Sari la conținut

adante05

Membru
  • Număr conținut

    50
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de adante05

  1. Salut Andrei! Toata admiratia pentru initiativa si cuvintele tale. Pentru un loc de dormit in Tirgu Mures si un loc pentru motor poti conta pe mine.

     

    Pentru o bucatica din lista ta, din jud Mures: o rezervatie unica in Europa - rezervatia de bujori de stepa de la Zau de Campie. Drum acceptabil pana in poarta rezervatiei, l-am facut pe 4 roti fara probleme. Detalii gasesti aici si pe harta

     

    Si sper ca poate, pe o bucatica din drumul tau, sa te insotim cu STAR-urile noastre.

    Respect!

    Mesaj completat

    Salut Andrei! Toata admiratia pentru initiativa si cuvintele tale. Pentru un loc de dormit in Tirgu Mures si un loc pentru motor poti conta pe mine.

     

    Pentru o bucatica din lista ta, din jud Mures: o rezervatie unica in Europa - rezervatia de bujori de stepa de la Zau de Campie. Drum acceptabil pana in poarta rezervatiei, l-am facut pe 4 roti fara probleme. Detalii gasesti aici si pe harta

     

    Si sper ca poate, pe o bucatica din drumul tau, sa te insotim cu STAR-urile noastre.

    Respect!

     

    Am uitat, si desigur un loc de dormit in Ploiesti :laugh:

  2. E..ghinion.... :alcy:

    Eu nu numai ca nu iau pasager dar am si dat ,,scaritele jos"...O sa isi gaseasca alt loc pe crah-barul ce va aparea iarna asta ...

     

    Da Serghei!

     

    Inainte de a-mi lua mobra am citit aici pe site o confesiune, cea a lui Old School, si m-a marcat o poveste de-a lui, in care scria cum s-au accidentat, era cu sotia pasagera. si cum a luat hotararea ca cel mai bun lucru pe care-l putea face e sa dea jos saua si scaritele pt pasager. Cautati-i confesiunea, e o pledoarie miscatoare pentru viata. Pe doua roti desigur.

    Dupa aceea am patit-o si eu, noroc ca eram singur, am simtit pe pielea si oasele mele cat de usor se poate intampla, m-am imprastiat cu Viroaga pe jos intr-o curba, si nu vreau sa ma gandesc ce era daca luam pe cineva cu mine.

    Asa ca la motorul actual, am renuntat din start la ideea de pasager, la sa si scaritze. Oricat de placut ar fi sa te stranga cineva la pieptul ei - sau lui daca ai alte preferinte. Am dreptul sa ma pun pe mine in pericol, dar nu si pe altcineva.

     

    On topic: - da, cu protectii neaparat la drum lung. Cand e vorba de imagine, de intruniri, marsuri, si chestii din astea, cum spunea si Lancelot, clasic: jeansi , jacheta sau vesta de piele si casca deschisa.

  3. am facut un site special pentru iubitorii STAR din Romania: www.moto1.ro/startouring

    inca e in stadiul de macheta. mai e ceva de lucru dar in linii mari cred ca va puteti face o idee.

     

    acum mi-as dori sa vad cum familia STAR din Romania creste cat mai mult. va invit pe toti iubitorii Star sa vizitati site-ul, sa imi transmiteti parerile si sugestiile voastre si ... sa intrati si voi in familie.

     

    "hai cu noi!!" e mesajul principal. Asta vrem sa va convingem, si sa crestem o familie in spiritul motociclismului asa cum il vedem noi.

     

    multumim pentru aprecieri si inca o data felicitari Radule pentru creatie!

  4. BucureÂşti-Ruse-Valea Lomului, se bagă careva? BucureÂşti-CălăraÂşi e banal. Nu mai zic că o plimbare sâmbăta sau una de 2 zile era Âşi mai fain. Dar dacă Emil nu poate,astae, merge Âşi duminica o plimbărică de croazieră ;)

     

    da man, si daca mergem bucuresti - calarasi - ruse - rusenski lom e foarte bine, ca rusenski lom e la doar 25 de km de ruse.

  5. haideti la o tura de duminica: Bucuresti - Calarasi- Silistra - Ruse - Giurgiu - Bucuresti.

    speram sa fie vremea blanda si Dunarea frumoasa, pe ambele maluri ;)

     

    participanti deocamdata DStar, adante, dooku

    plecarea de la benzinaria MOL la intrare pe A2, duminica 14.11 , ora 10 si un sfert

     

    hai cu noi!

  6. haideti fratilor la o tura sambata!

     

    ca tot e vreme frumoasa si ar fi pacat sa nu profitam de ultimele zvacniri ne-am scarpinat in cap si ne-am zis sa ne pornim spre vulcanii noroiosi sambata asta. si sa ne vorbim si in ce priveste organizarea chapter-ului cu pricina.

     

    participanti anuntati deodamdata: DStar, dooku, adante

     

    asteptam doritori de drum :laugh:

  7. Ahoi! Cum iasa treaba cu Chapter Romania? Se mai misca ceva? Eu deocamdata sunt foarte multumit de clubul meu Ugly Bears Harghita dar a-si milita pentru support Star. Va doresc toate bune!

     

    sal,

    multumim de urari!

    suntem in actiune, porniti pe strans membri, in conditiile in care se inscriu mai multi in Star Touring & Riding - http://www.startouring.org/, lansam chapter-ul, primul pe romania.

  8. Uite am gasit-o. Noua nouta nemontata.

     

    urra, doar ca nu stiu cum se potriveste cu cea de ambreiaj (nu-i lucitoare)... om vedea.

    spune un pret man. saptamana vitotoare imi fac drum prin buculesti si facem targu'

  9. Hei DStar!

     

    cum sunt proaspat viitor posesor de Dragstar 650 - adica mi-l iau saptamana viitoare - m-am bagat si eu in hora de pe aici, am gasit Star Touring & Riding si m-am inscris si eu. Buna ideea cu stabilirea unui chapter in Romania, nu ai mai gasit sustinatori pentru asta?

    Daca mai vrei sa o faci, hai sa ne vorbim, sa vedem ce iese.

     

    Respect maxim!

  10. Hombre, acest eveniment se adreseaza TUTUROR amatorilor de senzatii tari.Nu numai enduristilor.Poti veni si cu chopper,vitezana,avion,reacheta sau orice. trebuie sa ne distram cu totii!!! nu facem discriminari!!!

     

    sal'tare!

    a fost? a fost? cum a fost?

    daca ai spus ca nu e discriminare ... as fi venit si eu cu ghipsu' :) dar m-am gandit sa nu intristez/demoralizez pe careva.

    asteptam reportaje, poze, vesti :crack:

     

    respect

  11. :) Azi am dat jos numarul MS 09 TJR de pe ea :)

    Azi am luat si prima tranta pe pietris, din fericire aproape reusisem sa opresc deci doar m-am rasturnat pe-o parte ca un bolovan si am ramas cu rusinea. In alta ordine de idei, am observat ca switch-ul era pe rezerva. Poate aia era de fapt problema. Inca n-am inteles exact cum sa folosesc corect comutatorul respectiv. Cand alimentez am vreo treaba cu el sau nu?

     

    ma bucur ca ai inceput sa faci cunostinta cu ea.

    da, trebuie sa ai grija sa nu fie pe RES cand alimentezi. ai gasit Owner's Manual? il vrei?

     

    Mesaj completat

    @ dexter

     

    Ms Dexter

     

    Respect

  12. Buna. Am si eu o intrebare. Ieri mi-am luat Virago XV535. Cand am ajuns acasa am observat ca lipsea semnalizarea dreapta spate. Probabil nu o avea de la inceput si nu am observat fiind atent la restul detaliilor :). Stie cineva unde as putea gasi una? Pentru ca cealalta varianta ar fi sa-mi cumpar altele doua si sa schimb ambele semnalizari spate dar as prefera sa raman cu cele originale pe langa ca nu prea mai am bani dupa recenta achizitie :D. Daca stiti sa-mi spuneti v-as fi recunoscator. Cealalta intrebare ar fi unde este switch-ul cu care trec pe rezerva de benzina din rezervor? Am tot cautat dar n-am gasit nicaieri vreo referinta la acest lucru desi eu stiam ca exista. Am patit o chestie tare dubioasa cand am plecat ieri cu ea. Initial nu mai avea benzina deloc si am luat 2L intr-o sticla din benzinarie ca sa pot pleca. Dupa care am mers pana la iesirea din oras ca sa alimentez si dupa inca 5L din pompa nivelul benzinii era pana aproape de buson. Am plecat asa ca eram nerabdator si oricum imi ajungea pana acasa. N-am avut eu destula rabdare sa se scurga benzina? Sau care ar fi cauza pentru care n-au intrat toti cei 14L din capacitatea rezervorului (conform cartii tehnice)? Va multumesc anticipat si asfalt uscat :)

     

    sal,

    nu exista, avea sigur semnalizarea, altfel ati fi observat-o cand ati luat-o. dar chiar nu imi dau seama cum ar fi putut cadea pe drum.

    in ce priveste capacitatea, pe mine ma lamurea unul ca in nici un caz nu are 13,5l, asa scrie la manual. ci numai 11,5l.

    daca vrei o sa iti trimit si manualul pe mail, il am digital ...

  13. Sal,

    intrebare pentru detinatori de viroage .. mai mari.

    ati avut ocazia sa comparati o viroaga de 750 cu un 535? am pus alaturi poze, manuale, fise, si nu am gasit diferente majore. din punct de vedere dimensional ma intereseaza, cea de 535 fiind cam la limita pentru mine, ma simt un pic inghesuit la 185cm si 90kg.

     

    cu multumiri ;)

     

    si respect

  14. Iti dau perfecta dreptate.., dar pina se vor hotari altii sa faca o intrunire, eu, unul, ma voi duce la Bucov, cu motoristi sau fara! Trece vara si daca stau in asteptarea unei megaintruniri risc sa ratez sezonul de distractii asa ca , parerea mea, haidem cu totii la Bucov.., mai vedem cite un prieten , motorete , una alta! Cred ca vor fi destule motoare pe acolo si motoristi.., macar asa in trecere daca nu va fi de stat peste noapte! ;)

     

    :lol: that's the spirit!

  15. Daca tot s-a reactivat o discutie mai veche, ia sa bagam noi niste carbuni pe foc:

     

    Pentru toate cele 3 categorii (cruiser, chopper, custom) amintite mai sus este caracteristic sau nu motorul Vtwin? Daca da, Honda GoldWing mai poate intra in categoria cruiser? Dar BMW r1200c ce este, ca nu seamana cu nimic?

     

    Harley Davidson CVO sunt motociclete stock sau custom? In principiu sunt motociclete de serie dar sunt customizate manual, in serie mica sau dupa cerintele specifice ale clientilor.

     

     

    ca fapt divers, tot romanul poarta adidasi si "trage" la xerox asa ca, in mod firesc, toti care avem cruisere cu o pereche de genti in spate spunem ca avem choppere. in Romania termenii sunt oarecum sinonimi.

     

    Sal,

     

    daca ai bagat carbunii cineva tre' sa sufle in ei, sper ca accepta veteranii un intruder. pe o viroaga :laugh:

    so, conform unor articole de pe net (pe care tind sa le cred adevarate):

    The V-Twin engine has been a staple of motorcycle engineering for over a century. The vast majority of American motorcycles have always been V-Twins and had a general engine layout very similar to the Kawasaki Vulcan 2000, a narrow angled, single carb, pushrod actuated Vee. Honda, Kawasaki, Suzuki, Yamaha and Harley Davidson's cruisers are all based on exactly the same engine layout and philosophy.

    recte:

    Motorul in V este o marca a constructiei de motociclete de peste 1 veac. Marea majoritate a motocicletelor americane au avut motoare v-Twins, cu un aranjament foarte similar cu Kawasaki Vulcan 2000, cu unghi ingust, un singur carburator si culbutori. Cruiserele de la Kawasaki, Suzuki, Yamaha and Harley Davidson's sunt bazate pe exact aceleasi aranjament si filozofie ale motorului.

     

    vezi: http://hubpages.com/hub/_Which_Cruiser_Eng...n_Or_Straight_3

    si http://en.wikipedia.org/wiki/V-twin_engine

     

    si parerea personala si proprie, si Honda GoldWing sau BMW r1200c , chiar daca se abat daca de la "filozofia" mentionata sunt niste cruisere adevarate.

    Harley Davidson CVO? custom mai degraba

     

    Respect!

    Mesaj completat

    Daca tot s-a reactivat o discutie mai veche, ia sa bagam noi niste carbuni pe foc:

     

    Pentru toate cele 3 categorii (cruiser, chopper, custom) amintite mai sus este caracteristic sau nu motorul Vtwin? Daca da, Honda GoldWing mai poate intra in categoria cruiser? Dar BMW r1200c ce este, ca nu seamana cu nimic?

     

    Harley Davidson CVO sunt motociclete stock sau custom? In principiu sunt motociclete de serie dar sunt customizate manual, in serie mica sau dupa cerintele specifice ale clientilor.

     

     

    ca fapt divers, tot romanul poarta adidasi si "trage" la xerox asa ca, in mod firesc, toti care avem cruisere cu o pereche de genti in spate spunem ca avem choppere. in Romania termenii sunt oarecum sinonimi.

     

    a, si in Romania asta draga ar trebui sa citeasca mai multi topicul asta sau altceva, si sa stie ca chiar daca se numesc chopperisti marea majoritate calaresc cruisere.

  16. Sal.. daca vrei sa-ti faci stikere pot sa-ti dau un nr de tel, unde le poti face. Eu le-am facut din crom(pelicula metalica) si le-am aplicat direct pe vopsea, apoi am dat lacul. A iesit super... zici ca's originale.

     

    sal

    te rog, poti sa imi dai nr de tel? are modele standard sau poate sa faca si la comanda?

     

    respect!

  17. Si ce doamne fereste ar rezolva? Sunt cazuri in care soferul trebuie inchis...cum am spus...alcoolemie, pietoni spulberati, viteza excesiva prin oras....dar sunt cazuri in care pur si simplu conditiile de trafic te strica de cap. De ex cand mergi 3-4 ore in coloana pe dn1...normal ca iti vine sa te bagi in depasiri aiurea. Sau cand stai 1 ora intr-o intersectie prost sau nesemaforizata...normal ca iti vine sa te bagi un metru mai in fata.

    Eu nu zic ca in aceste cazuri soferi nu sunt vinovati si nu ar trebui interzisi la vlan pe viata. Dar inchisoarea ar fi o pedeapsa prea aspra. Ar fi doua vieti distruse fara nici un rezultat concret.

    Dar e posibil sa ai si tu dreptate....asa cred acum. Dar in locul familiei celor morti, duamne fereste, nu stiu cum as reactiona

     

    ar fi distruse, dar ar fi pedeapsa binemeritata, cine incalca regulile si ia o viata din cauza asta, trebuie sa plateasca.

    iar noi ceilalti poate am incepe sa gandim de 2-3 ori inainte de a calca dunga continua sau altele. pentru ca o facem, da, recunosc, oricat de oameni buni am fi. si apoi ne aducem aminte cate vieti dragi noua depind de o decizie, de o clipa aiurea.

     

    sa se odihneasca in pace!

×
×
  • Creează nouă...