Sari la conținut

claudiu*

Super Membru
  • Număr conținut

    853
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de claudiu*

  1. Teoretic, la origine, ideea era buna: fiecare sa invete din pataniile altora.

     

    Practic, sectiunea de accidente este o gradina zoologica cu cateva animale:

     

    1. RIPper-ii, florarii forumului, formatia Bocito, lacramosii. Chiar daca nu au cunoscut motociclistii in cauza, ei pun o floare. Pentru ca le pasa ca lumea sa vada ca le pasa. Si ei sunt motociclisti si empatici!

    2. Cei care au cunoscut mortul, care de regula repeta textul "nu conteaza cine a fost vinovat" (pentru ca stiu ca mortul a fost vinovat) sau spumega impotriva "conservarului" si indeamna la actiuni de pedepsire, organizeaza mitinguri si inainteaza petitii.

    3. Bucurosii-ca-sunt-in-viata, sfatosi pana la ingretosare, care se folosesc de aceasta ocazie pentru a sublinia cum se merge atent, corect si bine, pentru ca - nu-i asa? - a mers in cazul lor. Se inrudesc cu specia "Lupus Moralis".

    4. MOTV-istii, care intra aici pentru can-can-uri legate de oameni care mor, mari amatori de senzational, mistere, povesti cu detectivi, OZN sau UFO etc.

    5. Specialistii-extrasenzo-paranormali. Mari capacitati de vizionare in trecut si la distanta, pot da detalii EXACTE despre accidente FARA SA FI FOST ACOLO.

    6. Martorii (specie protejata, pe cale de disparitie), care chiar au vazut accidentul si stiu ce vorbesc. De regula, apar pe pagina 21, sau chiar mai incolo, sau deloc!

    7. Moderatorii forumului (specie disparuta). Se caracterizeaza prin faptul ca apare inca eticheta la cusca lor, e o poza frumoasa cu ei, dar nu mai e nimeni acolo.

    8. Oamenii cu bun simt (specie pe cale de disparitie). Intra rar, pentru ca au fost eliminati din ecosistem de invazia primelor 5 specimene.

     

    (Ma recunosc, uneori, in 3, 4 si 5. Voi?)

    :goodposting:

  2. :rose: RIP petru motociclist.

     

     

    NB: De tot gunoiul asta scris aiurea aici, de pareri personale exprimate mai mult sau mai putin pertinent, sunt de vina moderatorii. Ar trebui sa cenzureze orice altceva ce nu e legat de accidentul in cauza. Parerile personale se scriu la rubrica de "discutii generale"; sfaturile si inidcatiile se scriu la "incepatori" sau la "sfaturi".

    Nu obisnuiesc sa scriu ceva la accidente, in general citesc fara sa ma implic, dar mi s-a umplut paharul.

    Incetati gunoiul asta de discutie. Incetati-l la toate accidentele. Nu isi au rostul, nu aici!

  3. Din punct de vedere inaltime, nu ai nici o problema. Eu am 1,96, Xeqtor are 2 m, altii au 1,70 :-) si am trecut toti prin F-uri, RR-uri...

    CBR-ul nu e o motocicleta care sa discrimineze din punctul asta de vedere.

    Eu am 1.67. What's your point??? :angryfire:

     

     

     

    In iarna acestui an intentionez sa-mi cumpar si eu un motor(F3/F4/F4i).

    Acum vine intrebarea : credeti ca mi se potriveste modelul,pentru inaltimea mea de 1,85 ?! Sau ar trebui sa ma indrept spre alt model ?!

    Multumesc anticipat :) !

     

    Bai nene, mai bine nu iti iei.

    Daca tu, in loc sa intrebi unde se intalnesc oamenii si sa vii cu o bomboana sa te lase sa iti pui posteriorul pe o mobra, sa simti pe pielea ta cum se sta, vii si intrebi pe forum, ca sa iti raspunda unii si altii (dupa cum s-a simtit fiecare - asta cu "ursul pe tricicleta" e chiar tare), mai bine te lasi.

    Daca reusesti sa citesti printre randuri, atunci ai sa stii cel mai bun raspuns. :cheers:

  4. Salut, tocmai mi-am cumparat un Cbr F4i din 2001 si as vrea sa stiu ......

    Salut. Ai intrat unde trebuie.

    Ideea e ca sunt multicele de spus. Mai bine iti faci o zi libera si citesti forumul asta de la capat. Macar pe sarite; printre randuri gasesti destule sfaturi utile.

    Si daca mai ai nelamuriri dupa asta, atunci intreaba-ne :cheers:

     

     

    @excitat: vorbeste cu moderatoarea care a sters poza sa ti-o trimita. Din cate imi aduc aminte, parca nu se stergea definitiv, ci doar nu mai era afisata :P

    Si daca nu apuc sa vobesc cu tine, ti-am lasat ceva la Gaba. ;)

  5. buna,am o intrebare,pt honda cbr f4,modelul ca in pozele de mai sus a lui andrey,exista capac monopost daca e saua dintruna?se poate pune?

    Exista after-market, dar se pune peste jumatatea din spate a seii. Parerea mea e ca e cam tiganeala.

    Ceva in genul asta:

    4e52581b50af9c106e2241aa4.jpg

    sau

    motociclete_2254549_4_honda_vtr1000f.jpg

     

    Sau mai e varianta sa schimbi codita si sa pui una din fibra, custom, cu monopost; in schimb daca ai nevoie sa iei pe cineva - ghinion.

    Varianta sa pui codita de f4is e cam scumpa si nu merita deloc.

    Mai bine reconditionezi saua, sau o customizezi asa cum ti-a recomandat Neutralul.

×
×
  • Creează nouă...