Sari la conținut

vali93

Membru
  • Număr conținut

    95
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de vali93

  1. Azi am fost la asigurator, a zis ca e inr egula cu carnetul:)), si suma pe care mi-o dau e de 800 de euro din devizu care era 1600.Am tot incercat sa ii zic ca eu vreau sa fie totu ca inainte, nou, dar nu am avut cu cine, e nasol dar asta e, mi-au scazut 19% tva si 20%cik adaos, si deaia a iesit suma asa mica, restu de bani daca vreau sa schimb totul trebuie sa dau de la mine din buzunar.Daca stiti ceva ziceti-mi ca daca nu maine am duc si le zic contu sa vireze banii.

    multumesc anticipat

  2. Acuma 5 minute am sunat la asiguratoru care imi face dosaru si l-am intrebat daca s-a uitat peste tot ce trebuia si am ramas uimit ce mi-a zis:"dupa cate am vazut aveti permis pentru motociclete de maxim 50cc cu 50km/h, si nu aveti voie sa conduceti acel motor" deci cand am auzit asta am ramas masca si i-am explikt ca e vb de 125cc si maxim 15 cai si mi-a zis ca trebuie sa merg sa faca copie la permis si pe verso, dar nu inteleg de ce , ca totusi categoria este scrisa pe fata, maine ma duc la ei si sper sa fie totul in regula. Va mai tin la curent cu ce oameni "inteligenti" am de-a face!

  3. deci aia la asigurare m-au pus sa zic tot ce are motoru si am zis pe loc, adica ieri imed dupa accident, si cu o foaie de la ei m-am dus sa iau deviz de la yamaha, nu puteam adauga altceva, azi am luat devizu:1600euro cu tot cu tva, si maine merg la asigurator si cica o sa ma puna sa negociez cu ei din pretul de 1300( ca 300 si ceva e tva), echipamentul nu pot sa il pun ca mi-a zis ieri knd am vrut sa pun si echipamentu ca trebuie sa merg inapoi la politie, si deja trecusera 3 ore de la accident si am tot cautat asiguratoru si nu mai puteam sa merg si la politie din pacate:(. orikm echipamentul nu avea aproape nimic dar mi-ar fi plakt sa schimb casca care am greshit marimea;)),

     

    numai bine si asflat uscat

    PS:ms de sfaturi

  4. Azi ma plimbam linistit si mergeam in afara Timisoarei pe un santier la o casa! Toate bune si frumoase, nu era prea aglomerat, numai bine de o plimbarica, pana la un semafor la care s-a facut culoare portocalie si rosie, eu (care voiam sa respect legea) am franat si eram primul la semafor, partea rea e ca nici nu am apucat sa pun picioarele jos ca deodata am auzit sunetul unei anvelope blocate frecand strada, sunetul a durat 1 sec ca urmatoarea eram pe jos, o duba mai mare ma lovise. m-am ridicat in 2 sec cred:)) si M-am dus pe trotuar sa ma linistesc si toti "esti bine?" atunci am inceput sa ma gandesc daca sunt bine, dar adrenalina umbla prin sange si nu simteam nimic, a venit soferul dubitei si " scuze, am crezut ca treci" si m-am uitat la motor, vedeam numa jumate din el ca roata spate si partea pasagerului erau sub dubita. toate s-au terminat bine ca soferul a fost de treaba si a venit politia, am mers la asigurarea lui si totul e ok.Mobra a avut noroc si ea ca avea scarita pasagerului lasata jos si a functionat ca un crash pad alaturi de toba: singurele avarii: toba, suport toba, pedala frana(era atat de incolacita , ca un mel era, de necrezut), suport numar si semnalizatoare, roata cred ca e putin stramba sau axul inca nu mi-am dat seama, suport scarita pasager, si plus zgarieturi pe carene dar foarte artificiale. Am avut noroc si multumesc Lui Dumnezeu!

     

    Mesaj completat

    PS: datorita echipamentului m-am ales doar un fel de luxatie la mana stanga, dar foarte usoara...

    PS2: s-a intamplat pe torontalului la ultimul semafor din oras.

×
×
  • Creează nouă...