Sari la conținut

starstruck

Membru
  • Număr conținut

    137
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de starstruck

  1. 1. din mers e cel mai usor, din 2 in liber mai ales. totusi, verifica jocul la cablul de ambreiaj sa nu fie prea mare si sa ai ulei bun in cutie, nu cine-stie-ce mizerie. si schimba-l des, la 5000 maxim, intra un litru sau ceva de gen. putin oricum.

    2. 10 litri are. nu exista buson de rezerva. nu pentru alimentat.

    3. cum a spus si sydemon, orice service pentru o revizie banala.

    ce motoreta ai performance ?

  2. unele R125-uri vin si cu Pirelli Sport Demon.

    cred ca o sa ma axez pe gumele mentionate anterior.

    Daca mai aveti si alte pareri, sunt binevente :moto:.

     

     

    daca le iei noi iati sc sau lasertec...daca dai putini bani pe ele sh iati sport deamon sau pilot sporty

     

     

     

    Conteaza asa mult gumele... gume sa fie.

     

     

    daca tu mergeai cu linoleum pe srad asta nu inseamna ca gumele nu sunt importante sau poate nu mergi atat de tare cum zici si nu tiai dat seama ca conteaza :D:D:D

  3. A mea papa doar motul 710 si umilea R125 al unui baiat ( STARSTRUCK )care acum s-a lasat de meserie , poate cu putin noroc isi ia si el motor nou si o sa ia umilinta de la actualul meu motor :lol: Astia mai vechi nu mai intra deloc pe forum :(

     

    imi dai 100 de ron ca sa nu zic ce ai bagat la primele 2 schimburi ???

  4. Trage mai bine ca R'u. Arata ca o bicicleta dar macar are ciclistica si ai o pozitie OK...invidia ma ca si-au luat R majoritatea, ca domne arata ca o motocicleta mai mare si dupa cand au inceput sa iasa cu CBR-isti, nu intelegeau cum aia cu CBR lua virajele cu viteza si se aplecau si ei nu puteau, plus ca s-au plimbat cu un CBR si cand au vazut cat de manevrabil e s-au cam ofticat...fRustrati.

     

    te referi la mine si la razvan?:)))

  5. Salutare tuturor!Vin cu acest post pt. a va cere parerea in niste elemente de tuning pt o rs125.In primul rand toba...ea are pe ea o Gianelii,se aude frumos,arata cam asa-post-62973-1300135431_thumb.jpg as vrea sa ii pun totusi alta dar.....CE?!Inca ceva...am vazut ca i-ar sta divin cu niste angel eyes,se merita?Si inca ceva si va las in pace:)),vreau sa o vopsesc,ce culoare ar fi frumoasa,am vazut una cu un negru lucios si un verde fosforescent frumoasa rau,si combinatia albastru-alb imi place mult,negru mat........neaaa!Multumesv!

     

     

    cel mai bine ar fi sa incepi cu niste sc sau lasertec daca tot bagi bani in motoreta

×
×
  • Creează nouă...