Sari la conținut

CCN

Membru
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de CCN

  1. Salut. Aveti careva de vanzare o lumina de numar, OEM, pentru un FZ6 (model 2004 - )? Mai mult sau mai putin completa...in sensul ca am o serie de elemente componente deja, dar nu am "carcasa" propriu-zisa.

    Multumesc

  2. Dau si eu cu subsemnatu'. Dar s-ar putea sa se contureze ceva de munca, si nu stiu cum ajung, in principiu o sa ma descurc eu sa ajung mai devreme sau mai tarziu.

     

    Eu ajung "mai devreme".

    Daca stii ca nu ajungi, da un telefon... Stii tu de ce :D

  3. Pai da.. de la Fazeristi am fost trei si ulterior a aparut si al patrulea iar de la GSisti doar Raisa. Noi ne-am adunat pe la 5 si am stat la Academie pana pe la vreo 6 si ceva apoi ne-am tirat in The Jack, ca-i in apropiere (e un loc bun unde putem stramuta intrunirea pe timp de iarna, preturi de bun simt si au si mancare - dar nu mai tin minte preturile la gustari).

    in medie intre 10 si 15 lei...

  4. si eu sunt de acord sa ne vedem mai devreme. 5, 5:30, voi cand puteti sa ajungeti?

    Mesaj completat

    sunt sigura ca se gaseste cineva sa te ia :alcy: eu ti-am spus de ce nu pot...si caserita de la RDS ma roaga sa o plimb in fiecare luna si trebuie sa o refuz. it's for a greater good :bow:

     

    5 e perfect pentru mine

  5. pentru joi se mai inscrie cineva?

    Mihai, daca tot nu mai mergi cu motocicleta, croseteaza-mi te rog frumos si mie un fularel, ca imi intra frigul pe sub casca... :alcy: Multumeeeesc :bow: doar tu spuneai ceva de solidaritate intre motociclisti,nu?

     

    eu ajung; as prefera sa vin mai devreme, totusi (intre 5 jumatate si 6)

  6. Salut tutror

    M-am nascut in Turnu-Magurele, dar de 16 ani locuiesc in Bucuresti. Am un FZ6 fabricat in 2006 cu care inca imi mai vizitez parintii, asa ca trec prin Alexandria destul de des.

    Poate ne si vedem pe undeva prin zona, desigur anul urmator...

×
×
  • Creează nouă...