Sari la conținut

CLM

INACTIV
  • Număr conținut

    61
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de CLM

  1. Esti exact in aceeasi situatie ca si mine. Aceeasi problema o am si eu la munca, desi nu sunt chiar singurul motociclist. Mi se reproseaza ca vezi doamne "noi" motociclistii ( desi sunt si sofer de vreo 12 ani si mai nou motociclist) nu-i respectam deloc in trafic. Noi de ce nu stam in coloana ca ei? De ce ne bagam pe langa ei? Daca vor sa ocoleasca brusc o groapa, de ce ar trebui sa se uite in oglinzi inainte ca nu cumva sa fie un motociclist pe aceeasi banda? Unii soferi sunt efectiv incapabili sa ne inteleaga si nu cred ca vom putea sa-i educam niciodata.

    Oricum aceeasi specie incapabila am gasit-o si prin randul motociclistilor, adica de a nu-i intelege pe soferi. Unii motociclisti nu pot intelege ca de multe ori suntem chiar invizibili in trafic la propriu, chiar nu ne vedem in oglinzi. Din punctul meu de vedere aceasta "ura" intre motociclisti si soferi va fi pt mult timp de acum incolo, asta daca nu cumva fiecare motociclist isi va lua si masina, iar soferii isi vor lua si ei motoare.

     

     

    Respectul nu se ofera, se castiga, iar cu colegii tai, cred ca ai prea mult bun simt, nu te mai uita in gura unor frustrati, trimite-i sa-ti aduca cafeaua cand mai debiteaza prostii. E viata ta, e motoru tau, faci ce vrei, te bagi printre masini ptr ca poti

  2. Posibil benzina proasta, daca ai dat mult sa pornesti motoru si nu a mers, scoate si bujiile sa le cureti, sa nu fie ude, mirosul de benzina poate fi de la carburatie, sa nu fie bine reglata, "ardere proasta", mergi mai turata cu ea, verifica si furtunul care duce la filtrul de benzina, in cazul meu a fost crapat si a cedat, norocul ca eram in parcare, am pierdut doar cativa L de benzina. Oricum cand e motoru foarte cald nici la mine nu porneste tot timpu din prima decat daca tin acceleratia putin, si cu mirosul de benzina cred ca e ceva normal la zx6r, modelele pe carburatie, am reglat de 2x carburatia la service-uri diferite

  3. ma` dar nu a observat nimeni ca masina e lovita pe partea stanga? daca masina a intors peste linia care desparte sensurile si a taiat calea motociclistului, inseamna ca impactul ar fi trebuit sa fie pe partea dreapta a masinii, nu?

     

    Din poze cred ca mergeau in acelasi sens de mers si soferul masinii a vrut sa intoarca, cel mai probabil motociclistu a franat tare si a scapat motoru, avariile sunt prea mici pentru un impact direct :(. Nu stiu cat de vinovat o sa fie scos soferu daca in raportu politiei o sa apara ca motociclistu sa dezechilibrat si a cazut inainte de impact, mosu poate declara cai verzi pe pereti. Pacat

    RIP

     

    AM BANUIT GRESIT, IMI CER SCUZE, IN POZA 3 ARE ROATA RUPTA LA MASINA, A LOVIT IN ROATA

  4. Eu am impresia ca voi nu prindeti ideea...R6 venea pe drum cu prioritate...Loganul i-a intors in fata...loganul nu avea de ce sa intoarca pe-acolo...nu trebuie sa-ti ia nimeni viata pt ca ai depasit viteza...iar daca voi sunteti niste smiorcaiti cu motorete de 50 de cai care nu merg cu 200 niciodata...asta nu inseamna ca nimeni nu trebuie sa aiba si sa mearga pe ele. aaa...si lasati la o parte faptul ca unii n-au permis...sunt si prin bucuresti o groaza...dar merg mai bine decat aia care au. :banana:

     

    Daca ai 20-30 sau 100 de ani si circuli fara permis tot idiot si retardat te numesti, intrii in aceeasi categorie cu pustiu de 16 ani :moron:, vrei sa te dai rotund, mergi in poligon sau pe camp si rupe-ti gatu singur. Probabil cum circula fara permis, circula si fara restu actelor, daca ai bani, minte ce-ti mai trebuie :baldy:

     

    Si soferu de pe logan are vina lui, chiar una foarte mare, prrobabil o sa-si ia un 1 cu suspendare si aia e

  5. Sper ca a zburat peste masina.Eu asa cred din film si asta e de bine.

     

    din 335, autobuz, nu sa vazut mare lucru, dar era prezenta o ambulanta si 2 echipaje smurd, care au plecat destul de repede de la fata locului, mai era doar un politist pe motor care delimita zona :(, masina era lovita in aripa stanga fata

  6. Accidentul mortal al lui Raducu

    Pe scurt e vorba de un motociclist care era prieten sau macar amic cam cu toata lumea si pe forum si in viata reala si care a murit pentru ca i-a iesit o toanta in fata desi avea "Cedeaza trecerea". Pe topicul original se discuta despre inmormantare, etc, dar eu m-am gandit ca ar trebui sa protestam pentru ca Raducu a murit pentru ca permisul se da uneori pe spaga si pentru ca Politia Rutiera freaca menta si nu ii beleste pe aia care si-au luat permis la Pitesti sau in alte locuri prin metode de genul spaga, etc. Atentie, asta e cu dus-intors, ca se pun cu radarele pe noi, dar eu zic ca merita sa-i scoatem pe politistii astia din barlog ca in medie iesim in castig. Eu as vrea sa vad soferi amendati pentru ca nu poarta centura sau pentru ca nu semnalizeaza sau penru ca vorbesc la telefon fara hands-free.

    Eu ma gandesc ca ar fi decent sa dam o tura in cinstea lui Raducu sambata sau duminica prin centrul Bucurestiului, eu as propune sambata pe la 12 pe Balcescu-Magheru o baraiala de zile mari.

     

     

    afla adresa domnitei, ne adunam 50 de motoare si curatam putin tobele de funingine in fata casei, altceva ce sa-i faci

  7. Tocmai am ajuns acasa cu piciorul in gips...

    Astazi am avut un accident cu motocicleta pe bld-ul Decebal Nr.1

    Daca a reusit careva sa pozeze ceva as avea nevoie de pozele respective...

    Accidentul s-a produs in felul urmator:

    Implicat eu cu motocicleta si pasagera si un taxi.

    Eu mergand pe band 1 iar taxiul pe banda 2.

    La un moment dat taxiul face dreapta peste mine fara sa se asigure,

    Eu franez iar acesta continua sa se bage si il lovesc in bara spate, daca nu franam il loveam in roata din dreapta spate...

    Sun la 112 vine ambulanta vine politie, ne iau datele politisti si pleaca spunandu-ne sa mergem la Asigurare sa ne intelegem amiabil.

    Mergem la asigurare completam formulare.

    El decalara ca a schimbat banda de sens fara sa se asigure, eu ca el s-a bagat peste mine.

    Constatatorul ne spune ca treb sa mergem la politie sa declare politia cum s-a petrecut iar apoi sa venim la asigurare.

    Mergem la sectia de accidente usoare si ei ne trimit la spital unde ei declara ca am entorsa si pun gipsu.

    Aici la spital vine un echipaj de politie...in timp ce ma gipsau doctorii, imi pune etilotestu care iese 0mg.. imi cer actele si ies afara din cabinet.

    Cand ies afara din cabinet si eu, aud ca politisti au plecat cu actele mele si la sectie taximetristul si-a schimbat declaratia si politia m-a scos pe mine vinovat ca l-am lovit in spate.

    Daune la moto verificate acum la yamaha vreo 800 E+ manopera !

     

    Ceva sfaturi sunt binevenite!

    Cum procedez sa merg in instanta!?

     

    Multumesc si il rog pe Pochemon sa ma contacteze!

     

    Mesaj completat

    Imi cer scuze pentru post repetat

    s-a blocat calculatorul si nu ma asteptam sa posteze de mai multe ori

    multumesc!

     

    decebal nr 1, parca e la rond la pta.alba iulia, sunt multe banci si magazine in zona, vorbeste cu ei poate vre-o camera bate si pe strada si ai noroc cu imaginile

  8. Femeia a intros pe linie dublacontinua, baietii sunt bine, se afla acum la I.M.L.

    Dureri de picioare etc,

    Maine se intalnesc cu Duduia sa discute....

     

    alt specimen cu carnet, crede ca ia luat masa si cu tasu bulevard, intoarce unde o taie capu, dar traim in romania :laugh: totusi: IMI PLACE MULT ECHIPAMENTU LOR, PARE FOARTE FOARTE REZISTENT LA ASFALT,, ce firma este??? :laugh: ......era mai bine echipat baiatu cu scuter, tot respectu ptr el, ptr baietii cu motoru :laugh:

  9. Nu pot sa zic ca ma bucur ... dar nici ca mi-e mila de ei ...

    Din pacate, astfel de specimene pun in pericol si alte vieti, ca de exemplu a celor din Dacia Break pe care au depasit-o ... asa ca probabil merita sa crape.

    Asa se intampla cand cobori dintr-o carutza cu 2 cai frumosi, iti iei permisul pe 100 de euro si te urci intr-o masina ...

    http://www.vplay.ro/watch/j2yuxtw9/

     

     

    Parca era www.motociclism.ro, nu stirile de la ora 5 :angryfire:

  10. Un motociclist a murit azi in Oradea.Nu am foarte multe detalii, dar din cate stiu in momentul de fata situatia este aceasta.Un sofer de tir a intors pe linie dubla continua iar motociclistul, cu un srad de 600 a intrat direct in TIR.Motociclistul a avut viteza ~150km.h din ce zice lumea... urma de franare a avut 30 de metri,dar degeaba.

    Cand aflu mai multe am sa postez.

     

    Ce sa mai zic... n-am cuvinte

     

     

    :) Daca iti iese in fata un "animal de-asta", la viteza mare nici nu mai merita sa pui frana, rezultatul e de obicei acelasi, RIP, pana la urma fiecare decide pentru el :)

  11. Avand in vedere ca am fost de fata la producerea accidentului pot sa va spun ca vina legala ii apartine in totalitate matizului , insa orice om normal cu cap nu poate sa prevata o depasire de coloana pe contrasens a unui motociclist , pote se supara unii , mai mult de cat inconstient . Omul semnalizase demul intentia de a vira la stg si mai mult de 10km la ora nu avea , insa a inceput manevra de viraj la stg mai repede decat a calculat motociclistul , care initial a incetinit la vreo 50m , dupa care a schimbat in treapta inferioara si a accelerat puternic ca au intors toti capetele sa vada cine e nevosul. O accelerale dusa la extrem care a coincis aproape cu impactul care cred ca s-a produs la o viteza a motocicletei de peste 100 km/H , iar matizul sub 20 km/h

     

     

    Din ce se vede pe filmare nu prea e vina soferului de pe matiz, e inconstienta si prostie din partea moto :laugh:, totusi strazile din bucuresti nu sunt piste de raliu

     

    :D

×
×
  • Creează nouă...