Sari la conținut

leoafricatwin

Membru
  • Număr conținut

    137
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de leoafricatwin

  1. am citit acum. scuzeeeee. mi.a scapat ambreiajul ;-)))

    Vezi? Am avut dreptate! :-) l-am scapat la lac..

    » Post actualizat in 22 Sep 2014 05:38

    Am ajuns cu bine..... cu gândul ca am uitat sa mai mananc cateva sarmale...... hmmm ce bune au fost....felicitari organizatorilor,a fost foarte frumos...

    Multumim,

    » Post actualizat in 22 Sep 2014 05:38

    Și băieții din țară au ajuns cu bine

    Chiar și timișorenii :P

    :10:

    » Post actualizat in 22 Sep 2014 05:45

    :hug: Bestial! nu stiu pacientii de ce rad. :-) Domne astia cu reportajele! Nimic nu mai poti spune ca dau pe post! ( Am vazut filmuletzul in cabinet cu sonor, am oprit muzica sa aud bine ce spun astia :-). )

  2. Nu e nici o vanzare. Omu' are nevoie de o piesa si eu o am. Atat. Nu vreau sa vand nimic.

     

    Mai trimite-mi datele inca o data pe PM.

    Corect! mi se pare firesc sa aflu p'aici de cate o piesa.... cred ca e ok atat timp cat nu apare o lista cu preturi.... dar, sa lansam lista cu tricourileeeeee! Yessssssss....!

    » Post actualizat in 08 Sep 2014 06:01

    Sa strigam catalogul!

    1. Leo, Mary, Teo.

    2.

  3. buna ziua pe anul asta. baieti mi.am adus aminte parola, yeeeees



    merge frate , am si postat! woooow,, merit un premiu.... si mai merit un premiu ca am facut traseul si nu mi.am rupt nmk :-)))



    am vazut ca a scris si sebi,, va rog incepeti lista cu tricourile,, rpd



    traseul hard va fi acela de anul trecut. in functie de vreme poate deveni mai hard oleaca. ideea este ca nu este competitie. unde.s multi puterea creste.:-)..... acum caut un traseu soft...

  4. Salutari,

    Sunt bine, nu mai am nici un bandaj. Cik trebuie sa mi.o tin cat de cat imobilizata ca sa se consolideze, mana ;-) . Nu s,a "lipit" cap la cap dar asta este.... nu ma mai doare este cam bn , akm vedem trebuie sa cautam un magazin honda pentru alifie si bastoane sa avem la batranete, va dati seama k trebuie sa scrie xrv... pe baston.... e o crema himalaya dar aia este pentru alpinisti, pana una alta , vaselina :friends: .

    Imi pare rau, va dati seama, ca nu a fost cum am vrut sa fie , dar totul e bn cnd se termina cu bine. va multumesc si eu pentru participare in numar asa de mare..... offf cristi ai scapat l-ai pus pe pufarinu' sa ma impinga..... :makeout:

  5. Salutare.... Se apropie intalnirea de la valeni 3,4,5 august. Locatia nu va mai fi aceeasi' ci la Valenii de Munte, in cartierul rezidential Rizanesti (cartier de fitze)

     

    Program:

     

    Vineri - receptia si alegerea traseelor: hard m.tii Grohotis, easy urlatoarea, (sita buzaului)si unul foarte usor in jurul tuboiului

    Sambata - ora 10:10 rally start. Va fi o etapa de legatura comuna dupa care traseele se vor separa. Seara oblojirea ranilor, polisharea motocicletelor, in jurul unui foc' la o pastrama cu mamaligutza.

    Duminica - uscheala catre case

     

    Avand in vedere timpul scurt , va rugam sa completati listele cu tricouri si un loc langa tuci

     

     

    TRICOURI

    Leo XL 1buc, L 1buc, M 1buc

    Boieru XXL 1buc, L 1buc,

     

     

    PASTRAMA

    Leo 2portii

    Boieru 2portii

×
×
  • Creează nouă...