Sari la conținut

snapshoot

Membru
  • Număr conținut

    69
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de snapshoot

  1. Nu stiu daca vi se intampla si voua, dar din cauza acceleratiei tari, imi amorteste mana dreapta dupa 50-60 de km(mers constant, de exemplu DN-uri libere, autostrada). La plimbari de o zi nu e chiar problema dar la o tura mai lunga se adauga la ceilalti factori care te obosesc.

    Vad decat doua solutii, sa schimb arcul / arcurile de pe bateria de carburatoare cu ceva mai moale sau sa montez pe ghidon ceva care sa-mi tina acceleratia blocata 1-2 km.

    Voi cum ati rezolvat problema asta?

    Pt. drumurile in afara orasului folosesc asta http://www.kronaumoto.ro/index.php/detalii/447

  2. Salut. Azi s-a intamplat ceva ciudat cu mobra mea. A ramas cumva fara putere. In treapta a 2-a accelerata la maxim nu depsasea 40 km/h, la fel si in treapta a 3-a nu am reusit sa depasesc 60 de km/h. Cand am ajuns la munca am dat jos bujiile. Bujia de la cilindru din fata era uda si neagra, iar cea de la cilindru din spate era doar putin neagra. Totodata se aude diferit de cum ar trebui sa se auda. Nu stiu care ar putea fi problema sa se fi dus bujiile avand in vedere ca le-am schimbat undeva prin februarie.

    Ce credeti ca ar putea sa aiba?

    Va multumesc.

  3. Sa vad cu ce buget voi ramane dupa sarbatori. Vreau sa-i dau si mobrei mele un cadou care v=a consta in cb-ul asta si cricul central. Sper ca pretul sa nu se modifice pana la anul. O intrebare: cricul central vine dotat asa cum e in poza (arc, ax,etc)? . O sa-ti dau un PM alecule cum dispun de bani. Daca poti trimite-mi te rog niste poze mai relevante cu cb-arul de pe TA la e.mail kato_arad@yahoo.com. Mersi si numai bine!

    salut. arunca un ochi si aici.din ce observ cei de pe forum sunt multumiti de cricul central.sper sa fi si tu :D

  4. salut. eu nu am vrut sa cad la pace cu el pentru ca alergam dupa el prin sensul giratoriu sa opreasca si mi-a mai zis ceva de genu ca daca nu intra in mine intra altcineva in el.de la politie am copie dupa asigurarea lui,procesul verbal si constatarea politistului.o sa ma duc la astra sa vad ce rezolv .mersi

  5. Adevaru e ca spre rusinea mea n am probat sa vad ..da intreb si eu ..Ala e ventilator standard de carcasa pc sau e slim ?Are suficient loc intre sa si releu ?Si vezi ca ventilatoarele alea sunt facute sa traga aerul cald de pe radiator , nu sa l sufle , da la cum e asezat pe releu pun pariu ca fix asta face si la tine :)

    Si inca ceva..nu era mai ok daca foloseai coliere mai lungi si le treceai de pe o parte pe cealalta a ventilatorului , prin gaurile de prindere si pe sub releu ?

    sincer sa fiu nu stiu ce fel de ventilator e .m-am dus la magazin si i-am cerut vanzatorului un ventilator de 80.si sa stii ca sta foarte bine ventilatorul nu se misca deloc

  6. Ma puteti lamuri si pe mine cu ceva : la pornirea la rece porneste foarte greu sau deloc . Da 2-3 intentii de pornire si se opreste . I-am pus baterie noua , pe care a reusit sa mi-o descarce dupa citeva incercari de pornire . Frai nou (cloncane si scrishneste ceva acolo cind ii dau la demaror de zici ca se rup fiare ). Carburatoare curatate .Dupa ce porneste , urmatoarele porniri sunt impecabile . Cum porneste normal o Aprilie din asta . Eu am una de 350 din '88 si porneste si functioneaza impecabil . De 5 ani o am si am uitat ce inseamna problemele . E , de cind am luat o nenorocita de Pegaso de asta m-a exasperat .

    si eu patesc la fel cand e frig afara.ca sa o pornesc pun mana la filtru de aer si asa o ia mult mai repede

×
×
  • Creează nouă...