Sari la conținut

mborhika

INACTIV
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de mborhika

  1. Te inseli. E vorba de 60 de zile nu de 40 si sint zile de ingrijire medicala acordate de IML, nu zile de spitalizare.

    Poti sa stai in spital 3 luni iar la IML pe certificatul medico-legal sa-ti dea mai putine zile de ingrijire medicala decit ai stat tu efectiv in spital. :)

     

     

     

     

     

    GRESIT.

    Si in 2004 si acum, nu mai merge impacare doar daca ai peste 60 de zile de INGRIJIRE MEDICALA, nu spitalizare.

    De la 1 la 60 de zile te poti impaca oricind cu faptasul, chiar si la ultimul termen de judecata. ;)

    La peste 20 de zile de ingrijire medicala pina la 60 de zile, e doar alta incadrare -> vatamare corporala.

     

    La mine a fost incadrat la tentativa de omor cred ca asa se explica de ce sau autosesizat.

  2. Daca nu ma insel, la peste 40 de zile de spitalizare se autosesizeaza procuratura :rolleyes: nu-i chiar asa negru dracu. In cel mai rau caz omu merge pana la Bucuresti.

    Off: Am avut 12 zile de spitalizare,3 luni de ingrijiri medicale si sau autosesizat cei de la procuratura. Deci se iau in calcul si zilele de ingrijire medicala.Ce e peste 21 de zile nu mai are cale de impacare,totul se rezolva in instanta(sau cel putin asa era in 2004,nu mai stiu acum)

    On: Sanatate maxima si recuperare totala ii doresc colegului. Mai tineti-ne la curent cu starea lui de sanatate

  3. Doamnee! Prin ce trece saracul baiat,amandoua brate rupte,picior dislocat,dureri si restul chinurilor...sper sa treaca repede peste toate astea si sa se refaca complet. Jos palaria ptr cei care au fost la el,ca de forumisti nu ducem lipsa.Sa auzim de bine

  4. Eu inca nu mi-am scos motorul, dar cand ma uit la ce e in trafic si la accidentele postate pe forum , parca imi vine sa il mai las putin sub husa...

     

     

    In cazul accidentelor cu victime nu politistul hotaraste cine este vinovat, ci instanta. Politistul nu poate spune cum stau lucrurile inaintea cercetarilor.

     

    Ai dreptate. Dar instanta este influentata 70% de raportul militianului.Asteptam noutati cu starea de sanatate a colegului ca este greu al dracului cu oasele astea.

×
×
  • Creează nouă...