Sari la conținut

kolja

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de kolja

  1. Buna Katy, salut Andreea!

     

    Pacat ca abia acum am aflat de turul vostru, altfel as fi facut cinste la Sibiu cu o bere fara alcool, si am mai fi dat o tura impreuna! Frumos, tot respectul!!! Ma bucur ca va-ti intors sanatoase, cred ca aveti multe de povestit! Drum bun in continuare, si asfalt uscat!!!

    Klaus

  2. Buna Katy, bine te-am gasit pe acest site! M-am bucurat foarte mult ca mi-ai scris si ca ti-ai luat timp sa te uiti la site-ul meu! Acum e randul meu sa astept pozele tale aici pe forum, si povestile tale, sa ma anunti! Te felicit pentru tura pe care ai facut-o, chiar ca sunt curios! Sper ca te distrezi la Galati, si ca este o distractie "pe cinste"!!! :rusinica: Pe curand, sper! Klaus

  3. Salut!

    Ma numesc Klaus, sunt din Sibiu. Sunt un motociclist din toata inima! Anul trecut am facut turul tarii pe motor, singur, 2 luni. Am publicat si un articol in revista "Moto Life", nr. 33, din aprilie 2005. In sfarsit am reusit sa-mi fac un site despre acest tur. www.motorox.ro. O sa gasiti multe poze, si multe povesti. A iesit super! Deci, daca va intereseaza, eu va astept!!! NU ESTE UN SITE COMERCIAL!!!

    Va multumesc, drum bun, aveti grija de voi!!!

    Klaus

×
×
  • Creează nouă...