Sari la conținut

dorutzu

Membru
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de dorutzu

  1. Pe mine sa ma scuzati in perioada asta, sunt ocupat cu o mie de chesti si nu prea am timp de plimbari duminicale (desi duminica trecuta am iesit, si in saptamana ma misc practic numai pe motocicleta).

    Cine se baga la organizat o intalnire a romanilor motociclisti din nordul Italiei? :D :D :D

     

    salut Mario , ideea cu intalnirea e super-tare ,dar cred ca tot la tine e baza in legatura cu organizarea ei . din partea mea putem sa mergem si in sicilia sa ne vedem , basta ca putem sa fim cat mai multi de-ai nostri .

    :friends:

  2. Eu sincer sa fiu stau rau cu munca, si implicit cu banii. Ma abtin deocamdata de la iesiri mai lungi pana ma pun pe picioare, dar cu siguranta o sa ne vedem candva anul acesta, cu totii daca se poate.

    ar fi super daca ne-am putea vedea cu totii , abia astept
  3. Salutare! Ma numesc Traian si sunt venit la studii in Italia, Torino. Nu mi-am adus inca motocicleta aici, dar intentionez sa o aduc dupa 1 Mai. Am si eu unele probleme pe aici, poate ma ajuta rezidentii din Torino "sa iau mersul".

    1. Am un stil vestimentar excentric si nu gasesc nimic prin magazinele din centru, poate stiti voi unele obscure de unde pot cumpara ceea ce caut: 1 palton/parpalac/trenci negru (poate sa fie si din piele) lung pana in pamant (in centru nu au decat pana la coapse), 1 pereche cizme barbatesti din piele - modelul ofiteresc - pana la genunchi.

    2. Mi-e foarte greu fara "contrabanda". Vreau sa-mi iau niste electronice, dar nu gasesc siteuri obscure ca in Romania unde chestiile sunt cu 30% mai ieftine (Exemplu: Am luat un telefon nou de pe un site, ceva cu "vanzari-gsm...etc." cu vreo 30% mai ieftin decat in locurile cunoscute). Daca aveti vreo adresa de astfel de site va rog impartasiti-o. Multumesc!

    Sper sa ne vedem calare in curand!

     

    salut Traian, bine ai venit in diaspora , :friends: .1 cu hainele nu prea pot sa te ajut pentru ca sunt cam la 160 km de Torino . 2 cu gsm si alte electricitati arunca un ochi si pe amazon.it, pt.mine e printre cele mai ieftine site-uri , am cam luat de la ei multe lucruri si am fost f. multumit (seriozitate-pret) . multa bafta si sa ne vedem "calare" cat mai curand si cat mai multi de-ai "nostri" ( si nu numai) :wave:

  4. Salutare Doru si merci de complimente, dar nu este numai meritul meu. Incet, incet ne strangem si de la an la an suntem tot mai multi, poate o punem de o intalnire anul acesta :D .

    TDM 900, ce an? Ma batea gandul la un FAZER 8 dar parca are pozitia prea sportiva pentru gabaritul meu si TMD ul este favoritul actual. Cand o sa ma lase buzunarul o sa schimb trotineta din dotare pentru una mai touring ...

     

     

     

    Inca sunt racit, asa cum ai vazut duminica. Curge nasul ca la balamuc ... daca o sa fie vreme buna dau o fuga pana la tine, dar nu promit nimic. Cat despre datorii, te scoti tu cu o pizza si o bere, np. Sper ca ti-au iesit socotelile acasa, pentru ca eu nu gresesc cu banii , ba chiar imi zice Alina ca sunt prea `fiscal` cateodata :D .

     

    Tdm-ul e din 95 , de fapta fost mai mult o ocazie , eu sunt mai mult pentru enduro ( Africa Twin , Transalp, Tenere , G.S.) . Cum a fost la fiera la Verona ? noutati ceva ....? Pentru raceala incearca cu o baie fierbinte cu sare la picioare si un vin fiert , la mine a functionat . :rock:

  5. salut , sunt Doru , locuiesc langa Domodossola (Lago Maggiore), am o Yamaha tdm 900 care cauta plimbare mai mereu. Poate ne vedem la vreo tura :friends: cand o sa se mai incalzeasca un pic. P.S. vroiam sa-i fac complimenti lui Mario MT-03 pentru tot ce face pe forumu asta .

×
×
  • Creează nouă...