Sari la conținut

melissa

Membra
  • Număr conținut

    67
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de melissa

  1. vand urmatoarele :

    - casca combinatie negru/alb/albastru Uvex Comanche masura XS 54/53 (insotita de sac transportare origial + bonus plasa prindere de motocicleta),

    - manusi negre dama Probiker Ladies' Fit,

    - genunchere negre Super Shield marime universala

    - bonus ofer protectie pentru incaltaminte.

     

    Se vand "set" la pretul total de 350 Lei, negociabil sau pt cele din tara, pretul include si transport.

    Purtate foarte putin, ingrijite.

    Motivul vanzarii este ca ma las de sportul asta.

     

    pt poze (pentru ca nu stiu sa adaug si nici nu imi bat capul cu chestii inutile :glare: ) http://www.okazii.ro/echipament-moto-casti/set-casca-genunchere-manusi-moto-a117826886

  2. monteaza mai bine un extreme power h4 decat sa incerci inovatii :) vad ca ai investit ceva bani in ea, sa o stapanesti sanatos si sa sara pozele ! daca tot vrei sa faci o treaba poti sa iei si un windshield daca faci drumuri mai lungi ca este nevoie. apropos exista topic de gsr poate il populam si noi pe ala - /index.php?/topic/88193-suzuki-gsr600/page__st__230 (legnakrad eu)

  3. am citit 5 pagini si tot nu am aflat cine este motociclistul sau pietonu unde sunt ei acum si in ce stare!

     

    Uhm... stiu ca e aiurea sa intreb asta cand prioritatea e sa se afle starea sanatatii ambelor persoane, dar... detalii despre motor stie careva ceva? Pt un gsr busit m-ar interesa oglinzile de la un gsr dauna totala. :bounce: :laugh:

  4. Esti o pasagera motociclizda wanna be.

     

    Esti un produs secundar al evolutiei umane.

     

    Poate par wannabe, doar pt ca sunt pasagera ca n-am bani de motor. Dar sunt data pe-o roata, plimbata cu 60 dar si cu 200km/h, cazuta in noroi, sau a reusit sa evite diverse masini. Daca aveam eu ghidonul in mana, altfel statea treaba? :) ba chiar pot spune ca sunt atenta in jurul meu de cele mai multe ori, pt ca mi-e oarecum frica, pt ca ma las condusa si de motorist si de motocicleta. Oricum eu altceva am zis, dar se trezesc unii mai destepti sa comenteze la orice.

  5. Ai mai sus de postul tau, raspunsul lu' Melissa, care ne impartaseste cu generozitate sfaturi din bogata ei experienta de pasagera. :)

     

    si ce te doare ca sunt pasagera? eu nu cad? sunt lipita de sa sau care e probelma ta sincer?

  6. Urat, urat...maine apare si la stiri, "un motociclist teribilist a accidentat un pieton, in urma impactului, bolidul a luat foc" .Dupa cum spunea si Inspektor , ghinion, sanatate maxima colegului, sa se faca bine, si sa scoata banii de la desteptul ala care a traversat aiurea.

     

    Din puct de vedere al unora, motociclistii sunt singurii vinovati pt orice... nu-i corect! Tot motociclistii sunt de vina si atunci cand soferii nu se asigura cand schimba benzile fara sa se asigure etc etc. Dar ce este corect in tara asta?!

     

    Iar faza cu bolidul, am auzit-o de munte ori la stiri... doar pt ca suntem purtator de casca si echipamente ciudate, nu suntem extraterestii :)

  7. (Legnakrad.) Pff nu stiu.. am auzit si eu la cineva care zicea ca poate sa imi faca chestia asta numai ca nu am avut incredere. Sunt 2 furtune pt a functiona abs-ul . Daca faci schimbarea sa imi zici si mie ca sunt curios daca se merita :blink:

  8. Scoala de moto din romania este un gunoi. Doar faptul ca va invata sa franati cu spatele (lucru care va va duce la o cazatura garantata in caz de pericol!) ar trebui sa va puna pe ganduri.

     

    Daca esti incepator si nu numai ar trebui sa citesti tutorialul de mai jos. Iti va lua cateva minute, dar iti va scadea sansele de a face un accident drastic si iti va darui nenumarati ani de distractie garantata pe motorul tau.

     

    Cum se merge pe motocicleta

     

     

    super tare tutorialul, pt o novice e util :angryfire:

  9. pur si simplu imi plac motoarele si senzatia de libertate pe care ti-o dau. abia astept sa vina primavara, sa imi iau motor si sa incep sa traiesc cu adevarat!

     

     

    4 wheels move the body, 2 wheels move the soul

×
×
  • Creează nouă...