Sari la conținut

boby fazer

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de boby fazer

  1. Salut... nu vreau sa fiu eu cel care-ti da vestea proasta dar n-am ce face: piese sh de FZS600 Fazer nu prea ai sa gasesti la noi, decat daca ai noroc. Vezi ca e Fazer prin Dr. Turnu Severin care se dezmembreaza, nu mai stiu daca e valabil anuntul, si mai e unul in Bucuresti, vinde tot motorul cu 500 E plus alte cateva nimicuri, ambele anunturi le gasesti pe bikeshop. O alta sugestie: vezi ca cei de la Tomina (www.tomina.ro) aveau niste Fazere de vanzare dar lasate-n paragina. Da-le un mail/telefon si intreaba-i daca vor sa le dezmembreze si sa-ti trimita ce ai nevoie. Daca nici asa nu merge, atunci uite pe ebay.co.uk (LINK) cateva radiatoare functie de buget. Eu tot ce mi-am luat pentru a mea, am luat de pe e-bayul englezesc si niciodata nu am avut probleme. Daca nu te descurci cu comandatul, roaga-l pe Florin V. sa te ajute. :angry:

     

    Ce piese ai mai avea nevoie la motor?

     

     

    salutari

     

    multumesc pt raspunsuri si pt link-uri....astept un raspuns de la cel ce dezmembreaza FZS-ul din Buc.Alte piese deocamdata nu am nevoie.

     

    multumesc inca odata

    va salut

  2. salutari tuturor

     

    de ceva zile citesc pe forum dar nu gasesc ceea ce caut. am achizitionat de cateva saptamani un fazer fzs 600 din '99 cod motor : RJ02 si am nevoie pt el in primul rand de un radiator de apa.am tot incercat eu pe la diferite magazine de piese de prin oradea si am primit doar oferte exagerate ca pret din punctul meu de vedre .La fel am cautat si pe unele site-uri dar ceva convenabil nu am gasit.

    daca ma poate ajuta cineva cu niste oferte si preturi as fi recunoscator.

     

    va multumesc

×
×
  • Creează nouă...