Sari la conținut

teddyax

Membru
  • Număr conținut

    70
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de teddyax

  1. Salut, a încercat cineva sa modifice faza scurta pe ambele faruri? Cred ca la varianta de 1000cc e standard. Știe cineva dc se poate și cat de complicat ar fi?

    se poate face prin modificarea instalatiei la faruri, tinind cont de puterea becurilor si nu in ultimul rind de faptul ca oglinda farului din stinga nu este la fel ca cea din dreapta, dispersia luminii nu este la fel - ca idee eu facut aceasta modificare dar am montat leduri ca in poza

    post-48757-0-89486400-1479387319_thumb.jpg

  2. hello !

    am o problema cu Mobra mea, mai exact la cutia de viteze, cind schimb treptele de viteza de sus in jos (5-4-3..) mai jos de 3 nu coboara, parca se blocheaza acolo si doar daca opresc mai reusesc sa o aduc un punctul mort,invers merge ok, aveti idee care ar fi buba?

  3. hello !

    am o problema cu Mobra mea, mai exact la cutia de viteze, cind schimb treptele de viteza de sus in jos (5-4-3..) mai jos de 3 nu coaboara, parca se blocheaza acolo si doar daca opresc mai reusesc sa o aduc un punctul mort,invers merge ok, aveti idee care ar fi buba?

  4. Va cer si eu un sfat ! ar trebui sa-mi schimb cauciucul din spate, si ma gindesc sa-mi cumpar 170 sau 180 ! Ce ma sfatuiti sa fac, sa pun un pic mai mare sau sa merg pe dimensiunea din fabrica de 160 ?

×
×
  • Creează nouă...