Sari la conținut

Andruskcha

INACTIV
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Andruskcha

  1. ok, atunci îmi prezint scuze. din ce țineam minte, fuseseră numai rude, dar se vede că mă înÂşel. Âşi, da, important este ce spui tu: să ne gandim la ea toți.

     

    Chiar ma gandeam ca a trecut un an de la nefericitul eveniment si ma intrebam cand va fi parastasul ...din pacat nu am aflat nimic suficient de devreme pt a putea participa . Imi pare chiar foarte rau intrucat aseara chiar am visat ca ma aflu la pomenirea madalinei dupa un an de la plecarea ei . :(

  2. Din mai multe amanunte citite pe aici si auzite pe aiurea am o vaga senzatie (parere personala) ca a fost cam in felul urmator: ea la ghidon, fata subtirica, motor mare si greu pt ea, in plus si necunoscut, poate si putin orgoliu ce nu a lasat-o sa zica nu, pasagerul evident peste 100 kg, oboseala si o clipa de neatentie --> dezechilibrare... sfarsit trist, tragic!!!!

     

    Dumnezeu sa-i odihneasca!!!! :) ;) :D :D

     

    Te rog frumos abtine-te daca nu ai chef si timp sa citesti cele 75 de pagini in care s-a comentat accidentul si s-au " corectat" supozitile si afirmatiile eronate .

    Deci "vaga ta senzatie" este extrem de proasta ... repet, te rog frumos ( si nu doar pe tine) abtine-te daca nu ai nici cea mai vaga idee ... auzi " putin orgoliu " ... mai bine ... ma opresc ... trist de tot ca faci astfel de posturi total nefondate .

     

    @ BND - ce ar fi sa faci si niste benzi desenate cu povestea ta mirifica, chiar ai talent ... Ce pot sa mai zic :|:|:| !

     

    Nu as vrea sa o spun ... dar @BND si @lautrec ati fost picati total neopotrivit ( ca sa nu zic " din pom " , pt ca nu vreau sa fiu totusi lipsita de bun simt )

     

     

    OFFF ... abtineti-va oameni buni, ABTINETI-VA , va rog !

     

    P.S. Am incercat sa nu postez/ intervin si eu in controversele , contradictiile , supozitiile si discutiile nepotrivite pe acest topic .... dar deja ...

     

     

     

    Madalina ne este dor de tine ... Nu te vom uita , promit !

     

    RIP both !

  3. O stiam detul de bine pe Madalina mare pacat cand am aflat am ramas foarte socat de veste nu imi venea a crede

     

    Foarte frumos clipul ( multumim pentru link) ... rip rip rip ... pe zi ce trece regret mai mult despartirea de ea ... e k o constientizare ... din ce in ce ... offfff, Tristttttt , prea trist ...

  4. Azi am trecut impreuna cu Mr_ORL (care nu poate posta din lipsa de net ) pe la capela sa o vedem pe Madalina sa ii aducem flori si sa-i aprindem o lumanare ... ne zambea ... acolo unde e, sigur ii e bine si vede cati oameni au iubit-o si o vor iubi in continuare !

     

    Maine o vom conduce pe ultimul drum , se va pleca de la capela parohia Sfintii Arhangheli Huedin , Bd Constantin Brancoveanu, nr 118A, la ora 12 spre cimitirul " Eternitatea " , Bdul Metalurgiei ... Ar fi bine sa fim in numar cat mai mare ...

     

     

    NOI NU TE VOM UITA !

     

    R.I.P. Qaz

  5. M-am trezit de dimineata si am aflat cumplita veste , am crezut ca este o gluma , doar o vazusem aseara , era acolo langa noi , toata imbracata in alb . Nu imi vine sa cred ... o fata superba ... - e putin spus ( din toate punctele de vedere) !! Voi pastra mereu in minte imaginea ei de aseara, pur si simplu imi placea . In cursul zilei de ieri chiar ma gandeam daca va veni la petrecere.

     

    Dumnezeu sa-i odihneasca pe amandoi ! R.I.P :drink: :wink: :D :D :P

×
×
  • Creează nouă...