Sari la conținut

nanelutz

Membru
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de nanelutz

  1. scuze ca dau si eu buzna asa,dar am si eu o yamaha doar ca nu e wr ci yzf426,dar as putea sa iti dau un raspuns pt ca ma gandesc ti-as putea fi folositor cu niste sfaturi din moment ce eu ies cu yzf,u de 3 ani in teren si ma descurc destul de bine cu el dat fiind faptul ca e mult mai brutal ca si wr,u si nu are asa plecare de jos,suspensii mult mai rigide.ce pot sa iti zic,doar ca wr 400,426 e o motocicleta foarte buna,echilibrata are cuplu bun de jos bicicleta ok,suspensii acceptabile singurul dezavantaj e ca nu ai buton,dar aici e bun daca mergi in competitie,dar la amatoriala nu ai nevoie prea mare de el

     

     

    Mesaj completat

     

    pot sa iti aduc eu chiuloasa cilindru,tot ce vrei pt yamaha yzf,wr 426 din 2002,,adresa mea e rogerxtreme34@yahoo.com,apropo,aduc piese din dezmembrari pt mai multe modele enduro si cross ;)

     

     

    Ma intereseaza un far si masca de wr426 din 2002.

  2. Lotru: :) Cheia aia speciala nu exista. Cum spui tu - toate plasticele jos, saua, rezervorul. Daca mai patesc de 2 ori asa trebuie sa schimb si suruburile.

    O sa imi procur si eu bujia magica de care ziceti voi. De pornit inpinsa nu am reusit.

    M-am gandit sa ii scot carburatorul si sa il curat, dar nu ma prea pricep si nici nu prea exista mesteri in zona. De asemenea cred ca si consuma excesiv de mult.

    Astept sfaturi si pareri.

  3. desi se scrie destul de rar pe topicul acesta pun si eu o intrebare .

    de ce se inneaca asa repede WR 426 F si cum altfel o pot porni fara sa dau jos bujia de fiecare data ca sa o usuc sau schimb?

     

    precizez ca motocicleta porneste la prima pedala in conditii normale si la cald si la rece .

    daca i-am ratat insa pornirea cu primele 3-4 pedale am pus-o de fiecare data , nu a vrut sa o mai ia indiferent ce i am facut .

    cum la bujie ajung foarte greu , dupa ce-i dau jos rezervorul si plastice ma intreb daca nu exista vreo metoda sa o pornesc si fara a-i schimba bujia .

    nu o gadil , stiu sa-i dau temeinic la pedala dar tot nu inteleg cum de se inneaca asa repede dupa cateva pedale (de cateori am patit asta am demontat si am gasit bujia leoarca) si mai ales mi-e greu sa cred ca trebuie sa demontez atatea ca sa o pot porni .

     

    mai precizez ca de cate ori am patit-o astfel , motorul era rece .

    ce dreq am sa fac cand voi incepe sa dau pe jos cu ea , o demontez de fiecare data?

    multumesc ptr raspunsurile voastre !

     

     

     

    Aceasi problema o am si eu cu wr-ul meu 426 din 2002. Daca ratez primele 2-3 pedale trebuie sa desfac bujia si sa o usuc.

    Care e problema? Ce se poate face? Multumesc mult!

    Util

    ulei gasesti pe toate gardurile, trebuie doar sa te uiti la recomandarile producatorului pentru modelul tau.

    iti recomand totusi sa mergi la un magazin care vinde produse moto pentru ulei si pentru bujie.

     

    de recomandat ar fi sa schimbi si filtrul de ulei odata cu uleiul. Asta este un pic mai greu pentru ca probabil iti va trebui o cheie speciala daca nu reusesti sa-l prinzi cu mana sau daca ii strans mai tare. Filtru ar trebui sa gasesti la aceste magazine cu piese pentru moto.

     

    sa trecem acuma la lucru manual, ca sa schimbi uleiul trebuie sa gasesti un surub in baia de ulei sub motocicleta. Il deschizi ala, lasi sa se scurga uleiu 20-30 min, dupa care pui surubu la loc inainte sa pui uleiul nou. Ca sa pui uleiul nou trebuie sa gasesti un surub de dimensiuni mai mari pe laterarul motorului, care probabil se poate deschide si cu mana fara cheie. Sa ai grija sa nu pui prea mult ulei, sa verifici cati litri intra in carter, si sa masori regulat nivelul pe parcurs ce torni. Nivelul il masori printr-un gemulet care ii pe laterarul carterului sau daca nu ai gemulet ai joja. Motorul trebuie sa stea drept.

     

    Dupa ce ai umplut carterul cu ulei, dai o cheie lasi sa mearga un pic motoru si verifici din nou nivelul. Daca o scazut completezi ulterior.

     

    Cam asta ar fi in principiu, oricum eu iti recomand sa mergi prima data cu motoru in service sa vezi pe viu cum se face...

     

    P.S. Uleiul se schimba la un interval de km sau daca ti motoru la iernat, bujia se schimba cand da semne ca nu mai merge bine

    Merci de informatii. Numai bine!

    Util

    Saptamana trecuta mi-am cumparat prima mea motocicleta. Ma uit la ea si in afara ca e albastra si frumoasa nu stiu nimic. Am inteles ca ar fi bine sa-i fac schimbul de ulei si de bujie. Ma poate indruma cineva de unde sa cumpar cele necesare si eventual sa imi si spuna cum se face treaba pentru ca acolo unde este motocicleta nu este nimeni care sa se priceapa. Multumesc!

×
×
  • Creează nouă...