Sari la conținut

minel

Membru
  • Număr conținut

    159
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de minel

  1. Salutare,am o mica dilema cu motoreta Gsxr Srad 600 din 98 si ma gandeam ca cei care detin astfel de modele sau repara ma pot ajuta. Problema: nu incarca bateria. Porneste fara probleme initial,merg cu ea o ora,apoi daca o opresc si incerc sa o repornesc imediat nu reusesc.Daca o las in pace 10-15 min,porneste. Ideea e ca daca o scap vreodata din ambreiaj la semafor si se opreste,trebuie sa o imping. Am schimbat releul de incarcare si bateria,insa acelasi lucru se petrece. De unde ar putea sa i se traga? Tin sa mentionez ca atunci cand o accelerez,se slabeste intensitatea luminii din far.Am fost cu ea la mecanic si nu prea ii da de cap,dupa ce a masurat cam tot ce era de masurat.Sa fie vreun fir ciupit...sa fie mecanicul nepregatit...nush ce sa zic. Daca mai e cineva care s-a lovit de problema asta sau se pricepe sau are idee....dau o bere.

     

    Fix de aceiasi problema m-am lovit si eu,statorul de la alternator este impuscat undeva sau are vreo lita dezlipita in interior si da la masa,eu dupa ce am ars un releu si am mancat 2 baterii pana i-am dat de cap,daca vrei te ajut cu informatii cum sa il desfaci si sa mergi la un electronist sa il repare,eu acum am stator de srad desii motorul meu e un k2 ai merge fara probleme,nu iti face griji k problema nu e asa grava. :cheers:

  2. Am la 75euro amortizorul cu dublu corp R1 2008. Normal ar fi sa ai prinderile pe motocicleta...

     

     

     

    Da mi te rog o oferta la galeriile Graves R1 2008. Cele race...

     

    P.S. Si o oferta la MV Agusta 1000r tot galeriile cele mai smechere.

     

    Cred ca R1 ori are bujii incandescente foarte smechere(de nu mai intreaba nimeni nimic pe frigul asta) ori sunt acoperite de zapada si s-a uitat de ele.

     

    Halooooo. R1 uuuu. Ce faci?

     

    Hai mai trezirea ca de sapt viitoare se anunta 10 grade!!! :burnout:

     

    10 grade cu minus :banana: :banana:

  3. Sa ai parte de ea si multi kilometrii! :ok:

    Acuma na .. ce sa zic ... nu bag mana in foc ca sunt reali, la cate metode sunt de a da inapoi kilometrajul, sau schimbat bordul complet sau cate si mai cate ...

    Intr-adevar "Sunt vitezane aduse de afara tipla, vopsea originala.. care au peste 100000 de km lejer .." (si care pe bord au 25-35mii km ) eu ma bucur ca nu sunt suruburile tocite, motorul nu zornaie, se vede ca a fost intretinuta ( nu exclud ca au fost schimbate anumite piese dar na .. oricum le schimbam eu :grinbandit: ) iar din punct de vedere mecanic totul e ok. Estetic iar e ok desii nu exclud ipoteza schimbarii carenelor ( care sunt originale cu vopseaua originala ); -rezervorul de asemenea are vopseaua originala. Nu stiu ce sa mai zic ... eu ma bucur ca e in starea asta si ca nu am prea multi bani de bagat in el :D.

     

    Hai cu vara !!! :ok:

     

     

     

    De curiozitate zi-ne si noua la cat ti-a lasat pretul si daca ai gasit model pentru Suzuki ;)

     

    20 de lei +taxe postale,foarte bun pretul dar astept sa-mi tr si poze miercuri sau joi

  4. multumesc pentru sugestii. cand oi scoate-o de la iernat primeste...

     

     

    Te pricepi la vopsit? As vrea sa vopsesc si eu carenele de la un k2 alb perlat bineinteles contracost. Zi-mi te rog dak esti interesat.

     

    Au trecut sarbatorile si m-am apucat de mesterit din nou la junghiul meu,parca nu mai termin.

    Am roluit jantele deoarece aveau 3 mici indoituri,le-am vopsit alb polar si aplicat 3 straturi de lac perlat pentru o intretinere mai usoara,servisat etrierii fata spate,vopsit etrierii si discurile cu termorezistenta,vopsit carenele bleu rizla...pe urma matuita vopseaua cu smilgher de 800 si apa,aplicat stikere iar acum urmeaza sa aplic lacul.Demontat bascula sa o fac neagra impreuna cu cadrul..si mai vedem ce urmeaza,pana la primavara nu ramane un surub nedesfacut pe motoreta.

     

    Te pricepi la vopsit? As vrea sa vopsesc si eu carenele de la un k2 alb perlat bineinteles contracost. Zi-mi te rog dak esti interesat. am postat mai devreme din greseala unde nu trebuie:D

  5. Salutare,am si eu o intrebare... astazi am mers cu motorul din dotare,am oprit la peco sa alimentez si dupa ce am bagat benzina cand am vrut sa pornesc nu a mai pornit. In loc de temperatura la apa pe bord aparea F1, am taiat contactul am impiso pana la iesire din benzinarie si am vrut iarasi sa o pornesc si nu mai mi-a aparut acel F1 si a pornit. Ce inseamna acel F1 si care af fi posibila cauza de mi-a aparut F1. Nu prea ma pricep la moto pt ca o am din decembrie si nu am nici manualul la ea ca sa ma uit in el. Va Multumesc !!! UN PASTE FERICIT TUTUROR.

    http://www.gsxr.com/showthread.php?t=1234

    citeste si ai sa gasesti o explicatie. F1 este echivalent cu C46

  6. Eu am instalatie de xenon pe ambele faze,lumina este foarte buna si puternica,se monteaza foarte usor,pretul este chiar mic iar daca vrei un numar de tel astept pm.

    Mesaj completat

    Salutare ,

     

    incepand de astazi am devenit propietarul unu k2 , bine ingrijit , pe care am de gand sa-l tin la fel , fara incidente .Am cautat pe net manualul de intretinere , am gasit ceva pe rapid share , dar binenteles ca nu l-am putut da jos , ( baiatul de la care l-am luat urmeaza sa-mi inmaneze si manualul ) , acum apelez la bunavointa celor care aveti in propietate asa ceva pentru niste sfaturi , tips & tricks probleme intampinate , comune acestor motorete etc. Dau o bere :(

     

    Una din modificarile pe care le-as vrea sa le fac in prima faza ar fii achizitionarea si instalarea unui kit xenon . A mai pus cineva pe motoreta asa ceva , se pune greu , ce becuri sunt ?

     

    Multumesc ,

     

    Catalin

    Eu am instalatie de xenon pe ambele faze,lumina este foarte buna si puternica,se monteaza foarte usor,pretul este chiar mic iar daca vrei un numar de tel astept pm.

  7. Eu am inceput pe un k3 de 600 si momentan nu am avut nicio problema chiar daca mi-a mai iertat cate o gafa nu pot sa zic decat ca este o motocicleta foarte puternica si este recomandata oamenilor cu cap. Poti sa incepi si pe hayabusa numai sa iti iei cpul cu tine de fiecare data cand pleci de acasa cu ea. Bafta si asfalt curat. :lol:

×
×
  • Creează nouă...