Sari la conținut

evomacosoft

Membru
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de evomacosoft

  1. Mai bine îți iei zboru` până înveți să scrii corect.

     

     

    Deci te rog frumos sa ma ierti :love:) cu DEXU MEU .. trebuie sa fii "P"R"#"#"T" sa te iei de orice chichita.. toate defectele nu cred ca toti oamenii ... Acum nu pot sa ma schimb.. Cu motoru :laugh:) comenta unu .. ca dc imi iau motor.. .. intrebarea mea pt el este .. DA tu de ce ti'ai luat?.. imi povestesti mie intamplarile tale..? Eu sunt biker.. DH- Coborari etc... / Street/dirt-sarituri etc.. mers.. deci biciclist toti isi doreasca sa treaca la cva care merge singur de ex.. :-?? deci mai terminati voi cu poeziile voastre bYE::lol:)

  2. Care erai azi la mall vitan cu un NSR ... pe la ora 20:10 ... ?

     

    Ce intreaba lumea..

    Mesaj completat

    Daca are racire buna, ungere buna, etc. poti merge linistit. Vrei sa mergi pe autostrada? Pentru un 125cmc 130km/h e mult, trebuie turatie mare.

     

     

    deci.. .. am inteles ca daca mergi mult.. cu motoru adica 100-200-300 km .. etc rezulta .. ca pe portiuni .. mai lungi ii dai de ex pe a 6 .. normal ca nu mai ai viteze.. si ca sunt turatii mari la asta ma refeream .. daca o tin mult timp pe distante mari in turatii mari ce se poate intampla MZ este 2002.. :-? sm 125 4 timpi.. de ex..

  3. Salutare tuturor....

     

     

    Nu stiu ce sa aleg.. MZ SM 125 - 4 timpi .. [Pot face nebunii pe o roata.. etc..]

     

    Husqvarna Sm 125- 2 TIMPI [Normal e 2 T]

     

    .. Vreau macar 1 data la 1 sapt ... sa fac o iesire de 100-200 km chiar si 300 cu dus si intors..+ oras

    Voi ce ziceti sa aleg... si alte astea.. eu motorul o sa il tin timp de 2 ani .. sau dati exemple de SM 125 .. pana in 1500-1600 MAXIM MAXIM!!! de euro... poate ma reprofilez pe alte sm :).. multumesc si sper ca ati putut intelege ce am balmajit eu pe aici ;))..

×
×
  • Creează nouă...