Sari la conținut

cefrim74

INACTIV
  • Număr conținut

    72
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de cefrim74

  1. Pacat ca nu apare nici varsta nici vechimea in acel tablou, date esentiale pt orice statistica. Rezultatele de la clasele mici nu ar trebui amestecate, oricine isi da seama de ce...

    Rossi are deja 12 ani in MotoGP, pe cand Stoner este la jumatate (6) iar Lorenzo la o treime (4). Oricare dintre ei isi va dubla -cel putin- nr de victorii intr-un interval echivalent. Daca nu s-ar fi intalnit toti in acelasi interval de timp (impartindu si victoriile intre ei) si ar fi profitat de o concurenta mai slaba, ca cea pe care a intalnit-o Rossi (Biaggi, Barros, Gibernau, Capirossi) ar fi strans usor acelasi nr ca si el.

     

     

    Singurul mare pacat e ca postezi tu pe acest topic, in rest nu am nimic de comentat, s-a spus ce era de spus

  2. Cand am spus ca esti idiot, nu am gresit de loc, cand am spus ca ai probleme cu limba romana, nici atat. Expresia "ca musca la rahat" este o comparatie, prin care am incercat sa iti sugerez, elegant :laugh: , ca te bagi intempestiv in discutii despre care nu ai habar si ca deranjezi. Tu ai inteles altceva, dar este ok.. boala ta se manifesta printre altele si prin tulburari formale de gandire caracterizate prin "argumentația lipsită de logică (Paralogism), noțiunile abstracte sunt concretizate (Concretism), elemente heterogene se identifică unele cu altele (Contaminare a ideilor), se construiește un vocabular propriu din cuvinte create de bolnav (Neologisme), gândirea pierde orice legătură, apar confuzii de idei, bolnavul "vorbește alături" sau se blochează complet" Continuarea postului tau edificatoare, in acest sens. Nu trebuie sa fii specialist, ca sa iti dai seama ca esti dus rau cu capul. Ai probleme mari, baiete. Mergi si te cauta! Si nu, schizofrenia nu este de competenta psihologilor, ci a psihiatrilor.

    Ca sa fiu totusi on topic, Furusawa afirma explicit de ce la vrut pe Rossi, in echipa. PE ROSSI, nu pe altcineva. PE ROSSI!!!!

     

    Ai dreptate intr-o singura privinta: musca este o insecta interesanta, tu, in schimb, esti o fiinta patetica. Caracterul meu are probleme cand intra in coliziune cu viermi ca tine.

     

    Amu'da-mi voie sa ciocnesc un pahar (nu cu tine), in cinstea zilei de nastere a lui Vale.

     

    La multi ani, Doctore!!!

    :cheers:

     

    Omule baietasul la care faci referire e tampit, in nenumarate randuri i s-a transmis sa isi faca un forum pe care sa posteze ce doreste el. Eu cred ca ai mare dreptate e schizofrenic si cred ca nu ar mai trebui luat in seama de cei care posteaza pe acest topic dedicat exclusiv fanilor lui Valentino.

     

    LA MULTI ANI SI MULTE CURSE SPECTACULOASE IN MOTOGP DOCTORE!!!!!

     

    Sper din tot sufletul sa castige la SILVERSTON, ca sa asist si eu in direct la o victorie a Doctorului

  3. Ar trebui sa fi mai atent cand citesti mesajele mele, si nu numai. Nu ti-am aratat deja cat de usor iti este sa te incurci?

    Nu imi plac reputatiile "super-umflate" dar nici criticile nejustificate. Dupa cum am ami spus, imi place Rossi cam la fel de mult ca Lorenzo, nu e vina mea ca unul dintre ei are parte de admiratie neconditionata, iar celalalt de ura neconditionata.

    "Amaratul de argument" la care te referi tu, e de obicei o insulta, amarata da.

     

     

     

     

    Nu am un respect deosebit pt parerile personale ale oamenilor care nu arata vreun respect pt pilotii de MotoGP, oricare ar fi ei. Si mai ales, oameni care nu reactioneaza atunci cand o critica la adresa idolului lor, e "rasplatita" cu cele mai josnice insulte. Degeaba te plangi ca nu iti plac posturile mele, mai bine te obisnuiesti cu ele.

     

    :bounce: Da, ma simt atat de ignorat ca nici nu am timp sa raspund/citesc toate mesajele care imi sunt adresate (majoritatea in mod direct).

    Chiar as aprecia daca v-ati agata mai rar de mesajele mele, nu ar mai trebui sa raspund nici eu atat de des...

     

     

    Bai baietas, la intrebari importante precum: "Cate ture ai dat cu motorul?" sau "La cate curse ai fost pe circuit?" nu raspunzi si te tot contrezi cu toata lumea pe aici, efectiv aiurea. Ti s-a spus in nenumarate randuri sa-ti faci un topic anti- Rossi si vad ca nu prea intelegi.

    E o vorba "cand mai multi iti spun ca esti beat te duci si te culci" - cred ca e cea mai buna solutie.

  4. Mai omule, tocmai datorita talentului lui exceptional, al geniului lui, concurenta niciodata nu se va ridica la nivelul lui. Din pacate, probabilitatea ca doua genii sa se confrunte in aceeasi competitie este extrem de redusa. Mereu a avut concurenti puternici (a se vedea Biaggi, Gibernau, Stoner), dar nici unul nu a fost sau este la acelasi nivel cu el. Cat despre avantajul tehnic, pur si simplu ma omori. Pai asta este unul din rezultatele acestei competitii si scop, totodata: fiecare echipa incearca sa obtina un cat de mic avantaj tehnic fata de concurenta, in limitele unui regulament. As intelege sa te tot legi de cest avantaj tehnic, daca el ar fi fost obtinut in conditii dubioase, prin folosirea unor tehnologii interzise. In rest totul este Ok, cu atat mai mult cu cat orice modificare a regulamentului se implementeaza la cel putin 2 ani de la luarea deciziei, astfel incat toti constructorii sa aiba sanse egale. Depinde apoi de ei, daca, folosindu-se de acel regulament, isi vor asigura superioritatea tehnica.

    Anul asta, Honda a implementat pe mobrele lor acel sistem IGS, care se pare ca pana in acest moment asigura aceasta superioritate pilotilor Honda. Ducati se pare ca doreste sa isi asigure exclusivitatea pentru un anume pneu. Este firesc sa se intample asa. Rossi a avut intotdeauna posibilitatea sa se afle acolo unde exista si superioritatea tehnica, datorita valorii lui exceptionale. Toti constructorii cu ambitii, toti producatorii de subansamble, de pneuri, etc, l-au dorit pe Rossi, astfel incat el a putut alege si a putut pune conditii, inclusiv sa ceara exclusivitatea asupra unui aspect de natura tehnica. De ce nu l-a luat Bridgestone consilier pe Lorica??? Ca doar este mare campion. De ce l-a luat pe Rossi???? Doar Rossi costa triplu... De ce s-au batut cei de la Ducati pentru Rossi, ani de zile (te rog, sa nu ma iei cu chestii de alea nationaliste gen Rossi italian, Ducati mobra italiana. Asa gandesc tiffosi, nu baietii aia care invart bani grei)?? De ce nu l-au luat pe Lorica????? Sau, poftim, de ce nu l-a luat Honda si l-a luat pe Stoner???? Toti astia sunt tampiti?? Crezi ca ei nu stiu cat valoreaza fiecare din campionatul ala?????? Ca sa concluzionez, iti spun ca oricine a devenit campion mondial, pe langa talentul indiscutabil, si-a asigurat si aceasta superioritate tehnica de care tot te legi, de parca esti obsedat. Exceptiile sunt extrem de putine, cand nu a existat nici concurenta pe pista, cum a fost cazul sezonului 2010, cand atat Doctorul cat si Stoner au lipsit mai multe etape de pe pista. Si Lorica a devenit campion, pt ca era cel mai in forma la ora respectiva, cu cea mai buna mobra [doar era dezvoltata de Rossi], deci avantaj tehnic. Dar cei care au un cuvant de spus in aceast campionat stiu cum a luat el titlul si ii stiu prea bine valoarea, atat ca potential, cat si ca limite.

     

    Nu cred ca pe acest forum a reusit civeva sa explice mai obiectiv argumentele legate de "avantajul tehnic" al lui Rossi din ultima perioada.

    Pe scurt cei mai buni lucreaza cu cei mai buni, e cat se poate de simplu

  5. ...aveau TC din plin, altfel ar fi fost imposibil de pilotat. Doar ca nu era la fel de sofisticat ca azi.

    In legatura cu ce spui mai sus, am insirat deja de prea multe ori factorii care i-au permis acumularea acetor recorduri, se plange lumea ca ma repet. Dar cine nu a inteles singur, urmarind MotoGP ul de-a lungul timpului, nu o sa ma creada pe mine.

     

     

    ...nimic? ar fi trebui sa te uiti mai atent la cursele in care s-au luptat de la egal al egal.

     

    Nu e o aparenta, sunt cam la acelasi nivel (un pic mai buni, un pic mai slabi) ca Rossi, in contextul regulamentului/ nivelului tehnic de azi.

    Unii dintre ei poate ca ar fi fost mai buni decat Rossi, altii poate mai slabi, pe motoare in 2t si fara TC.

     

    Cel putin in cazul lui Pedrosa si Lorenzo, stim cat de bine adaptati s-au dovedit pe motoare de 250 fara TC.

    Tot ei au surclasat de la debutul (da, Lorenzo a venit mai tarziu) in MotoGP, fara niciun drept de apel, piltoti ca Biaggi, Gibernau, Barros, Checa, Capirossi....pe motoarele de 1000 (cu sisteme de control al tractiunii mai primitive). Aceiasi piloti care il mai invingeau pe Rossi, unii dintre ei pe motoare de 500.

     

     

    Cam multi de poate, nu crezi, tu cel care le "stii pe toate" pe acest forum ( e o simpla inchipuire de a ta).

    Iti repet topicul se numeste Rossi's Fan Club 46, cred ca esti in plus pe aici

  6. sincer nu stiu de ce va chinuiti.daca nici rossi nu e un pilot desavarsit atunci nu stiu cine o fi.

    poate sa vina 8 , 9 sau 10 degetele sa imi scrie mie aici tot letopisetul motogp ca nu schimba nimic.Rossi a stiut sa mearga si sa faca in asa fel incat sa iasa campion mondial, in acelasi timp facand si spectacol.PUNCT!

     

    Eu sa fiu in locul tau as ignora comentariile lui "8 , 9 sau 10 degetele"

     

    Eu nu inteleg de ce nu scrie pe alte topicuri ( asta are o destinatie precisa - Fanii Rossi)

  7. ...cu o omisiune esentiala. Rossi are 32 ani, Lorenzo are 23 de ani.

    Rossi a avut 8 ani in MotoGP fara Lorenzo, sa colectioneze toate victoriile astea. 6 ani fara Pedrosa si Stoner...

    Chiar crede cineva ca ar fi avut aceleasi statistici cu concurenta de azi?

     

    Important e cum se comporta acum pe circuit. chiar daca Lorenzo a avut castig de cauza in ultima vreme, e clar ca sunt aproximativ la fel de rapizi...

    Ar fi mai bine sa ne bucuram de perioada in care Rossi inca mai e pe circuit, fiind un reper ideal pt pilotii mai tineri care incearca sa se afirme. Nu e de prost gust sa comparam statistici cand el nici nu se gandeste la retragere macar?

     

    Da dar nici macar in 10 ani ( in cazul in care va mai concura) nu va atinge Gheorghita aceste performante.

     

    Si cred ca ar fii indicat sa ocolesti acest topic are o destinatie speciala fanii VALENTINO ROSSI.

  8. Avand in vederea comentariile rautacioase la adresa lui Rossi am incercat sa fac o comparatie intre acesta si Lorentzo.

    Analizand palmaresul lui Rossi comparativ cu cel al „genialului” Gheorghe sunt sigura ca acesta din urma in viata lui nu va egala performantele lui Vale.

    Valentino a castigat 9 titluri, Gheorghe 3 titluri – diferenta 6 (nici macar nu mai cred ca acesta din urma va mai concura atat)

    Vale a luat startul in 243 curse, iar Gheorghita in 148, doctorul are 105 victorii (43% - marele Doohan a inregistrat un procent de 39%) , iar G.. are doar 36 victorii (doar 24%), deci cu siguranta in urmatoarele 95 de curse (daca le mai apuca) Lorentzo nu va mai castiga 69 (ar insemna sa aiba un procent de 72% - imposibil).

    Numarul de podiumuri pe care a urcat Vale in cariera sa 174 (72%), comparativ cu cele 74 (50%) ale lui G.. , deci nici daca va urca in urmatoarele 95 de curse pe podium nu va reusi sa il ajunga pe Vale, etc .

    Deci sa fim realisti, istoria motogp a fost scrisa de Valentino, si acesta nu va fi detronat in veci de un pilot sezonier precum Lorentzo

  9. 1. Nu stiu data, a fost inainte sa isi rupa Pedrosa clavicula, evident.

     

    Intre momentul in care s-a accidentat Pedrosa, si duelul Rossi-Lorenzo, a fost o singura zi. Asa ca iau spusele lui ca pe niste vorbe goale :-??, din moment ce nu a avut nicio grija ca l-ar putea scoate din cursa, sau chiar accidenta.

    Dar e ciudat ca va agatati atat de ceva complet irlevant. Am spus doar ca acesta declaratie e un exemplu de fair-play foarte neinspirat.

     

    Mesaj completat

     

     

     

    Nu am vazut fani ai lui Lorenzo pe aici, doar fani ai lui Vali. Care scormonesc in cele mai banale declaratii, dupa orice "vina".

    Daca o lasati mai usor cu interpretarile abusurde, de genul "ce impertinent e asta mic, zice ca ar fi vrut sa se mai bata o data cu Rossi, de la egal la egal", o sa puteti sa discutati linistiti despre ce culoare o sa aiba motocicleta lui Vali, sau pe ce articole de imbracaminte si-a mai scris numele...

     

    Cred ca tu ar fi bine sa-ti faci topic separat si sa postezi singur, putini de aici sunt interesati de comentariile tale.

  10. Asta e argumentul tau favorit de cateva posturi incoace cand vine vorba despre cat de credibile sunt spusele lui Rossi sau nu :kiss:

    Am vazut mai demult ca esti totusi documentat si destul de exact in ceea ce priveste datele asa ca am doar 2 intrebari sa-ti pun:

    1. in ce data a facut Rossi declaratia cu pricina?

    2. La ce data si-a rupt Pedrosa clavicula risipind si ultimele temeri ale lui lorenzo in ceea ce priveste titlul mondial?

     

    Discutiile despre cine e mai bun intre cei 2 mi se par absolut inutile. E incontestabil faptul ca Lorenzo e un pilot al naibii de bun, cu un material de concurs pe masura, la fel cum e incontestabil faptul ca e cel mai infumurat si nesuferit pilot din MotoGP de la Biaggi incoace. Macar "batranul" Biaggi de cativa ani incoace pare mai placut, probabil maturizarea n-a actionat doar la nivel fizic :moto:.

    E|u cred ca Lorenzo a constientizat ca banii nu se fac doar pilotand bine, ci si prin cat de bine ti se vinde numele, deci avea nevoie de un brand. Cum brandul cu baiatul nostim, vesel si optimist era deja luat si "interpretat" foarte natural de catre altcineva, a decis ca brand-ul lui trebuie sa fie altfel si mai in concordanta cu firea lui, ca sa poata fi interpretat la fel de natural :D

    Eu unul ma mir ca a avut decenta si nu si-a manifetat bucria catigarii titlului decat atunci cand matematic nu mai avea cum sa-l piarda, desi practic a devenit campion mondial in momentul in care Pedrosa si-a rupt clavicula. Si daca, Doamne Fereste, lorenzo isi rupea gatul la montegi si n-ar mai fi participat la nici o cursa pana la sfarsitul acestui campionat tot ar fi iesit campion mondial.

    Si mai am o intrebare pe care o adresez tuturor:

    De ce vorbim atata de Lorenzo pe un topic dedicat lui Rossi?! :lol:

     

    Ma bucur ca ai ajuns la aceasta concluzie. Poate se linistesc si fanii Gheorghe si isi fac un topic separt, cred ca ar fi cel mai indicat.

  11. xt600: "Si eu raman la a mea. Desi eu nu am facut nici un atac la persoana, in ceea ce te priveste (doar daca nu cumva te identifici cu Lorenzo), vad ca tu nu te dai in laturi sa o faci. Asta da caracter!!!!"

     

    Daca esti asa sensibil la cuvintele pe care eu doar le-am impumutat de la tine, ar fi bine daca ai avea mai mare grija cand caracterizezi un pilot sau vreo declaratie...

    Altfel, te plangi fara niciun motiv.

     

     

    Mesaj completat

     

     

    xt600: "Si daca tot aduci vorba de Motegi, priveste cu atentie sporita imaginile astea:"

     

     

    Mi mi-a placut duelul de la Motegi, Rossi a fost ceva mai dur si a castigat, nu i-as reprosa absolut nimic.

    Spuneam doar ca declaratia de care vorbeai tu, in care isi oferea sprijinul pt Lorenzo, venea chiar inainte de cursa de la Motegi.

    Asa ca, s-au dovedit doar vorbe goale, fara nicio credibilitate.

     

    Vale chiar a spus intr-un interviu ca avand in vedere accidentarea lui Pedrosa, oricum titlul era decis si nu mai avea de ce sa-l ajute de Gheorghe

  12. With his victory at the Alice TT Assen Valentino Rossi became only the second rider ever to reach the milestone of 100 Grand Prix victories, as motogp.com documented in Monday’s video tributes to the Fiat Yamaha star.

     

    Today we offer a selection of statistics relating to Rossi’s colourful and triumphant march to a century of GP successes, which along the way have brought him eight World titles across the three Grand Prix classes:

     

    - The 100 victories have come from 217 Grand Prix starts, a win rate over his career of 46.1%.

     

    - Rossi has won on six different types of motorcycle: 125cc Aprilia (12 wins), 250cc Aprilia (14 wins), 500cc Honda (13 wins), 990cc Honda (20 wins), 990cc Yamaha (25 wins) and 800cc Yamaha (16 wins).

     

    - His 41 wins riding for Yamaha is more than any other rider. The second most successful Yamaha rider is Phil Read with 39 victories.

     

    - Rossi has won Grand Prix races at 27 different circuits. The circuits at which he has had most success are Mugello and Catalunya with nine wins at each.

     

    - The most wins Rossi has had in a single season is 11, which he has achieved on four occasions: 1997 (125cc), 2001 (500cc), 2002 and 2005 in MotoGP.

     

    - His 11 wins in 1997 is a record for most victories in a single season in the 125cc class.

     

    - Rossi’s 74 race victories in the premier-class is more than any other rider in the 61-year history of Grand Prix racing.

     

    - With his victory in Jerez this year Valentino Rossi became the first rider to achieve at least one Grand Prix victory for 14 successive seasons.

     

    - The total length of his winning career from his first win in the 125cc race at the Czech GP in 1996 to his latest victory at Assen, is 12 years 313 days. Only four riders have had a longer winning career in Grand Prix racing: Loris Reggiani, Phil Read, Angel Nieto and Loris Capirossi.

     

     

    Ce parere aveti de aceste recorduri? Impresionant nu?

×
×
  • Creează nouă...