Sari la conținut

Levike

EX+
  • Număr conținut

    69
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Levike

  1. Mai rau decat Bistrita-Suceava nu am intalnit pana acum. M-as da si eu pe Transfagarasan insa m-as duce singura. Poate prin septembrie acum.

    233396[/snapback]

     

    Iarasi singura? In jur de 15 merg la Cazanele Dunarii, daca treci TF-u hai putzin mai in sud, poate ne vedem. Peisajul e comparabil.

  2. Am fost pe TF acum o saptamana (de la N la S).E misto insas portiunea de drum forestier de la Bicaz inspre creasta e nasoala rau.Pt cine se duce recomand sa inceapa din nord.E mai putin de urcat si ajungi mult mai repede sus.

    237633[/snapback]

     

    ...adica Balea, nu? Creasta-i super cu rucsacul in spate, de la seaua caprei pana la Avrig e mai fain decat spre Moldoveanu. Recomand calduros fara motor.

  3. seara de 25.08, adica ieri, il vad pe dl. Tariceanu prezentat "ca orice om normal", pe plaja marii, cu familia, cu catzelu.... si in mana cu revista MotoLife. Sa vezi si sa nu crezi. Am vazut bine??? :crack:

  4. Ploaie torentiala la plecare pe Valea Muresului

    Transfagarasan insorit si minunat ca intotdeauna, dar nu stiu parerea celui cu Hayabusa ce urca dinspre Curtea de Arges ( gropi de te pierzi prin ele)

    Ne-a placut nisipul de pe Litoral, noroaiele din Vulcanii de langa Buzau, serpentinele din Cheile Bicazului. Am intalnit motociclisti de treba pe tot traseul, dar mai multe cand voi mai pune pozne.

    post-5053-1124957603_thumb.jpg

  5. A fost o plimbare frumoasa din Arad peste Transfagarasan spre Vama Veche. Apoi Vulcanii Noroiosi, Lacul Rosu-Cheile Bicazului. Aici deja ploua ca din galeata si ne-am intors spre Sovata, Tg Mures, Alba Iulia, Deva si Arad. Pun ceva poze, dar jum. a 2-a dupa developare.

    post-5053-1124953646_thumb.jpg

    post-5053-1124953674_thumb.jpg

    post-5053-1124953687_thumb.jpg

  6. Ciao Levike,

    Mi-a vorbit Katy despre voi, daca veniti la mare da un tzrrr la Katy si-ti da ea numarul meu de telefon. Ne vedem la un suc ca nu ma lasa cu bere sora-mea :rusinica:

    Andreea

    P.S. Felicitari!!!! :unsure:

    222565[/snapback]

     

    Am prins ceva din Ziua Marinei, apoi l-am scos la un suc pe Catalin (Kawa lui Katy)

    si dupa acestea am fost tarat pe plaja cu suturi in fund, ca s-a cam intins vorba. Dar mersi oricum, poate data viitoare va gasesc pe amandoua pe acasa.

    Ciao!

  7. Salutare tuturor, ma numesc Andreea, sunt din Mangalia si am 17 ani. Deocamdata ma dau (in spate) pe un FJR1300 si peste un an si cateva luni voi avea si permis.

    Am urmarit de vreo doi ani discutiile de pe acest forum insa abia acum mi-am facut cont.

    BTW sunt sora Catalinei (Katy)

    222001[/snapback]

     

    Ciao sora lu` Katy! Bine-ai venit!

    PS In sfarsit o vedem pe Luana, ca de Katy te tot poti ruga.. :D

  8. Salutari Katy, speram sa ne intersectam pe undeva drumul, dar se pare ca ne cam ocolim. Noi plecam spre Vama Veche Vineri la amiaza, via Sibiu, Brasov, Bucuresti, Constanta, Vama. Pe drumul spre casa vom vizita curiozitatile din zonele pe care trecem (Transfagarasan...etc).

    Sa aibe grija Vantul de voi pe unde va duceti.

    Ride safe!

×
×
  • Creează nouă...