Sari la conținut

alf69

Membru
  • Număr conținut

    86
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de alf69

    Util

    Stimati colegi!

    Ma bate gandul sa incerc(impreuna cu familia) partiile de schii din Bansko, Bulgaria.

    Ma gandeam sa trec granita(cu conserva din dotarea firmei) la Severin la sarbi. De aici pana la Kulata Bulgaria am nevoie de sfatul celor care au umblat prin zona sa-mi aleg traseul.

    Daca stiti si niste pensiuni OK la sarbi, aduceti-mi la stire.

     

    Cu stima

    Kalotina(nu Kulata) bineinteles

    Util

    Stimati colegi!

    Ma bate gandul sa incerc(impreuna cu familia) partiile de schii din Bansko, Bulgaria.

    Ma gandeam sa trec granita(cu conserva din dotarea firmei) la Severin la sarbi. De aici pana la Kulata Bulgaria am nevoie de sfatul celor care au umblat prin zona sa-mi aleg traseul.

    Daca stiti si niste pensiuni OK la sarbi, aduceti-mi la stire.

     

    Cu stima

  1. Userul Cih (supertenere)venind dinspre Interservisan spre Cipariu, a fost tocmai trintit pe la orele 18 pe Titulescu, de un BMW-ist grabit sa iasa de pe Ariesului la stinga tot spre Cipariu. Cih venea pe banda 1 linistit si incepator fiind, autoturismul de pe banda a doua care mergea paralel cu el l-a lasat pe BMW-ist sa iasa stinga si tipul a talpalit-o fara sa-l observe (zice el) pe colegul nostru.

     

    Asa ca a fost lovit din fericire in zona carenei fata. Radiator usor indoit,cot radiator gituit, carenele sparte si lovite, atit cea lovita direct cit si cea trintita ulterior. Cih s-a lovit la incheietura miinii drepte, sa speram ca e doar entorsa si nu fisura si s-a zgiriat usor la picior. A avut noroc ca a frinat cit a putut si nu a fost lovit in zona bulanierului sa-i zdrobeasca piciorul.

     

    Acuma chestia e ca in momentul cind eu am ajuns acolo Cih se intelesese deja cu BMW-istul sa nu cheme politia sa nu-i ia aluia carnetul.Pentru vesnica neacordare de prioritate motociclistului. Ceea ce eu sincer gindesc ca e o greseala, avind in vedere istoricul meu, de fiecare data cind am fost generos am pierdut. Da noah, e dreptul lui Cih sa faca cum crede. Oricum eu am facut poze cu faptasul si cu ambele vehicole. Apoi Cih si-a facut xerocopii de pe actele BMW-istului. Miine se vor intilni sa mearga la asigurator pentru o constatare amiabila.

     

    Atentie! nu aveti NICAIERI prioritate!

     

    ?????

  2. Brazesti sa fie !

    am uitat numele deoarece eram cu gandul la croncobaurii care ma pindeau de dupe tufe la remeti! :goodposting:

    da ...tura mea de ieri a fost un pic mai deosebita ....

    la 12 fara ceva eram la Baraianu la camping cu gandul sa minc un mic inainte de a lua-o spre coltesti .

    nu era nimeni acolo ..am plecat flamand inspre turda,remeti coltesti . inainte am oprit la buru la cabana sa cumpar ceva ...era in renovare ... :blink:

    drumul spre remeti a fost ok ...soare ,erau cativa turisti la soare pe malul apei ...apoi surpriza !

    se face drumul inspre remeti /coltesti . parca nu era si asa destul de explodat drumul ,am avut surpriza sa fie frezata

    pina dupa manastirea din remeti ,horor...era inca ceata pe anumite portiuni,noroi in loc de drum,un versant dintrun delusor picat pe sosea cu tufe cu tot...ceata ... croncobauri si vampiri peste tot pindeau un suflet de om sa il pape! :D

    BUN ...dau viteza sa ies din zona aia si alta surpriza un strat de 25-20 cm de pietris netasat la iesirea din remeti(inspre coltesti) ...roata fata so afundat...pauza...180 de grade intoarcere si inapoi .

    pe podul de la intersectia cu remeti m-am intalnit cu Peter instructorul ,Ade, ETC.

    Si calatoria a luat alta intorsatura inspre satul acela fara berze care falfaie .acolo la cabana povesti vanatoresti ,etc .

    cam atat despre aventura de ieri .

     

    Nu le ai cu numele localitatilor si cu asta basta, Ai trecut prin Rimetea , Remeti e alta mancare de peste.

    Toate bune.

  3. :blink: Eu am fost aproape cuminte, zi de nastere in familie. dar tot am sters-o azi vre-o 5 ore pe coclauri.Am ratat intilnirea de sub pod, ajungind acolo doar la 12,45 cred ca erati deja plecati, asa ca mi-am facut eu un traseu prin Faget-Micesti- Prunis- Straulesti-Petresti -Borzesti-Buru-Cheia-retur. Multa adrenalina pe traseul Petresti Borzesti Buru, prima tentativa de a ajunge la cabana Buru s-a sfirsit intr-o mlastina, iar apoi am iesit cumva in Buru- sat pe un drum de care cu boi neumblat de ani, plin de iarba si fara intoarcere daca ma blocam cumva. Cred ca niciodata nu am coborit cu africana o asemenea panta, printre asemenea santuri piraie si bolovani. Adrenalina la maximum, recomand traseul :goodposting:

     

    Facusi si eu traseul acesta anul trecut si tot singur, intradevar e dificil.

  4. Vreau sa fac o iesire cu prietena mea in weekend la o cabana, dar undeva unde sa se poata urca cu motoru pana acolo si sa nu fie nici la mai mult de 600 km dus-intor.... aveti ceva sugestii ????

    Fiind toamna si culori minunate, iti propun:

    - Valea Ariesului pana la Garda sigur gasesti cazare, si te poti plimba pe jos sau cu motorul pana la Scarisoara + Valea Ordancusa.

    -Boga prin Padis.

    Asfalt uscat

  5. sarmalele vin de la turci, ca si alte mancaruri considerate traditional romanesti. nu stiu cum au ajuns si traditional unguresti dar nu conteaza. am vazut ca ei le fac altfel decat noi, ale noastre sunt mai bune. in rest, cu haleala ungurii jos palaria, orice mananci e bun. de cate ori trec incolo mananc supa gulas de ma sparg la motelul ala venusz lamga budapesta. si painea e buna la ei, tot.

    Mesaj completat

    sarmalele vin de la turci, ca si alte mancaruri considerate traditional romanesti. nu stiu cum au ajuns si traditional unguresti dar nu conteaza. am vazut ca ei le fac altfel decat noi, ale noastre sunt mai bune. in rest, cu haleala ungurii jos palaria, orice mananci e bun. de cate ori trec incolo mananc supa gulas de ma sparg la motelul ala venusz lamga budapesta. si painea e buna la ei, tot.

     

    O parte mare a Ungariei a fost ocupata din 1526 de turci.Ocupatie care a tinut mai mult de 150 ani.

    Util

    Si io fusei la test ride.

    Le am calarit pe F 800 GS, R 1200 GS si F 650 GS.

    F 800 mi o placut, da is scumpe. Oricum laudabila initiativa Autotransilvania.

    Util

    Salut. De unde pot lua o pelerina de ploaie cat mai ieftina? max 30 lei

    La Jysk langa Real 5 RON, sau in Oser pelerina militara 10 RON.

  6. Salutare !

     

     

    Caut un radiator pt honda hornet 98 -04 (poate se potriveste si 05- 06). mersi

     

     

    p.s. sau stiti unde se poate repara in Cluj un radiator de genu?

    Pe str. Plevnei cum te duci in directia Someseni in stinga cu citeva case dupa Mafcom, ii o firma de reparatii radiatoare, indreptat jenti si sudura in argon.

×
×
  • Creează nouă...