Sari la conținut

kojackro

Membru
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de kojackro

  1. ATV = padure!

    nu cumva kle 500 = mormant?

    Mesaj completat

     

    mi-e sila...pun pariu ca nu ai vazut un atv pana acum

    Mesaj completat

    Problema este destul de complicata si din alt punct de vedere cum ar fi al importatorilor care au multi bani investiti in stocuri de ordinu sutelor de mii de euro care in cazul publicarii unei astfel de legi ar cam trebuii despagubiti si + atatea bussinesuri inchise atatia someri s.a.m.d.

    Insa una din cele mai mari probleme sunt cu faptul se confunda ATV-ul cu quad-ul si tot asa. In general atv-urile se inmatriculeaza iar quad-urile nu pt ca: quad-urile sunt strict pt of-road sunt mult mai zgomotoase mai puternice,nesigure etc

    O alta problema ar fi cu inmatriculatu, legea spune ca ce depaseste 17 kw nu se inmatriculeaza iar ATV-urile gen YAMAHA,HONDA,BOMBARDIER etc toate depasesc si ce fac oamenii, in principiu ar trebuii sa-ti limiteze puterea dar e cam nasol sa dai 12000 de coco pe un RENEGATE si sa mearga cu 50-60km/h si sa nu poti merge cu el pe strada si atunci actele ies pe 17kw iar el are 40kw si te costa in jur de 1000-2000 coco dar autoritatile ???

    Iar o altaproblema si cam cea mai serioasa este cu mentalitatea romanului:tot romanu vrea atv acu el nu stie ce e ala, stie ca are 4 rotii si strange bani sa ia atv lu fisuu de 5,6,7 anii ca are vecinu,si se duce la primu sowroom sau mai degraba in targ si vede atv de copiii,uaaauuu misto dar el nu intelege ca acea masinarie are de obicei motor de 110cc de 2 ori mai mare ca un scuter si ca se rastoarna la 3km/h si ca prinde cam 60km/h si il cumpara cu 18 mil lu fisuu care in secunda doi dupa ce nu se mai uita tasu la el coxxxxx, si apoi vrea si tasuuu sa mearga cu atv-ul dar el nu intelege ca este prea mic pt el si il face acordeon iar dupa maxim o saptamana isi rupe fisu gatu ca saracu copil la 5 ani ce sa stie el ce e aia 60km/h.

    O alta problema este cu inchiriatul:se duce nea GH cu nevasa la munte si vrea sa se dea cu atv-ul ca sa ii arate lu nevasa ce breaz este el si inchiriaza un atv si eventual i se da si 2 casti ca este suficient si il intreaba omul pe GH, ai mai mers cu atv-ul GH raspunde DAAAAAAAA ok atunci semneaza aici si play.Dupa 1km GH vrea sa coboare o panta dar el nu stie ca pantele si rampele se abordeaza duar drept si se rastorna cu tot cu nevasa si cade atv-ul pe ei si ii face praf de cheama astia SMURDU si tot degeaba.

    O alta problema este cu cele care nu se inmatriculeaza dar la primarie merge,nu stiu de ce , iar acolo avem o problrma grava pt ca acele atv-uri nu degeaba nu se inmatriculeaza findca ori nu au semnalizari ori sunt de copii cica ori etc si atunci ganditiva asta in cazul cand nu ati dat de ei pe strada cum este sa iti vireze unu stanga fara sa semnalizece ca nu are cu ce dar el are numar de primarie.

    Sunt fuarte multe de spus si discutat,eu nu cred ca asta este rezolvarea problemei interzicerea ci ar trebuii noi sa ne mai civilizam si sa fim mai prudenti si mai repectosii in trafic. De curand sunt si motociclist si la prima plimbare am avut un mare soc intrucat in 2km am evitat 8 prosti sau vorbitor la volan sau nesimtiti care dc au gip sau basculanta au prioritate, si eu am gip dar nu am tot timpul prioritate,iar dupa mai multe pimbarii cu motocicleta am ajuns la concluzia ca daca ar fi toti soferii si motociclisti ar fi fost mult mai putine accidente dar asta este.

    Iar pt cei de mai sus,ar trebuii sa se mai gandeasca ca astia in ritmul asta ar putea interzice si furnicile dar atv-urile sau motocicletele ce sa mai spun de carute care ar trebuii sa dispara si nu ca nam avea lege dar cine sa o aplice.

    Eu sunt posesor si de scuter si de atv si de motocicleta si de masina si toate au farmecul si utilitatea sau necesitatea lor asa ca sunt impotriva acestor legi pt ca nu vor rezolva problema, pt ca peste 30 de ani vom merge cu avionu personal atunci ce mai fac iar referitor la interziceri trebuia sa o fi facut legea de la inceput nu dupa ce sau vandut 100000.

    esti la fel de praf ca multi altii

  2. "In sfarsit" ajung sa deschid si eu aici un topic. primul meu accident(cazatura mai degraba) a avut loc chiar la coltul strazii unde locuiesc. venind spre casa un pustan la vreo 20 de ani intorcea dubita. a dat in spate (nu am avut pe unde sa trec pt ca ocupa toata straduta) a dat in fata(l-am vazut cand s-a uitat in oglinda si m-a vazut) si dau sa trec prin spatele lui(sa fac la dreapta) el da in spate si de odata POC. am sarit un pic dupa motor ca altfel cred ca imi prindeam piciorul intro piatra ca oricum nu aveam mai mult de 10 la ora. Las motoreta jos, ma duc la o plin de nervi eu stiind ca m-a vazut in oglinda pustiul deschide geamul, "are ceva motorul" eu incep il mascaresc un pic si ma duc la motor il ridic il pun pe cric ma uit la el o zgarietura mica. Pustiul cu capu pe geam nici vorba sa opreasca motorul sau sa se dea jos. am vazut ca e nesimtit i-am deschis usa iam zis sa coboare sa vada ce are timp in care vazandu-l ca merge in arfe si basini "i-am tras un pic de nana la fundulet" nimic grav decat un pic nasul spart. Culmea ca omu era destul de maricel dar nu a incercat sa riposteze s-a suit in duba si eu calare si am plecat.

    Bine ca a fost usor dar unii chiar daca sunt de vina tot sunt "jmecheri" am zis ca imi fac un suport pt sprey-ul lacrimogen undeva pe ghidon sa le bag la "jmekeri" pe geam cand sunt tari dar ... din lipsa de timp nu am facut dar nu mai tine deja prea mult tarani care au venit in bucuresti si sufera cu tricouri cu versace si strasuri si etc.

    Bafta all si asfalt uscat k vine iarna.

    Sper ca nu v-am plictisit cu acest roman dar mi s-a parut prea mare tupeul!

     

    Cred ca trebuia sa-l lsai sa-si termine de efectuat manevra , nu sa treci prin spatele lui avand impresia ca el te-a vazut.

    Felul in care tu ai procedat suna a ghicitoare (cred ca ti-ai probat intuitia , ai vrut sa te convingi daca te-a vazut sau nu) iar in momentul in care te-a lovit ti-ai dat seama repede ca nu te-a vazut

  3. aseara in jurul orelor 19.30 un baiat din Targoviste a avut un accident mortal.Baiatul avea 28 ani si era calare pe o Honda Shadow , mergea pe drum drept iar un conservar de vreo 65 ani a taiat dunga dubla continua sa intre pe interzis si prietenul nostru Kelu sa imfipt in el.Atasat este si o schema , k sa va dati seama exact cum sa intamplat.Revin cu poze

     

     

    RIP KELULE :D . Te vom iubi mereu.Ne intalnim sus si sper k aqlo nu mai sunt conservari chiori si nebuni

    ce nasol...sunt ramas fara cuvinte , chiar zilele trecute l-am vazut trecand pe bulevardul carol

    nu-mi vine sa cred

  4. Salutare. Sunt nou pe acest forum . Se pare ca mi-am gasit o noua pasiune : Sportul pe 2 roti.

    Ca sa nu stau cu mainile in san, m-am apucat de un proiect care la inceput parea irealizabil.

    Aveam un motor de Carpati reconditionat si niste anvelope, atat. M-am gandit ce sa fac cu ele.

    Ideea e simla : Un moped. Mai aveam prin curte niste fiare ruginite, asa ca m-am pus pe treaba.

    Costul total al acestui moped a fost un pachet de electrozi si 10 discuri de flex.

    Atasez cateva fotografii ca sa va faceti o idee despre ce vorbesc.

    Daca vreti detalii, am poze si cu ele. Astept totusi sa vad daca e cineva curios... :wacko:

    Mai vreu sa spun ca pentru anvelopa de fata a trebuit sa-i confectionez janta.

    M-am uitat pe You tube si mi-am facut si eu o forja dintr-o cutie de vopsea, o teava si un ventilator,si am turnat aluminiu pentru janta.

    Cam asta e tot...deocamdata....

     

    post-51372-1252078908_thumb.jpg

    post-51372-1252079350_thumb.jpg

    post-51372-1252079415_thumb.jpg

    esti bun frate , imi place ca ai avut rabdare sa duci treaba pana la capat.

    dar frane i-ai pus?

    era frumos sa postezi un clip scurt cu mopedul ca sa-l si auzim :)

×
×
  • Creează nouă...