineva adresa maine va pun poze cu usa picatata.

     

    Cand un prost nu va da prioritate va luati dupa el si ii spargeti un geam.

     

    Cand am intrat in AMR am cerut unor prieteni ragaz trei ani sa incerc sa schimb lucrurile legal. Am incercat si am esuat. Acum e timpul sa ne facem auziti altfel.

     

    Cam asta am putea face pentru ca pe viitor sa putem evita astfel de accidente.

     

    Aucum doua zile eram cu Pepsi Man prin cartier amandoi pe motorul meu. Dau semnal si reduc viteza sa fac la dreapta. Un berbec din spate se propteste in claxon cu faruri si alte semne de nevroza. Nu am inteles care era problema lui. Probabil ca nu m-am dat destul de repede la o parte din fata lui. Probabil era un alt sef de jandarmerie ca si cel de la Braila. Evident ca am orpit sa vad care e problema lui. Daca oprea probabil se lasa cu pumni ca la Braila. Daca eram singur pe motor ma luam dupa el sa il intreb la semafor care e problema lui. E mai greu sa cobori rapid cand esti cu pasager.

    Jur ca imi iau bile cu vopsea pentru geamurile jigodiilor. Sper sa gasesc cu vopsea adevarata. O sa mai rup niste oglinzi. M-am saturat.

     

    Din pacate singura solutie este sa ajungem sa le fie frica de noi. Alte sanse nu avem. Ori noi ori ei.

    True! Oricat de prudent as merge tot se gaseste cate unu sa faca o magarie in trafic in fiecare zi... Daca as putea mi-as face jalba din oglinzile rupte pana acum. Eu cum ii prind ii pedepsesc si cand sunt cu masina si cand sunt cu mobra.

     

    Dzeu s-l odihneasca!

  10. @chillout.

    Consumabile gasesti la orice magazin moto.

    Este unul pe strada Agricultori.

    Cauciucuri poti lua de la Romi3 de pe forum, are preturi foarte bune.

    Are topic la vanzari accesorii noi.

    Daca nu te descurci sa gasesti locatiile da-mi un telefon si iti explic in amanunt.

    O seara buna.

    luigi

     

     

    multumesc mult!

    poate apar si eu la intalnirile voastre.

     

    o zi buna tuturor!

  11. Salutare tuturor,

     

    N-am reusit sa citesc tot threadul asa ca intreb si eu ca tot omul lenes :cheers:

    Am o Aprilia Scarabeo de 250 pe care am cumparat-o de noua in 2005 de la UM... am mers cu ea 1 an si dupa am trecut pe ceva mai mare.

    Nu l-am vandut pentru ca-mi place de el si il mai foloseste si frate-miu atunci cand nu are masina - daca il mai foloseste...(uraste motoarele).

    Asadar, ce vroiam sa intreb este:

    1. de unde fac rost de cauciucuri pentru el? (are roti de 16")

    2. mi-a spart cineva (un binefacator) sticla stopului spate in parcare si n-am gasit nicaieri de unde sa-l iau (iar, aia de la UM mi-au dat teapa de 2 ori ca au comandat si sa vin in 2 saptamani sa-l iau si ioc stop...)

    3. din cauza ca nu a fost folosit aproape 2 ani ar trebui sa schimb ulei, filtre, etc.... de unde iau si eu toate astea?

     

    Multumesc mult si asfalt uscat!

     

    L.E. ups am postat unde nu trebuia

  12. Am fost acolo si am vazut accidentul live! Eu nu as fi trecut prin intersectia aia de la Universitatii infipt in acceleratie cu orice tip de motocicleta as fi mers, parerea mea!

    Si eu am patit-o lafel si stiu ce vorbesc! omul a accelerat sa prinda semaforul pe verde, iar din cauza vitezei n-a mai putut evita accidentul dupa ce a trecut de intersectie. A avut noroc ca n-au dat aia cu masinile ce veneau dinspre Kogalniceanu peste el.

     

    Oricum, baiatul a avut mega bulan... a invatat o lectie, sper!

  13. Frumoasa motocicleta si foarte practica, mai ales in oras! Din pacate m-a dezamagit fiabilitatea slaba de care a dat dovata in testul MottorradOnline.de

     

    PS:Parca am mai vazut si la alte modele locul acela de depozitare...dar la care?

     

     

    oricum mai bine decat Z1000 pe care as fi vrut sa-l iau in momentul in care am luat-o pe asta :) da cred ca la BMW ai vazut la fel...

  14. ia uitati ce frumusete de toba mi-am pus.

     

     

    in seara asta o sa o si auziti :)

    o sa fac un filmulet, care-l pun pe youtube si binenteles aici pe forum.

     

     

    eu o aud in fiecare dimineata cand ma duc la birou si in fiecare seara cand ma intorc acasa :) se aude FOARTE TARE mai ales in pasaj la Unirii :lol:

  15. ai 3 variante de a schimba viteza:

    - automat

    - manual secvential cu mana "+" sau "-" situate pe partea stanga

    - manual secvential la picior

     

    De remarcat cele 3 mapari: Sport, Touring sau Rain, zic eu, utile.

     

    Alte foto aici http://www.webbikeworld.com/motorcycles/ap...ia-mana-850.htm

     

    Nu am mers cu Mana, doar m-am cocotzat pe ea, pare comoda, parerea mea. Ce mi-a placut e ca are loc de pus bagaje/casca, pe locul rezervorului. Rezervovrul de benzina este sub Âşa.

     

    Partea funny este ca are frana de mana.

     

    2009-aprilia-mana-850-shock.jpg

    2009-aprilia-mana-850-brake-s.jpg

    Frana aia de mana este o frana de parcare in panta. Fiind un motor CVT nu are cutie de viteze asa ca daca o lasi in panta pe cric fara sa tragi frana aia risti sa o gasesti in rapa sau infipta in vreo masina in parcare.

     

    Eu o am de 2 ani deja si sunt super incantat de ea. E FOARTE comoda si in oras si in afara (cu conditia sa aiba parbriz, altfel de la 130 te cam ia vantul de pe ea), iar cred ca modelul GT cu carena este bestial pentru touring.

     

    Ce e nasol la ea e ca nu prea se gasesc accesorii aftermarket. Asa as vrea eu sa o fac... (trebuie doar sa comand piesele :bounce:... dar deh! putoare! :P )

     

    Aici gasesti cam tot ce vrei sa stii despre ea: http://www.apriliaforum.com/forums/forumdisplay.php?f=68

    Mesaj completat

    ai 3 variante de a schimba viteza:

    - automat

    - manual secvential cu mana "+" sau "-" situate pe partea stanga

    - manual secvential la picior

     

    De remarcat cele 3 mapari: Sport, Touring sau Rain, zic eu, utile.

     

    Alte foto aici http://www.webbikeworld.com/motorcycles/ap...ia-mana-850.htm

     

    Nu am mers cu Mana, doar m-am cocotzat pe ea, pare comoda, parerea mea. Ce mi-a placut e ca are loc de pus bagaje/casca, pe locul rezervorului. Rezervovrul de benzina este sub Âşa.

     

    Partea funny este ca are frana de mana.

     

    2009-aprilia-mana-850-shock.jpg

    2009-aprilia-mana-850-brake-s.jpg

    Frana aia de mana este o frana de parcare in panta. Fiind un motor CVT nu are cutie de viteze asa ca daca o lasi in panta pe cric fara sa tragi frana aia risti sa o gasesti in rapa sau infipta in vreo masina in parcare.

     

    Eu o am de 2 ani deja si sunt super incantat de ea. E FOARTE comoda si in oras si in afara (cu conditia sa aiba parbriz, altfel de la 130 te cam ia vantul de pe ea), iar cred ca modelul GT cu carena este bestial pentru touring.

     

    Ce e nasol la ea e ca nu prea se gasesc accesorii aftermarket. Asa as vrea eu sa o fac... (trebuie doar sa comand piesele :)... dar deh! putoare! :lol: )post-4793-1268742407_thumb.jpg

     

    Aici gasiti cam tot ce vreti sa stiti despre ea: http://www.apriliaforum.com/forums/forumdisplay.php?f=68

    Mesaj completat

    ai 3 variante de a schimba viteza:

    - automat

    - manual secvential cu mana "+" sau "-" situate pe partea stanga

    - manual secvential la picior

     

    De remarcat cele 3 mapari: Sport, Touring sau Rain, zic eu, utile.

     

    Alte foto aici http://www.webbikeworld.com/motorcycles/ap...ia-mana-850.htm

     

    Nu am mers cu Mana, doar m-am cocotzat pe ea, pare comoda, parerea mea. Ce mi-a placut e ca are loc de pus bagaje/casca, pe locul rezervorului. Rezervovrul de benzina este sub Âşa.

     

    Partea funny este ca are frana de mana.

     

    2009-aprilia-mana-850-shock.jpg

    2009-aprilia-mana-850-brake-s.jpg

    Frana aia de mana este o frana de parcare in panta. Fiind un motor CVT nu are cutie de viteze asa ca daca o lasi in panta pe cric fara sa tragi frana aia risti sa o gasesti in rapa sau infipta in vreo masina in parcare.

     

    Eu o am de 2 ani deja si sunt super incantat de ea. E FOARTE comoda si in oras si in afara (cu conditia sa aiba parbriz, altfel de la 130 te cam ia vantul de pe ea), iar cred ca modelul GT cu carena este bestial pentru touring.

     

    Ce e nasol la ea e ca nu prea se gasesc accesorii aftermarket. Asa as vrea eu sa o fac... (trebuie doar sa comand piesele... dar deh! putoare! :) )post-4793-1268742407_thumb.jpg

     

    Aici gasiti cam tot ce vreti sa stiti despre ea: http://www.apriliaforum.com/forums/forumdisplay.php?f=68

  16. Cine are Sprint ST???!? :love: va rog ajutati-ma si pe mine sa ma hotarasc!!! :)

    deci imi place la nebunie motoreta asta! Unde fac si eu un test drive? unde va faceti reviziile? cum e mobra??

    Mesaj completat

    Cine are Sprint ST???!? :drink: va rog ajutati-ma si pe mine sa ma hotarasc!!! :)

    deci imi place la nebunie motoreta asta! Unde fac si eu un test drive? unde va faceti reviziile? cum e mobra??

×
×
  • Creează nouă...