Sari la conținut

TICU

Membru
  • Număr conținut

    120
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de TICU

  1. Multumesc de info, voi cauta week-end-ul asta.

     

    Am inteles ca ar fi 3 centre ce-ti pot da certificat de distrugere; unul ar fi REMAT-ul. Care sunt celelalte 2?

    incearca langa strandul umt la gara de est, eu am dus cadru de la un motor acolo.

  2. Sunt si eu interesat de o solutie de genul ala, daca ai rezultate contacteaza-ma, eu am incercat cu solutie Feruginol de la Policolor, in prealabil o curatare mecanica(cu lant si benzina si solutie decapanta) dar am mai circulat doar doua saptamani si am intrat la iernat cu motoru. Sunt curios cum va arata la primavara (acum rezervorul e plin)Oricum voi scoate benzina( va merge la masina) si in functie de stare voi repeta sau nu operatiunea.

  3. Iti taie numai bujiile, circuitul la automat este separat(vezi schema electrica), stiu ce spun m-am lovit de trei cazuri si-ti da impresia ca e bateria sau incarcarea.Si apoi motorul mergand de ce sa-ti taie pornirea?Opreste motorul prin anularea scanteii, simplu si logic.Ai un scurt undeva pe acel traseu, poate constata de un electrician(care stie ce face) la fata locului prin masurare.


    » Post actualizat in 22 Aug 2016 13:08

    Daca m-am inselat scuze ca nu le stiu pe toate, mi-am dat doar parerea dar sunt curios care este cauza daca afli


    » Post actualizat in 22 Aug 2016 13:11

    Dar da, numai bujiile nu au curent ,nu si electromotorul, cine spune altfel sa argumenteze.

  4. Neacordarea de prioritate, accidente pe trecerea de pietoni, depasirile in locuri fara vizibilitate sau depasirile periculoase si atatea alte situatii, mai ales cele produse din cauza de alcool in care cei care produc din vina lor si scapa cu suspendare, ar trebui sa fie pedepsite la maxim.Sunt poate subiectiv, in 26 de ani de condus si motocicleta si masina am avut 5 accidente de genu nu te-am vazut. Mai dati-ii in poola mea de labe triste si chioare,trebuie sa plateasca pana le sar capacele.Azi am vazut doi tembeli care au baut linistiti si sau urcat apoi la volan,doua dube cu numere de franta.


    » Post actualizat in 02 Apr 2016 17:28

    Scuze pentru dati-i si pentru s-au, eram in viteza pe tastatura, ca motorul l-am pornit ieri si inca merg mai incet

  5. Am avut un cz sport 175 cu instalatia pe 6v si foloseam fara probleme bobina de 12v(ii adaptasem un magneto de mobra care era si el pe 6v) scanteie foarte buna ,lumini in functie de turatie ca nu se prea gaseau baterii pe vremea aia(cand spun nu prea se intelege nu gaseai)

  6. Dupa toate postarile cu fel de fel de statistici si pareri emise de gugustiuci care zboara in caz de accident,evident moto,nu ating pamantul si trec pe deasupra impactului,am ajuns la concluzia urmatoare:motciclistule din Braila daca treci prin Timisoara da-mi un pm pe privat sa mergem la o bere(stau langa fabrica de bere putem bea o nefiltrata ,bere adevarata)ceilati spor la discutii sterile si sunt tare curios dupa ce veti trece prin asa situiatie cum veti reactiona (nu doresc nimanui).Nu atept raspuns de la nimeni in afara de brailean

×
×
  • Creează nouă...