Sari la conținut

radulucian81

Membru
  • Număr conținut

    83
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de radulucian81

  1. An Superb la toti cu Km multi si linistiti !!

    Acu ca a inceput anul am sa incep si eu sa bag intrebari . Povestea e cam asa ....dupa 2 ani de FZR am trecut pe R6. Acum incep practic al 3-lea an de R6.

    Diferente intre motoarele astea 2 sunt multe , dar cateodata am impresia ca FZR -ul a fost mai bun,aici ma refer la stabilitate pe curbe. Pe toate drumurile pe care ma duc imi fuge spatele de ma sparge pe curbe. Am schimbat cauciucuri , am pus M3 de la Metzler , dupa un sfat venit de un alt R6, si dupa incalziri si toate alea tot abea ieseam de pe curbe , in sensul ca F4 imi dadea clasa pe curba , dupa aia am modificat si suspensia spate , am lasato mai jos si mai tare, si din nou spatele se ducea drq , modelul e un R6 2000 Rossi Replica. Acum vreau sa i schimb cauciucurile sa pun Pirreli Angel. Intrebarea vine , ar fi cazul sa schimb bascula spate ? desi nu cred ca are vreun defect , motorul nu e cazut , il am de la km 0, suspensia e ok tehnic. mam tot gandid si dupa toate astea , daca nici bascula nu are nimica , inseamna ca nu stiu eu sa merg cu el. desi am duso pana in buza pe curbe , dar cu cat e mai violenta intrarea , in sensul ca stiti cum e cand sutem 2 -3 ...tragi de motorul ala, cand vine curba , franez tare ...ies pe exterior si o inclin maxim in mijlocul curbiii trag de gaz ... nah acolo fuge .... si nu va ganditi ca nu o bruschez ...am incercat toate variantele . In caz ca sunt prea multe cuvinte sau ceva de geneul ...atunci ma bag si eu la o intrunire din astea ...sa mai invatz si eu cate ceva. Ideea e ca pe aici pe unde stau si prietenenii cu care ma dau sunt prea putini cu SS , apai cu R6 nu cunosc pe nimeni in SB.

     

     

    Respecte!

     

    scuze ca ma bag si eu asa in seama :) si eu am R6 de ceeeeva vreme,si am incercat si F-urile si am ajuns la concluzia ca F ramane deasupra din majoritatea punctelor de vedere :rolleyes: ,dar tot la 6 am ramas datorita aspectului. cat despre mersul pe curbe ,yamaha are bicicleta destul de buna,dar trebuie sa umbli la setarile suspensii si e destul de ok. si eu tot CAUCIUC METZELER Z6 180-55-17 folosesc,siii se lipeste destul de bine de asfalt. :rolleyes: bafta si asfalt uscat in noul an

×
×
  • Creează nouă...