Sari la conținut

uricaru_andrei

Membru
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de uricaru_andrei

  1. Gasesti la piese auto. Sunt coliere de prindere pentru esapamente. Am gasit ceva dar are 28 la interior: bosal 250-228. Daca vrei alte dimensiuni poti cauta catalogul Bosal pentru esapamente si gasesti acolo tot ce vrei. PS poti sa te duci la piese cu codul de mai sus si te rezolva rapid.

  2. Buna seara,stie cineva cotele de reparatie la cilindri,parca cota "0",este de 78mm.Ma intereseaza cotele urmatoare si daca se gasesc pistoane,sau imi trebuie set nou?.

    Stima!

    Standard 78.00

    Cota 1: 78.20

    Cota 2: 78.50

    Cota 3: 79.00

  3. Are careva sa-mi imprumute un combinezon de ploaie pana Luni? (ceva ieftin,cat de cat sa nu ma ploua ,care se poate lua peste ecihpamentul normal).

    Ma intereseaza moca, sau la schimb,prestez un serviciu foto ceva....

    zicea cineva ca se gasesc pe la dedeman sau practiker niste pelerine ieftine si bune :).de-o ploaia poate or fi ok

  4. Măi să Âştii că mă gândeam Âşi eu la tobe. Nu m-am vrednicit să incerc să le montez pe Nipră să văd dacă se potrivesc dar dacă le desfac din prinderea aia unde este țeava în unghi cred că pot fi puse pe Nipră. În orice caz, tobele sunt de inox Âşi fiind scurte o să dea un sunet ceva gen rafale de mitralieră... om vedea. Ajung din nou la fier zilele astea, demontez, probez Âşi-ți spun.

    Multumesc. In special as fi interesat de diametrul lor, sa nu fie prea mic pentru Nipru. Se poate sa imi spuneti si un pret informativ?

  5. Ma uit diseara prin garaj ca am o cutie cu piese de nipru pe care vreau sa le donez si iti trimit axa daca o mai am

    Cam ce piese de Nipru mai aveti? Ma intereseaza si pe mine niste "maruntisuri": un set motor, un kilometraj si niste tacheti.

  6. In cazul asta nu stiu ce sa zic. Mai bine cauti un manual de utilizare si vezi ce recomanda producatorul.

    Motoarele diferite au conditii de functionare diferite, deci necesita alt tip de ulei(vascozitate, grad de aditivare, etc) de accea fiecare producator recomanda un anumit tip de ulei pentru functionarea in conditii optime.

     

    Exact. Culoarea uleiului indica doar calitatile acestuia.

  7. Eu te sfatuiesc sa folosesti ce recomanda producatorul. A avut un prieten o drujba Partner facuta de Husqvarna si in loc de ulei verde a pus rosu de scuter. Dupa cateva ore de functiomare a facut motorul praf. Eu am tot un Partner si ii pun ulei verde din Practiker la vreo 25...30 de lei litrul si imi merge de fara probleme de mai bine de 2 ani. Daca e Stihl este ulei special facut de ei. Este ceva mai scump dar foarte bun.

  8. Nu stiu daca se va dezmembra deocamdata ca inca nu am adus-o acasa . Dar prefer sa o vopsesc si sa o readuc la viata si dupa aceea sa o vind functionala .Oricum cei interesati pot face oferta la ce au trebuinta [ nu ma intrebati pe mine cit vreau pe piesa de care aveti nevoie si spuneti voi cit puteti oferii ] si daca este convenabil atunci poate va fi donatoare de organe daca se gasesc cumparatori la majoritatea componentelor . :cheers:

     

    Are cumva si acte?

    Este completa?

×
×
  • Creează nouă...