Sari la conținut

eu-zero

Membra
  • Număr conținut

    56
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de eu-zero

  1. In general evit sa fac comentarii pe forum, cunoscut fiind ca, odata lansat un comentariu, este aproape imposibil sa nu intrii in polemici cu cineva.

    De aceasta data, insa, nu m-am putut abtine. Ma intreb cu stupoare:

    - cum te poti numi motociclist, daca un seaman al tau zace pe asfalt, iar pt tine, orice altceva este mai important, incat treci nepasator mai departe???? Sunt fata si cu toate astea, opresc, orice ar fi.Nu sunt in stare sa ridic motoare de pe jos, dar pot solicita o ambulanta, sau o duba/platforma care sa ridice motorul avariat. Sa inteleg ca exista "barbati adevarati" printre voi, care nu pot face asta??? TRIST!!!

    - cum te poti numi motociclist daca nu-ti poti saluta semenii in trafic, acest lucru distragandu-ti atentia de la gropi??? Nu dau cu piatra. Poate nu salut nici eu intotdeauna, dar daca nu am facut-o, nu am facut-o pentru ca nu am vazut motociclistul, sau l-am vazut prea tarziu. Ma repet: sunt fata! Cu toate astea, pot sa si salut si sa fiu atenta si la gropi/trafic/parteneri de drum. Salutul intre motociclisti, necesita mana, capul, sau piciorul. Nu toate odata, ci doar una dintre ele. Cand ai absolut nevoie de ambele maini pe ghidoane, o inclinare din cap, sau un salut cu piciorul, nu-ti cer prea multa concentrare/efort.

    Toate astea insa, tin de noi, ca oameni, ca educatie, ca respect.

    Evident ca nu voi suferi niciodata ca unul dintre voi nu m-a salutat. Ei si???? Aceia nu se afla, oricum ,in gasca mea de prieteni. Prietenii mei TOTI, opresc cand e vorba de "dat o mana".

     

    Multa sanatate bikerului implicat in accident!!!!

     

     

    :laugh:

  2. Caldura asta ... nu face bine la creier.

     

    Asta mai mult ca sigur ! exemplu de solidaritate, in doua pagini de forum nimeni nu a intrebat dca motociclistul din postul nr. 1 din topic are nevoie de ajutor....

  3. Si totusi l-am dat pana la urma. A ajuns pe maini bune si se va plimba in continuare dar nu neaparat numai prin Romania.

     

    Pana una-alta chiar daca nu-l mai am pot sa pun cateva poze din concediul de 2 saptamani si aproape 2000 km facut in N tarii :crack:

     

    nice pics.... frumoasa tara, pacat ca e ......

  4. LINK

     

    De dimineata cand am vazut stirea, se spunea ca erau trei bikeri iar decedatul a scapat-o, a patruns pe contrases si s-a izbit de masina care circula regulamentar. Acum, la stirile de seara, vad ca au dat-o oleaca cotita, biker incepator, motor puternic, scoli de soferi care te invata doar sa mergi pe moto, trafic periculos, experienta zero samd.

     

    Condoleante familiei!

     

    PS: fratilor, cand mai iesiti in gasca si aveti inceptori intre voi, lasati-o in plm de treaba, aveti grija de ei, ca iestii la plimbare, nu sa-i duceti pe ultimul drum! Nu e primul incident unde aud ca incepatorul a iesit cu gasca si a muscat-o.

     

     

     

    cum merge forumul, printre primele postari...accident :(

  5. Pentru ca seful nostru de cotet,Dl. NYT, a plecat la Baia Mare,ne-am facut si noi un pic de cap si am parasit cuibul.Am plecat ieri impreuna cu Oblio si eu_zero pe traseul Buc-Ploiesti-Cheia-Brasov-Busteni unde am facut un popas pt un spritz si am plecat azi dim. pe traseul Busteni-Sinaia-Targoviste-Buc. Drumul relativ ok,cateva gropi care te asteptau cu bratele deschise la iesirea din curbe sau chiar in mijlocul lor,ceva nisip,pietris si noroi de la tractoarele care carau busteni,camioane si soare,mult soare.Una peste alta, a fost frumos. :lol:

     

     

    sa reformulam...Oblio si eu_zero te-au imbarligat, ametit si tarat dupa ei :lol:.... dar daca pana una alta a fost frumos, noi ne bucuram si speram sa o mai repetam cat de curand :lol:

  6. bah eu nu merg la noroaie si pe deasupra sa ma intorc vanat, asta sa va fie clar

    @M3ntosan sunt liber de aceste activitati, au fost deja prestate :P asa ca mai mult ca sigur o sa fiu liber in wk, totul e sa tina vremea cu noi :P

     

    la Sinaia momentan este soare, revin cu update-uri live :)

×
×
  • Creează nouă...