Sari la conținut

Vladonne

INACTIV
  • Număr conținut

    43
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Vladonne

  1. am inceput vanatoarea :D ieri la Teatru National am vazut un sv naked galben. I-am aplicat un flyer pe rezervor pe sub plasa . Muhahaha. :) Haideti, va astept in seara asta la 9 la Biker's (aveti grija ca o sa fie racoare)

     

    pai... parca celelalte duminici incepeau la 8 :(

    hai k ma anuntz si eu, dar sa nu vorbiti iar NUMAI despre motoare si mecanisme :cheers:

  2. "Nu ma dau batut :huh: "

    DA! AM FOST ADMIS in 5 minute si 23 sec. :rolleyes:

    Sper ca pe 14 sa o simt sub c.ur (am mai simtit`o dar in cantitati insuficiente :huh: )si evident sa va cunosc. :D

    Eu v-am mai vazut la mc cand ieseam cu prietena, dar nu sunt genul sa ma bag in seama cu japca. :lol:

    Pupila: Mersi, sa fie !

     

    pai si daca zici ca ne-ai vazut... tot mai vrei sa te bagi in seama cu noi? =)))))

  3. Eu sunt sigur prezent. Stii sa ajungi la circul national ? Eu plec de acolo la 8.30 spre Biker's. Daca nu ne intalnim la fantana miorita ?

     

    aaa vin cu un tovarash care are tot sv :rolleyes: doar sa va gasim pe acolo... sa stim care sunteti cu sv-urile

    noi la 8 jum suntem la biker's

    ne vdm acolo

  4. Fratilor... stiam eu ca existati, dar erati ca extraterestrii - nu v-a vazut nimeni niciodata! :laugh:)

    Am si eu un SV 650 s 2004 si mi-ar placea sa faca si el cunostinta cu sv-urile voastre, adica as veni si eu duminica la Biker's :laugh:

    insa e o problema :angry: ... nu stiu unde e acest Biker's... asa ca daca e cineva din zona rahova-trafic greu sa plece de aici cu mine :lol: ... sau sa ma intalnesc cu cineva pe la unirii sau pe undeva :cheers:

    10x!

  5. Azi am fost la un prieten la tara, a venit si Thomas mai spre sfarsit si am venit cu inca un prieten cu o honda shadow de acolo...O plimbarica frumoasa, drum bun si cateva curbe. Am ajuns la capatul rabdarii cu casca asta :laugh: Am mancat o gramada de insecte, paraca le simt si acum in gura. Si mai trebuie sa-mi schimb lampa spate ca asta nu se vede si-s in pericol noaptea...

     

    pai asa-ti trebuie daca o arzi cu juma' de bila de bowling pe cap!!! ia de papa barzauni pana te inveti minte!!! muhahahahahahaha :devil:

  6. Eu acum am venit de la mare si sunt prajit rau, atat pielea cat si creierul :D Nu-s in stare sa propun o locatie serioasa pentru viitoarele intalniri, dar, pot spune ca terasa de la umbrelute (aia de la gargarite, dintre piata rahova si teius) e destul de O.K. si avem si locuri de parcare :bounce: Astept si parerile voastre si...poate ne mutam.

     

    eu nu cunosc acea terasa, deci nu imi pot da cu parerea. tot ce pot spune e ca pana acolo e o aglomeratie si o forfota continua, mai ales cu cat te apropii de piata... ma refer la trafic, nervi, pietoni indisciplinati, etc. dar as trece prin asta daca as sti ca terasa nu e aglomerata vinerea, daca avem unde sa lasam trotinetele si daca e accesibila majoritatii participantilor la intalnirile de pana acum.

    Acestea ziind fise, astept raspunsurile dvs :D

×
×
  • Creează nouă...