Sari la conținut

GEORGIAN

Membru
  • Număr conținut

    381
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de GEORGIAN

  1. Salut am un set de placute fata corbone lorraine s4 ptr dominator cu etriere brembo , sunt sigiliate daca are cineva nevoie , revin si eu cu ceva intrebari dupa ce am reparat dominatoru care am avut accident in 2011 , problema e ca daca dau relantiu mai mic pe la 1100 incepe o tacaneala banuiesc de la decompresor si porneste greu dimineata oare sa fie de la supape ca le reglasem dupa accident si nu am mai mers cu ea .

  2. Culmea ca mai e o posibilitate: furca (jamba) stamba. Astfel ghidonul e perfect paralel cu jugul superior si eventual cu cel inferior (daca acesta din urma nu e stramb), insa una sau ambele jambe nu mai sunt perfect drepte si roata calca putin stramb. Stiu cel putin doua exemple din astea. E relativ comuna treaba, insa daca te dai destul se stramba in asa fel incat pare drept :crack:

     

     

    Atunci poate stai tu stramb in sha :P

    dupa ce ai remarcat aici am stat si ma-m ganddit ca am umblat la ele si dadusem peste roata viind virata la max stanga cu suruburile slabe la juguri :makeout:

  3. Salutare , mai ai dominatorul de la Irinel vad ca il ai la avatar .(buna mobra mi-a placut de "dansa") stima . ( un vecin motociclist de-a lu" Irinel .) :friends:

    o mai am, dar am avut acident cu ea acum 2 luni , ii trebuie carene fata si tlescoape, buna nu am avut nici o problema cu ea dar am luat alta mai noua si cu asta a lui YRY nustiu ce am sa fac cu ea sa vad ce bani imi da asigurarea

     

     

    inlegatura cu ghidonu am rezolvato la dominator, umblasem eu la juguri de am inaltato la max si se deraglase :bounce:

  4. Culmea ca mai e o posibilitate: furca (jamba) stamba. Astfel ghidonul e perfect paralel cu jugul superior si eventual cu cel inferior (daca acesta din urma nu e stramb), insa una sau ambele jambe nu mai sunt perfect drepte si roata calca putin stramb. Stiu cel putin doua exemple din astea. E relativ comuna treaba, insa daca te dai destul se stramba in asa fel incat pare drept :crack:

     

     

    Atunci poate stai tu stramb in sha :P

    cu sha poate fi adevarat :makeout: si ghidonu e paralel cu jugul eu ma refer exact pe capete e toata treaba se vede si cu ochiu liber ca oglinda din stanga e mai jos fata de cea din dreapta , de unde e intaritura aia dintre ghidon de acolo ar fi plecat, cu toate ca el arata ca nou hmm.... am sa mai cercetez ca azi am facut o tura mica si am obs :scratch:

    Macar de asta ar fi numai buba lui ca o rezolv eu :burnout:

     

    am observat ca am si roata lasata pe fata si de aceea probabil ma dus in eroare, maine vad eu cum sta treaba :scratch:

  5. Nu ii intereseaza cat te-a costat cand le-ai luat. Le duci o factura proforma pentru acelasi articol, nou. Ei sunt obligati sa iti asigure inlocuirea produsului deteriorat, conform legii, nu sa iti deconteze bonuri de 5 ani. Bonurile demonstreaza valoarea; insa valoarea din momentul accidentului conteaza, nu cea de la momentul achizitiei.

    aha deci eu as putea cere o factura proforma de exemplu la kronau ptr casca ca de acolo am luato un scorpion exo 750 si ptr pantaloni poate imi da tot iei :scratch:

×
×
  • Creează nouă...