Sari la conținut

ooopsss

Membru
  • Număr conținut

    460
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de ooopsss

  1. In acest moment Iulia se afla la București. Joi este programata pentru interventa la coloana. Are leziuni in partea superioara a plamanilor + lichid acumulat. A fost operata la picior drept si la splina.

     

    Cluburile moto din partea de vest a tarii s au mobilizat si strang donatii.

     

    Pe langa contul deschis pe numele: surorii mai sunt altele doua pe numele ei Tarlea Adriana Iulia deschis la BCR si Bancpost

     

    RO93RNCB016610135687003 - BCR

    RO48BPOS22109419045RON01- Bancpost

     

    Doamne ajuta!

  2. Eu nu am inteles cine e vinovat, daca e ala cu masina, atunci merita bataie, daca nu, tot merita ca data viitoare sa stie de frica

     

    Ambii sunt vinovati...doar ca cel cu motorul este principalul vinovat deoarece umbla noaptea cu unu motor ( jumatate de motor) fara lumini ( partea din fata este lipsa ....far/semnalizari/carena/ceasusi de bord etc)

  3.  

    ------------------------------------------------------------

     

    acum ceva timp IN JUR DE ORA 20.45 azi 03.09.2011 , la intersectia Eminescu cu Pietroasa , un pe o vitezana , un motociclist pe nume Bochis , eu nu il cunosc , cobora dinspre Trident , fara lumini aprinse , si cu ceva viteza am inteles , iar un alt domn , cu un Seat ibita , venea dinspre Awstoria , si a vrut sa faca stanga sa intre pe Pietroasa , si motociclistul a intrat in el .

    La lovit in partea dreapta fata a masinii , aripa + far avariate .

     

    Dupa tavaleasa , s-au certat putin si motociclistul s-a suit pe motor si a plecat in oras .

     

    Domnul cu masina si martorii asteapta in politia , sa vina sa dea declaratii .

     

     

    TOT CE AM SCRIS MAI SUS , AM AUZIT DE LA MARTORII DE LA ACCIDENT !

     

     

    Am ajuns si eu in zona dupa incident... din cate am auzit soferul a luat bataie de la prietenii motocicliestului. Motorul nu are far, carena fata, bord etc... de unde sa aibe lumini !!!....???

  4. Nu stiu daca te-a lamurit cineva pana acum. Daca nu, scoti capacul lateral de sub sa de pe partea freapta si o sa vezi amortizorul central, care are un dispozitiv de pretensionare. Probabil la tine este strans aproape la maximum - il pui pe ultima pozitie de sus si vei avea cursa si amortizarea maxima.

     

    Am marit cursa telescopului, mai erau 3 pozitii...insa nu cred ca e deajuns.... oare are si acel "tub" de gaz ca si la speeduri?... din care se mai poate face ceva?

  5. Salut, am un Intruder M800 din 2007 ..l-am cumparat acuma 3-4 luni... are custom saua ..

    Are insa o problema.... la mici denivelari de zguduie de sar plamanii afara din tine... stie cineva daca se poate seta/modifica suspensia?..tota sunt la fel...

     

    Mentionez ca de ceva timp am probleme cu spatele... poate de la motor..

×
×
  • Creează nouă...