Sari la conținut

Raider

Membru
  • Număr conținut

    136
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Raider

  1. Bai florine eu am fost la Tr Secuiesc sambata ar fi trebuit sa ma suni ca sa ne intilnim ?! Dragi Tdm isti am hotarat ca daca totul merge bine si pot sa vind CBR ul atunci ma bag iaras la un TDM dar de data asta imi iau modelul 4tx .

    Vreau un turing enduro si sunt mai multe modeluri care imi plac Bmw 650 Dacar , Transalp 650 si Tdm 850 4tx si alesul meu e TDM pentru ca e mai puternic pe langa celalalte modele.Daca stiti pe cineva ca vrea sa cumpere un Honda CBR 900 rr din 95 stare foarte buna atunci anuntati-ma cumva ,cu cat mai repede vind cu atat mai repede pot sa imi iau motorul meu dorit

     

     

    Asfalt uscat

  2. Salutare baietii superr tare intalnirea care atii rezolvat superr superr !!!!!! acum vind si eu Cbr 919 ul meu si cred ca cumpar un Turing sau shimb cu unu vad com pot sa rezolv , lipseste foarte mult macadmul si cu CBR nu pot sa cobor de asfalt , de asta vind CBR 919 stare foarte buna schimbat aproape tot consumabile, daca stitii cineva sau schimba mobra cu un vitezan sa ma anuntati terog . asfalt uscat Tibi din Sfantu

     

    Linc ; http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-honda-cbr%20919%20rr-din-1995-380637.html

  3. Gixule, e simplu: PERFECTA! :)

    N-am fortat nota, inca nu i-am schimbat gumele (sunt in garaj) si nici semeringurile la furca fata (unul dintre ele curge - le am in portbagaj), temperatura nu era una crescuta si pe drum e inca mult praf.

    Imi place cum sta pe curbe. Si pe sicane stg-drt se misca bine. Cu siguranta o sa stea si mai bine dupa ce pot seta suspensia si cu gume noi. Puterea si modul in care o livreaza sunt foarte placute. La iesirea din viraje am exact puterea de care am nevoie. Si se duce... :scratch:

    WDB si Jagi au avut dreptate. Mansoanele Rizoma pe care le avea erau doar pt design. Nu m-am putut intelege cu ele, asa ca am montat un set nou, clasice. E mult mai bine acum.

     

    Ca m-ati intrebat de toba. Suna asa:

     

    :)

     

     

     

    Super misto pozele si video !!!!!!!! sunetul e bestial . :)

     

     

     

    ASFALT USCAT

  4. Parca a mai fost motoru' asta la vanzare. Tot al tau era si atunci?

    Oricum, saua e bestiala. Nu o vinzi?

     

    Da de atuncia vreau sa vand :laugh: Tin la garaj de un an,daca nu mai mult.e pacat pentru mombra sta degeaba saracu,saua mai vedem as vreau sa vand intreg :( nu prea vreau sa desfac , e motor bun dar inca na gasit stapanu.Acum la vichend vreau sa pornesc nu a fost pornit de foarte mult timp sant scurioz ce mai zice TDM ul :)

  5. Salutare, de 3 zile detin un 929 din 2000... ce am observat la el, este consumul de aproximativ 10... este normal consumul asta? in rest... ma inteleg super cu mobra... astept niste rasp, ms ;)

     

    Salutare gratulation pentru mobra sa fie multi kilometri fara evenimente !!!!!! in legatura cu consumul eu zic ca depinde de cum tragi , la mine asa e de la 5,5 pina la 10

  6. Ia-ti unul nou si cat mai moale, altfel risti sa iei la pret "bun" o guma de lemn cu care sa pupi planeta la o frana mai serioasa. Eu nu mi-as pune second pe fata din simplul motiv ca pe dimensiunile astea gasesti doar gume SH foarte vechi. Bridgestone, Metzeler si Pirelli parca mai fac inca dimensiunea asta.

    Asculta un om patit! :)

     

    Mersi penrtu sfatul tau , cred ca asa si fac iau unu nou ie mai sigur.

    Mesaj completat

    Ia-ti unul nou si cat mai moale, altfel risti sa iei la pret "bun" o guma de lemn cu care sa pupi planeta la o frana mai serioasa. Eu nu mi-as pune second pe fata din simplul motiv ca pe dimensiunile astea gasesti doar gume SH foarte vechi. Bridgestone, Metzeler si Pirelli parca mai fac inca dimensiunea asta.

    Asculta un om patit! :P

     

    Mersi penrtu sfatul tau , cred ca asa si fac iau unu nou ie mai sigur.

  7. Salutare baieti !!!!! oameni buni am redus pretul la TDM - ul meu 1400 eu, imediat ie iarna si sant fara masina daca stitii cineva care vrea sa cumpara un mombra TDM din 94 atunci stitii unde ma gasiti, motorul stitii ati vazut a intalnirea TDM istilor .

    Orevua domnilor , ASFALT USCAT .

×
×
  • Creează nouă...