Sari la conținut

silviu_bz

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de silviu_bz

  1. Buna ziua si felicitari organizatorilor inca de pe acum. Am si eu cateva intrebari:

    1.Se vorbea de o taxa modica pentru public cu familie, cat ar fi aceasta?

    2.As vrea sa vin joi dimineata 22.07.2010(cat mai dimineata) si sa stau la cort impreuna cu sotia, ca simplu spectator si ca fotograf, asa ca as dori sa aflu oarecum din timp punctele de statie pentru public in portiunile de traseu mai spectaculoase si ora aproximativa la care concurentii ating acele puncte din traseu. Mentionez ca joi doresc sa stau si sa fotografiez/filmez pe traseul de masini, iar vineri si sambata pe cel de motociclete.

    3.As vrea sa mai vin cu un prieten motociclist la fel de pasionat, dar care vine si cu sotia care este insarcinata si nu poate sta la cort. Pensiuni in zona sunt?

    4. Semnal de tel exista? (daca da, ce retea? Vodafone, orange, cosmote?)

    5. Se va gasi mancare de vanzare sau se asigura doar pt concurenti? Ca sa stiu daca vin cu mancarea in portbagaj sau nu.

    6. Se pot da mai multe detalii despre cum ajung din Buzau pana la tabara? Atasez o poza cu traseul pana la comuna Lopatari marcat cu puncte albastre. De acolo?

    Scuze daca unele intrebari par puerile, Sper totusi sa mi se raspunda tuturor.

    Multumesc anticipat.

     

    post-7484-1278276259_thumb.jpg

     

     

     

     

     

    Mesaj completat

    M-am lamurit cu taxa pt acces in camp (150/pers pt toata perioada si banuiesc ca nu se fac reduceri daca vin tocmai joi dimineata).

     

    Pe langa cele de mai sus mai vin cu alta intrebare: 

     

    E mai bine sa aleg varianta Buzau-Nehoiu-Gura Teghii-Varlaam-Plaiul Nucului fata de traseul atasat mai sus? Pe unde ajung mai repede si pe unde e drumul mai bun (pt skoda octavia). Ma intereseaza foarte tare si portiunea de drum dintre Lopatari si Gura Teghii cat de practicabil e cu aceeasi masina pt ca in Gura Teghii si in Varlaam am gasit pensiuni.

     

    Va multumesc.

     

    post-7484-1278329034_thumb.jpg

     

    E mai bine pe Lopatari pentru Skoda Octavia, drumul e asfaltat 75%pana la destinatie, iar de la terminarea asfaltului e drum pietruit.

     

    Spor!

  2. Salut baieti ai sporturilor Extreme . Am cautat de multa vreme pe cineva care sa fie ENDURIST si iata ca am gasit ! Multumesc Domnului RELU (Tulin Viorel) pentru ca mi-a oferit sansa de a ma alatura clubului XMRAID . Ok , acuma sa ma prezint !

    Ma numesc Constantinescu Iulian Andrei , denumit si ca ANDU ( Multi prieteni motociclisti ma stiu de ANDU ) . Practic acest sport de cca 2 ani . Tin sa mentionez ca in tot acest timp m-am dat doar singur , fara partener . Am inceput singur sa ma dau ENDURO si sa progresez in ceea ce vreau sa fac si sa continui . Am 17 ani si locuiesc in Judetul Buzau . Sunt posesor al unei motociclete HONDA CR 125 . Nu cred ca ar mai fi nimic de spus . Sper ca voi agreea in acest CLUB si sper totodata ca voi obtine rezultate cat mai bune si nu in ultimul rand , PERFORMANTA !

     

    Iata cateva poze cu mine si cu MOTORUL meu !

     

     

    Bun venit in club Andu!

    Cat mai multe iesiri!!!!!!!

    Poate ne vedem la padure!!!!!!

×
×
  • Creează nouă...