Sari la conținut

bebi2006bc

Membru
  • Număr conținut

    82
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de bebi2006bc

  1. Salutari colegi de forum.Sint posesor de varadero model pe carburatie.Am o problema cu motorul si am nevoie de ajutor.Nu mai vrea sa porneasca.Am verificat sigurantele,totul ok.Cind pun contactul se aprinde verdele,se aprinde galbenul si apoi se stinge,rosu de la ulei de asemeni se stinge cind dau la buton.Intr-un cuvint pina aici totul normal.Functioneaza tot ce tine de lumini.Am verificat da scinteie si totusi nu porneste.Ramine doar pompa de benzina sa o verific,dar nu stiu cum.Va rog poate ma puteti ajuta.Multumesc

  2. Caut pereche de capace chiuloasa m72.Le pot cumpara,sau pot oferi la schimb(celor interesati) drapel SS dimensiune mare+moneda aniversara din argint cu zvastica.Poze trimit doar celor interesati si care detin piesele care le caut.NU FAC RECLAMA.

     

    Caut pereche de capace chiuloasa m72.Le pot cumpara,sau pot oferi la schimb(celor interesati) drapel SS dimensiune mare+moneda aniversara din argint cu zvastica.Poze trimit doar celor interesati si care detin piesele care le caut.NU FAC RECLAMA.

    dimensiune drapel 90/130 cm.moneda are si sistem separat de portchei
×
×
  • Creează nouă...