Sari la conținut

mojo-bf

INACTIV
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de mojo-bf

  1. pt f_zoltan: senzorul de shock poti sa il pui oriunde pe cadru cu dublu adeziv sau cu bride(soricei) pe un filon de fire mai gros(asta in caz ca e mai nesimtit) aaaa;si eu tot kawa el 250 am :makeout: ;daca vrei sa ii pui un perimetru ,da saua principala jos si ai ceva loc acolo. ar fi bine sa pui toate modulele in pungulite,dar nu etansate complect(pt a evita condensul) si cu "gura" in jos(sa nu tina apa).eu vreu sa imi pun si pornire motor;exista alarma care stie sa faca diferenta intre cutie automata si manuala si ai o procedura care nu te lasa sa o pornesti din tel,daca ai lasat-o in viteza(pt zidu) ,intradevar e umpic mai complicat,dar se face.

    f_zoltan---ai vreun mecanic meserias pt el 250-ul tau? asta in caz ca esti din bucuresti!

    bafta la montaj

    ps : sirena trebuie sa fia cat mai mica ca dimensiune si cat mai ascunsa(sa nu se ajunga usor la ea) :ok:

  2. alarma nu consuma mult. consumul e prea mic ca sa iti pui problema de pornire.doar in cazul in care suna,consumul creste(semnale ,sirena),iar atunci,daca suna de multe ori si nu o auzi,poti sa iti pui problema de pornire;dar daca suna si nu o auzi-e tot aia cu - ti-a furat-o. cred ca e mai bine sa ma gandesc ca mai bine suna(chiar daca nu o aud) si imi descarca bateria,decat sa mi-o fure usor. parerea mea :laugh:

  3. eu montez, si vand alarme auto,care se pot monta si pe moto(am si montat). nu senzorul de soc e f important;este bine daca ii atasezi si un perimetru cu 2 zone,cea de preavertizare sa fie reglata-undeva la 20-30 cm de motor,iar cea de alarma totala la 5-7 cm distanta. exista si senzor de inclinare,care,indiferent de pozitia motocicletei memoreaza distanta fata de pamant,iar modificarea ei,adica ridicarea motocicletei-provoaca alarma totala,dar e cam scump. daca aveti nevoie de sfaturi,va ofer cu placere: mojo_bf@yahoo.com sau 0723730633. Am si eu un kawasaki el 250,si o sa ii montez saptamana urmatoare o alarma cu telecomanda-pager si pornire de motor din telecomanda-desi nu imi foloseste mai la nimic,dar ce "spanac"-nu are nimeni si zic eu ca ar fi interesant :laugh: ps:piata e plina de petarde de alarme,am vazut zeci de masini cu probleme grave cauzate de alarme de 2 lei,nu puneti orice alarma pina nu stiti mai multe despre ea

  4. salut.am niste lamuriri;poate ma ajuta cineva! vreau sa cumpar o motocicleta,fabricata in 94,adusa recent din germania,situata in alt oras(bv).

    Ce acte trebuie sa iau de la actualul proprietar,pt a o inscrie pe numele meu?

    Sa ii dau bani,inainte de a se face identificarea?(el a zis ca imi face el rost de numere,dupa care facem c v-c,copie xerox legalizata dupa vama,iar identificarea sa mi-o fac eu in bucuresti,dupa ce ii dau banii)

    Si cel mai important: e posibil sa aiba serii naspa? .poate ma lamureste cineva. multumesc anticipat

    PS :exista cineva care se pricepe perfect la acte si serii,care s-ar putea deplasa impreuna cu mine acolo,pt a ma lamurii,bineinteles contra-cost? daca da, sunt pe msg mereu dupa 18:00 sau mail: mojo_bf@yahoo.com

×
×
  • Creează nouă...