Sari la conținut

wildgeo

Membru
  • Număr conținut

    79
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de wildgeo

  1. Salutare prieteni, sunt detinator de kawasaki zx6r 636 din 2004 si am carenele praf din cauza unei cazaturi, am tot cautat pe internetul asta set carene si nu am gasit, nu mai spun de far .... ala ici cu prastia nu il gasesti ... una peste alta, fratele meu este tinichigiu si poate realiza carene din fibra de sticla insa am nevoie sa ma ajute cineva cu motoreta lui sa fac matrita dupa carenele lui. Bineinteles contra cost .... doar nu moca.

    Va rog sa ma ajutati daca se poate!

    Multumesc!

  2. Salutare!

    Am facut o aplicatie ce foloseste Google Maps pentru gasirea de colegi/vecini cu care sa mergeti la munca. Gasiti mai multe informatii daca accesati linkul de mai jos.

    Daca nu va foloseste voua, dar vi se pare interesanta, poate distribuiti linkul celor care ar putea fi interesati.

     

    www.workompanion.ucoz.ro

    Nu stiu cat de folosita va fi, dar este interesanta!

     

    bai, voi numai veniti la mc vinerea????, ce rahat se mai intampla! macar anuntati pe forum!

  3. Salutare dragi camarazi, nu am mai intrat pe forum de multa vreme iar pentru asta imi cer scuze, in ultima perioada am facut cateva contracte cu producatorii si distribuitorii de piese auto din romania, asa ca daca aveti nevoie de piese auto la pret de producator nu ezitati sa ma contactati la numarul de telefon 0732 724 698.

    Pentru toti motociclistii de pe forum ofer un discount de 15 % din pretul de lista al producatorului.

    Orice piese pentru orice masina doar la wild design gasesti.

    0732 724 698

    George

     

    Dac`au facut bisericute, ca in victoriei, d-aia s-au imputinat, si vor fi din ce in ce mai putini.

    Atunci cand faci o mamaligutza ,,...cerni malaiul!!! ;)

  4. acum ca a trecut Pastele as vrea sa profit de acesta minunata si unica ocazie cu care nu o sa ma mai intanlesc niciodata si pentru care va multumesc ca mi-ati oferit ocazia dar totodata placerea de a fi primul care sa va ureze : SEZON FERICIT TURBATILOR :P ....... dap' too much alcohol!!!

     

    ar trebui sa fiti recunoscatori ca nu v-am trimis SMS cu acest text la 4 dimineata , asta pentru cei care nu l-ati primit !!! :P

    iti multumesc ca nu ai facut spam !!!

  5. cine se anunta ? :D

    moi

    Mesaj completat

    N`am de dovedit nimic nimanui , eu imi vad de treaba mea in continuare , ca de critici care comenteaza aiurea o sa fie plina lumea mereu..bafta.

    bro ,,,... crede-ma ca va tine vopseaua chiar dacanu aplici cu lac... fratele meu .. tot la fel si-a vopsit casca negru mat cu pistolul de vopsit, si a mers toata vasa trecuta cu casca a fost plecat si inafara bucurestiului .. si a tinut perfect vopseaua pe ea ... asa ca lasa gurile rele sa vb in continuare !

  6. motocicletele ie ca caii ... da`i sa manance si zahar si niste mere sa fie docila si sa nu dea cu tine de pamant :)))

     

     

    io ma pregatesc sa pun un pic de flex pe a mea sa ii fac o jmecherie :D sa o fac super RATbird :)))

     

     

    si inca ceva ... nu vreti voi sa mutam intalnirea la o ora mai decenta? ca vinerea la ora aia sunt deja beat si nu am cum sa mai vin :D

    eu inteleg ca omul dupa munca mai bea si el un pic .. .dar u se pare ca muncesti enorm de mult :D)

  7. Baga un pret :) Nu ziceai ca iti vinzi motoreta?

    Si daca o vand .. asta inseamna sa numai am grija de ea??? chiar daca o vand .. imi respect mobra si ii ofer tot ce este mai bun, pt ca si ea are grija de mine si nu ma da pe jos, toata afacerea ulei, filtru, si lichid de frana m-a dus 249 ron.

     

    Ulei 300 V (3 litri) - 210 Ron

    filtru de ulei - 25 Ron

    Lichid de frana 500g - 14 Ron

     

    Iar de vandut ... mai tarziu ... in august la sf imi vine alta motoreta K11 1000 , pana atunci ... voi merge in continuare cu SRAD-ul meu de 600 :lol:

×
×
  • Creează nouă...