Sari la conținut

mugur400

Membru
  • Număr conținut

    87
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de mugur400

  1. Salutare!

    Numele meu este Ciprian si sant multpreafericitul si cuviosul proprietar de weestrom k9. Am cautat aproximativ 6 luni pina am gasit modelul care il doream ( de 650, cu abs, negru, pret si an acceptabil). In aceste 6 luni de cautari m-am documentat pe acest forum si pe cel din state (stromtrooper). Prima mea iubire a fost tot un zookeee, un Savage LS650 dar dupa aproape 2 ani impreuna am hotarit ca imi trebuie ceva pt drumuri lungi, mai confortabil si mai sigur(abs), avand in plan calatorii mai lungi prin europa. Pot sa spun ca is foarte multumit de motocicleta, ma autofelicit tot timpul pt alegerea facuta, momentan este singurul meu mijloc de transport, il folosesc zilnic sa merg la munca si prin oras. Vremea in Cipru este foarte prietenoasa cu motociclistii, temperaturile nu coboara sub 0 grade (doar la munte) am de gand sa merg si in sezonul ploios cu ea, deja am cumparat echipament de ploaie.

    Mi-au trebuit vro 5 zile sa citesc 475 de postari din topic, dar am insistat sa termin de citit tot si pe urma sa ma prezint.

    Am incercat sa gasesc site-ul vstromania si nu am reusit.

    Citind postarile voastre de multe ori devin gelos ca voi va intilniti in fiecare saptamina aproape si aveti parte de calatorii in grup f faine. Eu la inceput am mers mai mult solo, fiind incepator si dorind sa cunosc moto intai, si m-am cam obisnuit asa. Am iesit cu un grup de motociclisti de pe aici dar pt o calatorie de 300 de km cred ca am oprit de 6 ori pt dezmortzeli si tzigari (bleah!!! borring). Asa ca mai mult singur sau cu prietena ca pasager.

    Drumurile is foarte faine, multe viraje, si de la malul marii pina in varf de munte am 50 km, asa ca am parte de peisaj destul de variat.

    Am sa incerc sa postez ceva poze.

    Cam atit pt inceput!

    Va urez la toti asfalt uscat!

    post-58988-1288169849_thumb.jpg

    PS: o poza cu iubitele mele una blonda una bruneta :laugh:

     

    Bine ai venit CIP. sint sigur ca o sa va intelegeti bine

  2. salut, am nevoie de putin ajutor.

    am un honda jazz 250 din 2001 si am probleme la motor. intententionez sa schimb mototrul. imi poate spune cineva de unde se poate cumpara un motor second hand? acelasi motor a mai fost pus si pe alte modele in afara de jazz?

     

    multumesc

  3. eu zic ca siteul ar trebui sa contina informatii stricte..

    -prezentarea motocicletei (dl650-dl100) un scurt istoric, cind au aparut,si poate mai apare si altul

    -sectiunea :membri (poza ,nume,nickname,de cind e posesor si ce detine) aici fiecare sa poata edita

    -sectiunea intruniri anuale

    -sectiunea poze din calatorii

    -sectiunea tehnica cu subcategorii :mecanica,electrica,suspensii,etc...la fiecare daca au fost probleme si cum au fost rezolvate,de unde s-au cumparat piesele (aici treaba cu codul)

    -sectiunea de intretinere si consumabile (aici treaba cu codul)

    -sectiunea lucru manual (ultimele doua vor fi cel mai vizitate)

    -sectiunea bursa locala (cine si ce vinde,chestii legate de moto)

    de vazut ,poate fi vazut de oricine,treaba e sa poata edita doar membrii

    toate celelalte discutii -unde ,cine si cind mergem la plimbare sa se faca tot pe topicul dedicat vstromului pe forumul actual

    ...parerea mea...

     

    bune toate...dar eu zic k profilul sa fie accesat doar cu parola.

  4. salut,

     

    putin ajutor va rog. vreau sa inlocuiesc toba la un honda jazz 250.stie cineva de unde se poate achizitiona? de preferat aftermarket dar poate fi si sh. eu sint din bucuresti, dar nu e o problema sa o cumpar si din alta locatie.

  5. salut alex,pretul tricourilor le achit si le aduc eu la bucuresti,banii ii dai cind ma intorc de la intrunire,da-mi un pm. cu nr tau de telefon si te voi suna la intoarcere sa ne intilnim...e bine asa ?

     

    pentru plecarea la miercurea ciuc nici nu stiu ce sa mai zic,cod galben,furtuni,numai vreme rea...ziceti cum facem,eu ma risc sa merg si pe ploaie,numai grindina sa nu fie ca-mi strica casca :cheers: as zice sa aminam cu o saptamina ,sa se mai stringa bani pentru avans,si daca si weekend-ul urmator va fi tot asa ori ne riscam sa mergem pe ploaie,ori trimitem banii la pensiune,ziua de joi 24 iunie va fi ultima zi in care se mai poate achita avansul.

    fara suparare ,cazare asigurata va avea cei care vor achita avansul.in principiu s-a vorbit pentru toata pensiunea cu patronul,dar nici eu sau altu nu pot garanta pentru cineva cind acel cineva nu stie sigur ca merge la intrunire.

     

    de acord cu tine jhon. saptamina viitoare sa fie ultima strigare pt cei ce vor sa mearga. pina la urm e vb doar de avans si preturile pt cazare si mincare au fost facute pt o pensiune completa. sper sa nu ne trezim cu preturi cresute pt k nu ocupam toata pensiunea

×
×
  • Creează nouă...