Sari la conținut

crenwuste

Membru
  • Număr conținut

    101
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de crenwuste

  1. Salut !

    Bun venit in lumea moto !

    Ia-ti un prieten tot motociclist cu experienta, el cu mobra lui tu cu hornet-ul, mergeti pe autostrada, maxim 120- 130 ...sa o inveti 'ce poate... doar asa poti sa ii sti calitatile, si bineinteles intr-un poligon... Mai ai mult de invatat, si foarte mare grija in orase mai exact,,, Inafara de circuit nu iti incerca norocul, e periculos... o zic din propia experienta !

    Multa bafta si foarte multi kilometrii fara incidente ! :ok:

  2. Lasa-l sa se incalzeasca si dupa aceea incearca sa vezi daca mai face. Filtrul de aer in ce stare e ?

    Oricum, regula generala, niciodata sa nu il turezi la rece, orice motor ar fi.

     

    da ! ... nu'l tura nici o data la rece...in caz de mai ai probleme, verifica filtru de aer... iar dupa, daca mai sunt probleme, bujiile... dar ar trebui sa fie ok dupa ce se incalzeste... lasa'l cam 10- 15 minute la relanti, si dupa incearca sa il accelerezi cum vrei....

  3. Pai atunci si eu va stimez pe toti..............

     

    Nenea admin/moderator dai cu close deja se face boschetareala aici si se mai supara cand sunt luati la misto pe masura posturilor.

     

    makeout.gif

     

    lasai ma 'neBu' e plina lumea de ciudosi si cocalari care sufera de ei ... eu nici macar nu am injurat si mi'am luat suspend :)))) deci iti dai seama ce admin/moderator, boschetareala nu gluma :kick:

  4. Bira mama, ce-ai cu baiatul? :grinbandit:

     

     

     

    recomand blocarea spatelui la 50km/h cand opresti la semafor. super fun + ca scartaie ca naiba! :makeout:

     

    cu timpul o sa incerc cresterea vitezei!

     

    totusi, incepatorii e mai bine sa plece de mai jos..un 20 sa zicem? :cheers: asa, sa te obisnuiesti cu ea.

     

     

    acum SERIOS: mai oameni buni, voi n-ati mers pe bici? moto se comporta la fel ca o bicicleta cand blochezi spatele, ce naiba.

     

    eu pun spatele si de la 80/90 km/h ... danseaza funny spatele :) dar tre sa ai ceva sezoane, altfel zbori dp ea :bounce: ...

  5. credeam ca sunt pe topicul de FUN :grinbandit:

     

    amuzante discutiile, continuati, va rog.

     

    ca o paranteza: romanii sunt niste oameni..simpli, cu o gandire simpla.

     

    -incepi pe carenata - cocalar

    -incepi pe ss - cocalar.

    -incepi pe sbk- cocalar

    -mergi doar cu casca, hai si manusi - cocalar

    -te duci la terasa cu moto - cocalar

     

    pai serios acum, unde e dragostea?

     

    voi uitati ceva: oamenii sunt diferiti. unii invata mai repede, altii mai greu. nu mai spun de cei care nu invata deloc.

     

     

    @initiator: sa povestesti aici cum e cand scapi prima oara mana in gaz :makeout:

     

     

    daaa !!! -mergi doar cu casca, hai si manusi - cocalar ......esti prost daca zici asta :finger: eu vara, merg in casca si manusi, in tricou si pantaloni foarte scurtzi .... la 45 de grade afara tre sa fi handicapat sa portzi geaca, cizme, pantaloni de moto ....si unu, e nu ma dau tare cand nu am protectii .... bai baietzilor.... eu cred ca voi nu ganditi ...ori sunteti comunisti...sau va e ciuda... :kick: ganditi asa prost in cat nu'mi vine sa cred =)))))))))

     

    Promit solemn ca atunci cand o sa am moto cu toba de carbon sau care face galagie bine dau limitare langa ei daca nimeresc vreo unu'crackup.gifcrackup.gifbanana.gif

     

     

    eu am dat de vre'o 2...dar nu aveam nimic cu iei.... acum am, feritziva k e unu cu un F2 ....daca ma intalnitzi in trafic, sa va punetzi mainile la urechi .... osa va dau jos dp mobre la ce sunet am .... astia cu sv'urile voastre si cornete "hornete" "nakeduri" :crack:

  6. credeam ca sunt pe topicul de FUN :grinbandit:

     

    amuzante discutiile, continuati, va rog.

     

    ca o paranteza: romanii sunt niste oameni..simpli, cu o gandire simpla.

     

    -incepi pe carenata - cocalar

    -incepi pe ss - cocalar.

    -incepi pe sbk- cocalar

    -mergi doar cu casca, hai si manusi - cocalar

    -te duci la terasa cu moto - cocalar

     

    pai serios acum, unde e dragostea?

     

    voi uitati ceva: oamenii sunt diferiti. unii invata mai repede, altii mai greu. nu mai spun de cei care nu invata deloc.

     

     

    @initiator: sa povestesti aici cum e cand scapi prima oara mana in gaz :makeout:

     

    pai nu, cocalari sunt aia cu sv'uri .... sau astia care au moto sub 60 de cai.... va e frica k mierlitzi daca aveti pesate 90 de cai :blbl:

  7. stie el la ce ma refeream :),,, singurul lucru inteligent zis de nebu..daca nu iti place nu te mai uita....ignore from me , si sincer nebu ..asfalt uscat frate si mii si mii de km iti doresc fara incidente.. si nu pune botu ce zic cremvustii pe forum, e pielea ta , si ulciorul nu merge de multe ori la apa, si mai important sa stii ca treaba cu ''daca la ala merge la mine de ce s anu mearga?'' nu e tot timpu valabila...

     

    :friends: MULTUMIM !!! :cheers:

  8. tu esti genul ala care plange langa mobra cand o scapa, ca nu o mai poate ridica?de atatia ani merg ca ai si uitat sa mai numeri.... hai frate inchideti topicu ca nu are rost,frate i-ati o data mobra, dute date si lasa-ne, vad ca ai mecanic ai tot ce iti trebuie, ce mai vrei de la noi?

     

     

    Fa-ti permisul i-ati mobra si dute date , sau stai pe langa ea cum spuneai mai sus...i-al si pe crenvuste si niste mustar ca va potriviti ...

     

     

    bai mustarule... ce e cu video'ul ala ?.... ala e R6 ... omu aicea se refera la R1 ... si daca tot zicaei de mustar.... sa'l lingi nitzel cu mustar ;) :finger: ridic orice mobra de la sol... :banana:

    sunteti niste ciudosi....unii...

  9. Da, sunt fericiti, pana in momentul cand iti taie unu calea si te obliga sa opresti brusc tocmai in dreptul unui gropan, atunci e momentul fericit cand dai sa pui piciorul jos si nu atingi nimic si tot cauti si motocicleta tot se inclina si pana la urma cazi ca bolovanul in ditamai intersectia cu zeci si zeci de persoane si masini prin imprejur, oameni in statiile de autobuz etc etc. (chestie patita chiar azi pe la amiaza)

    pot sa te contrazic ?.... am avut numai de 600cc motoare .... thundercat si f2'ul de acum, am mers si pe r1... si f3, si gsx-r ... sunt mic de statura aproape cat detinatorul topicului.... in 4 sau 5 ani de cat timp merg pe motoare mari, n'am avut probleme cu inaltimea ... si am 54 de kg ! ....un Dani Pedrosa2 ... asa ca asta cu, kilogramele, nu e asa importanta, la fel si inaltimea....

    Multumesc :grinbandit:

  10. prima mea iesire in trafic cu banditu, fac dreapta, deschid gazu si-mi fuge curu juma de banda. cauciucuri de ebonita. problema tehnica cu motoru, nu am cazut.

     

    e posibil sa'ti fi fugit de poponeata k esti prea usor, cum mai mi'se intampla mine... ori, ai bagat mana in gaz cand erai putin aiurea pe pozitie... :) bine k nu ai cazut :P Asfalt uscat !

  11. ahaaa.. deci cbr-u ala f2 ti l-au dat rest cand ti-ai cumparat ceasu...biggrinbounce2.gif

     

    pam,pam.

     

    daa ... f2'ul meu e doar din restul de la ceas si de la echipamentul complet .... e ok, fac ce vreau cu f2'ul ... viteza, fiabilitate, ma dau si pe o roata, viteza suficienta ... e ok ;) ma bucur de el... apreciez ce am :banana:

  12. bine, doar cremvustiu are Ifone luat in rate.

     

     

    cel mai rau ma enerveaza ala cu gunoiu de fzr care repeta la 2 posturi ca gixeru e mai FIABIL decat fzr-u...si el a mers de 4 ori in spatele blocului fara carnet..

     

    daaa ! am ceas de la Vacheron Constantin, l'am achizitionat in leasing :banana: ... o galagie de bani costa, cat motoru tau, sau mai mult :finger: :))))))

×
×
  • Creează nouă...